Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal

Het karakter van de WeegschaalHet sterrenbeeld Weegschaal is het meest beschaafde, diplomatieke en welgemanierde sterrenbeeld van de dierenriem. Charmant, overtuigend en van nature een bemiddelaar in conflicten. Weegschaal bouwt bruggen tussen mensen. Weegschaal is recht door zee, rechtvaardig en onbevangen. Een briljante strateeg die een situatie vanuit alle kanten kan bekijken alvorens tot een oordeel te komen. Weegschalen hebben behoefte aan harmonie en evenwicht in het leven.
 
 

Het Temperament van de Weegschaal

Sterrenbeeld Weegschaal vindt het leuk om mensen uit hun evenwicht te brengen of het ze ongemakkelijk te maken. Hun grapjes gaan vaak ten koste van anderen. Weegschalen proberen om eerlijk te zijn, al lukt dat niet altijd. Ze voeren vaak lange gesprekken om hun gedrag te verklaren. Als anderen iets gedaan hebben dat ze vervelend vinden, willen ze alles weten over de beweegredenen en bedoelingen. Weegschalen kunnen eindeloos discussiëren.

 

De Eigenschappen van een Weegschaal

Weegschaal houdt van plezier, kunst, cultuur en schoonheid, voor Weegschalen is het belangrijk er aantrekkelijk uit te zien. Weegschalen nemen niet graag een overhaaste beslissingen, ze weigeren omdat ze voldoende tijd nodig hebben om een beslissing te nemen. Het sterrenbeeld Weegschaal heeft innerlijke rust en de gave alles in een gunstig daglicht te zien. Weegschaal strijdt tegen onrechtvaardigheid, vrede en gelijke rechten voor iedereen, daar vecht Weegschaal voor.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

De Weegschaal en LiefdeHet sterrenbeeld Weegschaal is verliefd of de liefde. Ze moeten er voor waken niet hun dromen en hart op te offeren om anderen gelukkig te maken. Alles draait om mensen bij Weegschaal en is alleen niet blij. Ze willen liefde geven en hebben liefde en harmonie nodig om goed te kunnen functioneren. Weegschalen kopen graag cadeautjes voor hun dierbaren en waarderen het zeer als anderen dat ook voor doen.

 

De Weegschaal in een Relatie

Relatie en de liefde betekenen alles voor het sterrenbeeld Weegschaal. Weegschalen zijn toegewijde partners en doen er alles aan de wensen van de ander te vervullen. Weegschalen hebben de langste en de beste huwelijken. Ze houden niet van afhaken wat er ook gebeurd. Weegschaal heeft een sterke behoefte om een relatie te hebben, ze kunnen moeilijk alleen zijn. De partner van een Weegschaal moet weten dat een Weegschaal ergerlijk besluiteloos is.

 

De Weegschaal Man en Liefdesverdriet

Sterrenbeeld Weegschaal man is verward als zijn relatie voorbij is en begrijpt niet dat iemand hem en zijn liefde kan afwijzen. Hij zoekt naar een excuus voor het gedrag van zijn ex partner. Weegschalen proberen nog lang na het verbreken van een relatie macht uit te oefenen over degene die ze afgewezen heeft. Heeft Weegschaal man zelf de relatie beëindigd voelt hij zich krachtig en herstelt snel.
 
 

De Weegschaal Vrouw Liefdesverdriet

Sterrenbeeld Weegschaal vrouw snikt, schreeuwt en wordt razend als ze liefdesverdriet heeft. Ze kan zelfs woedeaanvallen krijgen en haar hele servies kapot gooien als ze afgewezen is door een geliefde. Weegschaal vrouw kan moeilijk loslaten en soms belt of stuurt ze een mail naar haar ex omdat ze naar een hereniging verlangt. Ze voelt zich gekwetst en onzeker. Zodra ze rust neemt en stopt met contact zoeken voelt ze zich beter en is klaar voor een nieuw avontuur.

