Ja of nee voorspeller


Waarzeggerij bestaat al eeuwen en het is nog steeds een populaire praktijk vandaag. Astrologie, tarot en handpalm lezen behoren tot de meest bekende vormen van het vertellen van de toekomst, maar er zijn nog veel meer andere. Op deze pagina vertellen wij jou alles over de ja en nee voorspellers (fortune teller).

 

Ja of Nee Fortune Teller

"Sinds tijden hebben mensen ernaar verlangd te leren wat de toekomst voor hen in petto heeft. Dus, in de oude beschaving, en zelfs tegenwoordig met waarzeggerij als een waar beroep, blijft de mensheid nieuwsgierig naar zijn toekomst, zowel uit pure nieuwsgierigheid als ook uit verlangen om zich er beter op voor te bereiden. "

Ronald H. Isaacs
 

Het is waar. Mensen zijn altijd gefascineerd geweest om te leren over toekomstige gebeurtenissen en te zien wat het leven voor hen in petto heeft. De reden is dat een blik op de toekomst jou kan helpen betere beslissingen te nemen en je leven op het best mogelijke pad te zetten. Bovendien, wetende wat de toekomst in petto heeft, kan een toestemmingsbrief zijn om het geloof te houden over hoe je leven zich ontvouwt en jezelf meer te vertrouwen.

Hoewel niemand je precies kan vertellen hoe de toekomst eruit ziet, zijn er zeer intuïtieve mensen die de meest waarschijnlijke uitkomsten kunnen voelen. Sommigen noemen ze paranormaal of mediums, terwijl anderen ze waarzeggers noemen.

Nog een andere vorm van waarzeggerij is tegenwoordig de zogenaamde online ja of nee waarzeggers. Er zijn veel websites die gratis waarzeggerij bieden met ja / nee-antwoorden volgens het randomiserende principe.

Hoewel ze meestal gratis, snel en verleidelijk zijn, is de vraag hoe juist deze online ja of nee waarzeggerij websites eigenlijk wel kunnen zijn? Kun je de online ja of nee antwoorden vertrouwen? Maar laten we beginnen met het begin.

 

Hoe werkt een online ja / nee waarzegster?

Hun werkprincipe is eenvoudig. Zodra je een waarzeggende website met ja / nee opent, hoef je alleen maar je vraag in het daarvoor bestemde vakje te typen en op de antwoordknop hieronder te klikken. Je vraag wordt automatisch beantwoord met een ja of nee.

Er is weinig tot geen begrip over het principe wat deze websites gebruiken (omdat we het hebben over websites, hier zitten geen echte mensen achter), maar ik neem aan dat het een willekeurig algoritme is dat ze gebruiken.

Gezien deze feiten, is het moeilijk om deze websites online waarzeggers te noemen.


Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat

 

Welke soorten vragen kun je stellen aan een ja of nee waarzegster?

Eigenlijk elke vraag met een gesloten einde die in je opkomt. Vrijwel alles wat je zou vragen aan een echte waarzegster. De vragen waar je het meest last van hebt en waar je antwoorden op wilt hebben.

 

Maar de beste vraag die je kunt stellen om een ​​online ja / nee-waarzegger te testen, is iets waar het antwoord op is. Als je bijvoorbeeld Maria bent, kun je het orakel vragen of je naam Mary is. Hoogstwaarschijnlijk zal de "waarzegster" het antwoord verkeerd hebben.

 

Online ja of nee waarzeggers? Ja of nee?

Het is moeilijk om te zeggen dat de online ja of nee waarzeggers überhaupt waarzeggers zijn. Het zijn computer gegenereerde antwoorden die willekeurige antwoorden op je vragen geven. En ze hebben niets te maken met waarzeggerij. Je kunt ze gebruiken voor persoonlijk amusement, dat is zeker.

Ik denk dat het relevanter zou zijn om een ​​muntstuk op te gooien om een ​​ja of nee antwoord op je vraag te krijgen dan een ja of nee waarzegger site te gebruiken. De meesten van hen gebruiken zelfs disclaimers die zeggen dat de antwoorden die je krijgt alleen voor amusement doeleinden zijn. Anderen zeggen precies dat ze geen waarzeggers zijn, maar geestige programmeurs die plezier hebben.

 

Waarom het beter is om in plaats daarvan een echte waarzegger te gebruiken

Echte waarzeggers zijn mensen met paranormale gaven, die de energie en vibratie van een ander kunnen voelen. Wat zij voorspellen voor de toekomst staat in diep contact met de huidige staat van zijn van de persoon.

Online ja of nee waarzeggers zijn websites met behulp van computer gegenereerde algoritmen. Het zijn niet eens echte mensen, het is overbodig om te zeggen dat ze paranormale vermogens hebben om daadwerkelijk met essentiële vragen te worden belast.

Bovendien kunnen echte waarzeggers je meer informatie geven over jouw vraag, niet alleen een gesloten antwoord. Ze kunnen dingen in de juiste context plaatsen en hun antwoorden en wat ze zien uitleggen. Je krijgt een uitgebreid antwoord en dus begrijp je ook de redenering achter hun voorspellingen.

 

Afgezien van het entertainment of het amusements gedeelte, kunnen online ja / nee-waarzeggers niet veel waardevolle informatie bieden. Terwijl een echte persoon met psychische vermogens, zelfs als hij / zij online leest, een waardevolle informatiebron is die je kan helpen.

 

Een echte helderziende met het vermogen om de toekomst te voorzien, zal vaak de tijd nemen om je te helpen bij het ontdekken van je pad en toekomst. Ze begrijpen dat iedereen zijn eigen spirituele begeleiding heeft en zij kunnen je helpen afstemmen en contact opnemen met je gidsen.


Gladys

Profielfoto van Medium Gladys
Ik ben er voor je te zeggen dat alles goed komt
 • Liefdes- en relatievragen
 • Toekomst/ algemeen
 • Algemeen

Lees meer over Gladys


2067 gesprekken | 61 beoordelingen

Grace

Profielfoto van Medium Grace
Helpt je op weg naar een positieve mindset
 • Algemeen
 • Spirituele ontwikkeling
 • Rouwverwerking

Lees meer over Grace


8542 gesprekken | 134 beoordelingen

Maureen

Profielfoto van Medium Maureen
Begeleid je om krachtig, zelfstandig en stabiel te zijn
 • Liefdes- en relatievragen
 • Algemeen
 • Persoonlijke ontwikkeling

Lees meer over Maureen


14.307 gesprekken | 211 beoordelingen

Chasny

Profielfoto van Medium Chasny
Helpt jou het manifesteren, en inzichten te krijgen❤️
 • Liefdes- en relatievragen
 • Break-up / relatieproblemen
 • Toekomst/ algemeen

Lees meer over Chasny


SMS alert

114 gesprekken | 6 beoordelingen

Toon alle consulenten 

Bottom line

De meesten van ons geven er de voorkeur aan dat dingen vrij en gemakkelijk voor ons komen. Zoals online ja of nee waarzeggerij bijvoorbeeld. Als het echter gaat om belangrijke zaken zoals wat de toekomst inhoudt, is het het beste om niet online te vertrouwen op willekeurig gegenereerde antwoorden. Gebruik ja / nee-waarzeggers voor plezier en amusement, maar vertrouw niet op de antwoorden die je krijgt.

Wat een soort van vergelijkbaar thema is, zijn de tarot kaarten. Hierbij stel je een vraag, trek je een hoeveelheid aan kaarten en de paragnost geeft uitleg bij je kaarten.