Wanneer vind ik de ware?


Je kent ze wel, de verhalen van “liefde op het eerste gezicht” die eindigen met “en ze leefden lang en gelukkig..” De realiteit is helaas een stuk anders voor de meesten van ons.

Wanneer we met iemand contact hebben vragen wij ons van alles af:
  • Is hij wel leuk genoeg?
  • Waarom doet hij zo… (vreemd)?
  • Is hij wel ‘relatiemateriaal’?
  • Vind hij mij wel net zo leuk als ik hem vind?
  • Wie vind ik nu eigenlijk leuker…
  • Wil hij mij ook? 
  • Kom ik snel de ‘echte’ ware tegen?

Soms maken wij onszelf gewoon gek met alle vragen die maar niet lijken te stoppen!

 

Onze grootste valkuil

De grootste valkuil is dat we zelf niet meer objectief zijn (ook al denken we vaak van wel). Doordat we druk zijn met het vinden van Mr. Perfect, zien we vaak de belangrijkste zaken over het hoofd. Onze mediums en paragnosten helpen jou met het vinden van de ware.
 

Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat


Direct eerlijk antwoord

Hoe fijn is het om antwoorden te hebben op jouw vragen? Dat kan. Ons team van paragnosten, mediums en kaartlezers is er voor je met eerlijke antwoorden op jouw vraag!

 

Start direct een gratis reading

Nieuwsgierig? Start direct een gratis reading met een medium of paragnost die bij jou past. Start hieronder een gratis en vrijblijvend kennismakings-chat.
 


Over Mediumchat

Mediumchat is één van de grootste spirituele- en paranormale contactplatformen van Nederland en België. Met een team van meer dan 80 gescreende specialisten helpen wij met het vinden van antwoorden op jouw vraag! Wij zijn direct, duidelijk, zuiver en transparant. Op onze website vind je meer dan 4.011 klantervaringen. Elke dag groeit het aantal ervaringen.

 

Selectie van onze specialisten

Hieronder vind je een kleine selectie van onze liefdes-specialisten. Lees rustig hun profielen en de beoordelingen die zij krijgen. Wij zijn voor jou wanneer je ons nodig hebt. Tot snel op Mediumchat. Exclusief medium

Hoi, ik ben Ton heldervoelend en helderziend Paragnost. Ik help je met het vinden van antwoord op je vraag en het krijgen van levensveranderende inzichten. Graag begeleid ik je op jouw levensweg en bied je handvaten voor nú en de toekomst. Tot snel!

Lees meer over Ton
Start email consult

Exclusief medium

Mijn naam is Pamela en ik ben sinds 2003 gediplomeerd Tarotist. Ik heb de inzichten voor je die in het NU belangrijk zijn. Soms krijg je een bevestiging, soms een richting. Maak me deelgenoot van je levensvragen, de Tarot heeft de antwoorden. 

Lees meer over Pamela
Start email consult

Exclusief medium

Hoi, mijn naam is Ilja en ik ben hooggevoelig en heldervoelend. Ik geef healings op afstand en ik voel de knelpunten en blokkades aan die jou beperken in je leven. Met behulp van mijn kaarten geef ik je inzicht en handvaten om je leven een positieve wending te geven.

Lees meer over Ilja
Start email consult

Mijn naam is Anita, ik ben helderziend, heldervoelend en daarnaast ben ik spiritueel coach en reikimaster. Ik help je in je zoektocht naar jezelf door inzichten te geven waardoor het dagelijkse functioneren makkelijker zal worden en je weer verder kunt. 

Lees meer over Anita
Start email consult