 

Een Weegschaal Vrouw aan het Daten

Een Weegschaal vrouw versieren? Het kan complex zijn een Weegschaal vrouw het hof te maken. Weegschalen willen hun date betoveren. Ze willen bewondering voelen en volledige belangstelling. Neem een Weegschaal vrouw mee naar een concert of naar een heel bijzonder restaurant. Rij naar Antwerpen of nog beter naar Parijs om te gaan eten en weer terug naar huis, doe alsof het heel normaal is. Onderneem iets bijzonders en Weegschaal vrouw waardeert het zeker.
 
 

Een Weegschaal Man aan het Daten

Sterrenbeeld Weegschaal man versieren? Zorg dat je er goed uit ziet en heerlijk ruikt. Geur is heel belangrijk voor Weegschaal man. Gebruik een parfum dat uniek is en niet door velen gebruikt wordt. Weegschaal man is dol op klassieke geurtjes. Spreek af in een chic restaurant of een hippe bar. Bestel een bijzondere cocktail of champagne. Weegschalen zijn onder de indruk van klasse en status.
 

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]

 

Hoe is een Weegschaal Vrouw In Bed?

Weegschaal vrouw is een beetje exhibitionistisch, loopt graag rond in een doorschijnende duster of nachtjapon. Ze wil graag een spel spelen, een verleidingsspel. Weegschaal vrouw houdt van massages en wordt graag verwend. Massage graag van top tot teen maar niet al te hard. Weegschaal vrouw kan dichtklappen als het er te ruw of grof aan toe gaat tussen de lakens, het moet fijngevoelig blijven.
 
 

Hoe is een Weegschaal Man In Bed?Weegschaal man is zacht en neemt de tijd in bed. Een uitvoerig voorspel met alles erop en eraan. Kaarsjes, champagne, aardbeien en slagroom, Weegschaal man wil de meest romantische sfeer creëren die er is. Seks is voor Weegschaal man een uitgebreid pakket waar het aan niets mag ontbreken. Weegschaal man is niet in voor een vluggertje hij wil voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, het hele menu daar gaat hij voor in bed.
 
 

De beste Partnerkeuze voor het Sterrenbeeld Weegschaal

Waterman, Ram en Stier
Een Weegschaal Waterman liefdesrelatie is bruisend, Waterman Weegschaal halen het beste van elkaar naar boven. Het is een vrolijke combinatie. Weegschaal Ram zijn beiden dominant, de combinatie Ram Weegschaal is openhartig en zeer seksueel ingesteld. Weegschaal Stier is een liefdes combinatie waar de partners elkaar voortdurend bewonderen. De hartstocht kan een hoge vlucht nemen tussen Stier en Weegschaal.

 

Een Weegschaal en VriendschapVrienden zijn buitengewoon belangrijk voor het sterrenbeeld Weegschaal. Weegschalen benaderen mensen mild en vriendelijk waardoor ze graag in het gezelschap van een Weegschaal verkeren. Weegschaal inspireert vrienden en houdt ervan ze te helpen. Weegschaal betaalt graag de rekening als vrienden er minder warmpjes bij zitten. Weegschalen zijn zeer genereus met hun hart, geld en tijd. Ze delen het liefst alles met hun vrienden.
 
 

De Weegschaal op het Werk

Sterrenbeeld Weegschaal is een fijne collega om mee te werken. Ze streven naar harmonie op de werkvloer en doen niet aan achterbakse streken of roddelen. Ze doen hun uiterste best de harmonie op de werkvloer in stand te houden. Geld of succes is niet de enige drijfveer van Weegschaal, de betekenis van het werk is evenzeer belangrijk. Veel acteurs, modellen en politici zijn geboren onder het teken Weegschaal.

 

Levenslessen van de Weegschaal

Het sterrenbeeld Weegschaal zou kunnen leren minder behoeftig te zijn en kunnen proberen zich actief onafhankelijk op te stellen. Weegschalen proberen altijd in balans te blijven, ze zijn voorzichtig en moeten leren risico’s te nemen om succes te behalen. Weegschaal is charismatisch en geliefd, maar ze moeten leren dat niet iedereen onder de indruk is. Weegschalen zijn snel verveeld en kunnen leren dat routineklusjes ook bij het leven horen.
 
