Wanneer vind ik de ware?


Je kent ze wel, de verhalen van “liefde op het eerste gezicht” die eindigen met “en ze leefden lang en gelukkig..” De realiteit is helaas een stuk anders voor de meesten van ons.

Wanneer we met iemand contact hebben vragen wij ons van alles af:
  • Is hij wel leuk genoeg?
  • Waarom doet hij zo… (vreemd)?
  • Is hij wel ‘relatiemateriaal’?
  • Vind hij mij wel net zo leuk als ik hem vind?
  • Wie vind ik nu eigenlijk leuker…
  • Wil hij mij ook? 
  • Kom ik snel de ‘echte’ ware tegen?

Soms maken wij onszelf gewoon gek met alle vragen die maar niet lijken te stoppen!

 

Onze grootste valkuil

De grootste valkuil is dat we zelf niet meer objectief zijn (ook al denken we vaak van wel). Doordat we druk zijn met het vinden van Mr. Perfect, zien we vaak de belangrijkste zaken over het hoofd. Onze mediums en paragnosten helpen jou met het vinden van de ware.
 

Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat


Direct eerlijk antwoord

Hoe fijn is het om antwoorden te hebben op jouw vragen? Dat kan. Ons team van paragnosten, mediums en kaartlezers is er voor je met eerlijke antwoorden op jouw vraag!

 

Start direct een gratis reading

Nieuwsgierig? Start direct een gratis reading met een medium of paragnost die bij jou past. Start hieronder een gratis en vrijblijvend kennismakings-chat.
 


Over Mediumchat

Mediumchat is één van de grootste spirituele- en paranormale contactplatformen van Nederland en België. Met een team van meer dan 80 gescreende specialisten helpen wij met het vinden van antwoorden op jouw vraag! Wij zijn direct, duidelijk, zuiver en transparant. Op onze website vind je meer dan 4.011 klantervaringen. Elke dag groeit het aantal ervaringen.

 

Selectie van onze specialisten

Hieronder vind je een kleine selectie van onze liefdes-specialisten. Lees rustig hun profielen en de beoordelingen die zij krijgen. Wij zijn voor jou wanneer je ons nodig hebt. Tot snel op Mediumchat. 


Ingrid-Anna

Mediumchat NL

Ik ben Ingrid-Anna. Aan de hand van de Kauri schelpen geef ik je meer inzicht bij je levensvragen. Je krijgt inzichten bij het nemen van keuzes en bij het nemen van beslissingen bij problemen die je dagelijks functioneren belemmeren. 

Lees meer over Ingrid-Anna

Exclusief medium

Hallo lief mens, mijn naam is Yve Wurth en ik ben Helderziend, Helderhorend en Heldervoelend geboren. Wil jij dat ik de Tarot voor je leg of voor je invoel? Zit je in een lastige periode, of heb je een vraag, dan loop ik graag een stukje met je mee. Tot chats!

Lees meer over Yve
Start email consult

Mijn naam is Corrie, ik ben een heldervoelend Medium, ik ondersteun je tijdens de zoektocht naar jezelf en geef je inzichten in je relatie(s), zakelijke relaties en leg contact met overledenen. Hierdoor bied ik je meer grip en evenwicht op je leven en op je relatie, overledenen en vooral bij je zelf te zijn.

Lees meer over Corrie
Amanda

Mediumchat NL

Mijn naam is Amanda. Met een moeder als kaartlegster en medium, is paranormaliteit en spiritualiteit mij al vroeg met de paplepel ingegoten. Ik leg (diverse soorten) tarotkaarten waarin ik word ondersteund door mijn heldervoelend en helderwetendheid. Ik help je graag om de juiste inzichten!

Lees meer over Amanda
Start email consult