Wanneer vind ik de ware?


Je kent ze wel, de verhalen van “liefde op het eerste gezicht” die eindigen met “en ze leefden lang en gelukkig..” De realiteit is helaas een stuk anders voor de meesten van ons.

Wanneer we met iemand contact hebben vragen wij ons van alles af:
  • Is hij wel leuk genoeg?
  • Waarom doet hij zo… (vreemd)?
  • Is hij wel ‘relatiemateriaal’?
  • Vind hij mij wel net zo leuk als ik hem vind?
  • Wie vind ik nu eigenlijk leuker…
  • Wil hij mij ook? 
  • Kom ik snel de ‘echte’ ware tegen?

Soms maken wij onszelf gewoon gek met alle vragen die maar niet lijken te stoppen!

 

Onze grootste valkuil

De grootste valkuil is dat we zelf niet meer objectief zijn (ook al denken we vaak van wel). Doordat we druk zijn met het vinden van Mr. Perfect, zien we vaak de belangrijkste zaken over het hoofd. Onze mediums en paragnosten helpen jou met het vinden van de ware.
 

Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat


Direct eerlijk antwoord

Hoe fijn is het om antwoorden te hebben op jouw vragen? Dat kan. Ons team van paragnosten, mediums en kaartlezers is er voor je met eerlijke antwoorden op jouw vraag!

 

Start direct een gratis reading

Nieuwsgierig? Start direct een gratis reading met een medium of paragnost die bij jou past. Start hieronder een gratis en vrijblijvend kennismakings-chat.
 


Over Mediumchat

Mediumchat is één van de grootste spirituele- en paranormale contactplatformen van Nederland en België. Met een team van meer dan 80 gescreende specialisten helpen wij met het vinden van antwoorden op jouw vraag! Wij zijn direct, duidelijk, zuiver en transparant. Op onze website vind je meer dan 4.011 klantervaringen. Elke dag groeit het aantal ervaringen.

 

Selectie van onze specialisten

Hieronder vind je een kleine selectie van onze liefdes-specialisten. Lees rustig hun profielen en de beoordelingen die zij krijgen. Wij zijn voor jou wanneer je ons nodig hebt. Tot snel op Mediumchat. Exclusief medium

Mijn naam is Daisy en ik maak gebruik van het tarotdeck. Dit met het doel om je te inspireren tot zelfontplooiing en groei. Ik voel al gauw aan wat de reden is van iemands huidige gedrag.  Dit zorgt ervoor dat je door simpele dingen te wijzigen, je toekomst in een meer positieve koers zet.

Lees meer over Daisy

Exclusief medium

Mijn naam is Sabine.Ik ben heldervoelend en helderwetend. Met mijn gave kan ik u helpen om weer inzicht te krijgen in uw situatie en in uzelf. Laat mij u het antwoord geven op uw levensvragen. Tot snel!

Lees meer over Sabine


SMS alertExclusief medium

Ik ben Leomiek, wellicht ken je mij al als het no nonsense medium van het programma ‘Zesde Zintuig’ RTL4, en NPO1. De woorden die het beste bij mij passen zijn kwaliteit, kern, essentie , en eerlijkheid zonder omwegen.

Lees meer over Leomiek

Exclusief medium

Ik ben Angelique Ik ben heldervoelend, helderziend en helderwetend. Heb jij meer inzicht nodig, of dat stukje ondersteuning op jouw weg, steun bij verlies, of een grote vraag die rond blijft spoken? Dan help ik jou graag op weg met jouw levensvragen.

Lees meer over Angelique


SMS alert