 

Weegschaal als Kind

Weegschaal kinderen zijn gehoorzaam maar wel veeleisend. Weegschaal kindjes hebben de neiging wild en onbeheerst te zijn. Ze hebben de leiding en genegenheid van hun ouders hard nodig. Weegschaal kinderen willen graag het middelpunt van belangstelling zijn. Ze hebben ouders veel te bieden, vooral amusement. Dansen, zingen, toneelstukjes spelen, met een Weegschaal kindje is het nooit saai. Weegschaal kinderen worden al op jonge leeftijd door andere kinderen om advies gevraagd.

 

Weegschaal & Reizen

Sterrenbeeld Weegschaal vindt het allerbelangrijkste om samen op reis te gaan en niet alleen. Weegschalen is het gemakkelijkste teken wat betreft reizen. Het maakt ze niet uit of het oncomfortabel is onderweg, het hotel tegen valt en de bedden te hard zijn. Voor Weegschalen is het alleen belangrijk dat het gezellig is. Vrolijk moet het zijn en dat de sfeer moet goed voelen. Vakantielanden voor Weegschalen zijn Oostenrijk en Zwitserland. De steden Florence en Wenen passen goed bij Weegschaal.

 

Weegschaal & GezondheidHet sterrenbeeld Weegschaal is vatbaar voor angsten en stress. Chaos en conflicten kunnen er voor zorgen dat de gezondheid van de Weegschaal er onder kan lijden. Ze hebben harmonie en liefde nodig om goed te kunnen functioneren. Weegschalen hebben mensen nodig, alles draait bij hen om mensen. Voor het sterrenbeeld Weegschaal is het goed om alleen tijd door te brengen, innerlijke rust te hervinden en weer op te laden.
 
 

Het Sterrenbeeld Weegschaal

Weegschaal is het zevende teken van de dierenriem. Sterrenbeeld Weegschaal wordt geassocieerd met het element lucht en wordt beheerst door de planeet Venus. Kwaliteiten die volgens de astrologie teruggevonden worden bij mensen die onder dit teken worden geboren zijn; eerlijk, gebalanceerd, manipulatief, onpartijdig, kan goed samenwerken, zachtaardig, analytisch, vrolijk, romantisch, aardig, houdt van plezier, rustig in omgang, goedgelovig, beïnvloedbaar, elegant, veranderlijk, artistiek, idealistisch, last met nemen van beslissingen en gevoelig tegenover anderen.

 

Weegschaal Herfst Teken

Herfstmensen zijn kritischer, selectiever en minder spontaan dan voorjaarsmensen en bedachtzamer dan zomermensen. Herfstmensen kunnen gevoelens heel goed in bedwang houden. Ze hebben een sterke behoefte aan serieuze en bevredigende relaties. Ook zijn ze zich veel meer bewust dan anderen wat er zich om hen heen afspeelt. Herfstmensen zijn niet impulsief en emoties zijn niet zo heftig. Voor hen zijn zelfbeheersing en zelfbegrip prioriteiten.

 

Beroemde Weegschalen

Margaret Thatcher, John Lennon, Luciano Pavarotti, Desmond Tutu, Sting, Frank Rijkaard, Yves Montand, Michael Douglas, Jimmy Carter, Marcello Mastroianni, George Gershwin, Brigitte Bardot, Mohandas Ghandi, Catherine Zeta-Jones, Olivia Newton-John, Barbara Walters, Groucho Marx, Truman Capote, Jesse Jackson, Jenny Arean, Simon Carmiggelt,Britt Ekland, Art Tatum, Arthur Miller, Oscar Wilde, Rita Hayworth, Martina Navratilova, George C. Scott, Roger Moore, Eleanor Rooseveldt, Paul Simon, Nancy Kerrigan en Mario Puzo.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

Benieuwd naar andere Sterrenbeelden?

Bekijk hier ons sterrenbeelden overzicht of lees hier meer over de weegschaal op onze sterrenbeeld oktober pagina.


Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hierTop