Wanneer vind ik de ware?


Je kent ze wel, de verhalen van “liefde op het eerste gezicht” die eindigen met “en ze leefden lang en gelukkig..” De realiteit is helaas een stuk anders voor de meesten van ons.

Wanneer we met iemand contact hebben vragen wij ons van alles af:
  • Is hij wel leuk genoeg?
  • Waarom doet hij zo… (vreemd)?
  • Is hij wel ‘relatiemateriaal’?
  • Vind hij mij wel net zo leuk als ik hem vind?
  • Wie vind ik nu eigenlijk leuker…
  • Wil hij mij ook? 
  • Kom ik snel de ‘echte’ ware tegen?

Soms maken wij onszelf gewoon gek met alle vragen die maar niet lijken te stoppen!

 

Onze grootste valkuil

De grootste valkuil is dat we zelf niet meer objectief zijn (ook al denken we vaak van wel). Doordat we druk zijn met het vinden van Mr. Perfect, zien we vaak de belangrijkste zaken over het hoofd. Onze mediums en paragnosten helpen jou met het vinden van de ware.
 

Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat


Direct eerlijk antwoord

Hoe fijn is het om antwoorden te hebben op jouw vragen? Dat kan. Ons team van paragnosten, mediums en kaartlezers is er voor je met eerlijke antwoorden op jouw vraag!

 

Start direct een gratis reading

Nieuwsgierig? Start direct een gratis reading met een medium of paragnost die bij jou past. Start hieronder een gratis en vrijblijvend kennismakings-chat.
 


Over Mediumchat

Mediumchat is één van de grootste spirituele- en paranormale contactplatformen van Nederland en België. Met een team van meer dan 80 gescreende specialisten helpen wij met het vinden van antwoorden op jouw vraag! Wij zijn direct, duidelijk, zuiver en transparant. Op onze website vind je meer dan 4.011 klantervaringen. Elke dag groeit het aantal ervaringen.

 

Selectie van onze specialisten

Hieronder vind je een kleine selectie van onze liefdes-specialisten. Lees rustig hun profielen en de beoordelingen die zij krijgen. Wij zijn voor jou wanneer je ons nodig hebt. Tot snel op Mediumchat. Exclusief medium

Ik ben Ton,heldervoelend en helderziend Paragnost. Ik verdiep mij in al je levensvragen en geef nieuwe inzichten in de situatie waar jij mee zit. Ik begeleid je op je levensweg en bied je handvatten voor de toekomst. Tot binnenkort!

Lees meer over Ton

Exclusief medium

Lieve Mensen, mijn naam is Lijsbeth. Mijn specialiteit en passie is Astrologie, 30 jaar ervaring! Ik ben sterk aanvoelend en praktisch. Aanvullend werk ik met Tarotkaarten en Engelenkaarten. Tot binnenkort!

Lees meer over LijsbethSMS alertExclusief medium

Mijn naam is Pamela en ik ben sinds 2003 gediplomeerd Tarotist. Ik heb de inzichten voor je die in het NU belangrijk zijn. Soms krijg je een bevestiging, soms een richting. Maak me deelgenoot van je levensvragen, de Tarot heeft de antwoorden. 

Lees meer over Pamela

Welkom liefdevol en boeiend mens. Ik ben Ellie en samen met jou kijk in naar de inzichten die belangrijk zijn op jouw pad, zodat jij makkelijker beslissingen kan nemen en beter in je vel komt te zitten. Ik maak gebruik van de tarot, de engelenkaarten en de pendel.

Lees meer over Ellie