Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter

Het karakter van de BoogschutterHet sterrenbeeld Boogschutter is slim, avontuurlijk, optimistisch en heeft een geweldig gevoel voor humor. Boogschutters zijn wijs, hebben enorm veel kennis en zijn constant bezig hun kennis uit te breiden. Boogschutters zijn bijzonder geïnteresseerd in de natuur en in dieren, ze zouden heel graag willen dat alle mensen dit me ze konden delen.
Boogschutters zijn graag onder mensen en hebben een open mind, andere mensen zijn graag in hun gezelschap. Boogschutters zoeken naar de zin van het leven.

 

Het Temperament van de Boogschutter

Het sterrenbeeld Boogschutter is honderd procent zuiver en oprecht maar kan ijzig zijn als ze bedrogen zijn. Boogschutters houden niet van negatieve mensen ze ontlopen ze om hun eigen positieve energie te behouden. Boogschutters leven niet in het verleden maar kijken altijd uit naar de toekomst. Boogschutters nemen afstand van negatieve emoties en praten niet over hun gevoelens maar gaan verder met hun leven zodra ze hun gevoelens ervaren hebben.

 

De Eigenschappen van een Boogschutter

Boogschutters reizen graag maar als ze hun draai gevonden hebben kunnen ze tevreden zijn met hun eigen plekje. Binnen de vier muren van hun huis voelen ze zich op hun gemak en verkennen ze het domein van de geest en ontwikkelen ze nieuwe projecten. Ze vervelen zich nooit. Bij een Boogschutter weten mensen waar ze aan toe zijn, ze zijn direct. Boogschutter speelt geen spelletjes, is betrouwbaar en trouw aan zichzelf. Boogschutters zijn inspirerend en filosofisch ingesteld, ze hebben de kracht in hun hart en geest om mensen te veranderen.

 

De Boogschutter en LiefdeLiefdesrelaties van Boogschutters zijn heftig en intens maar ook heel ontspannen en gezellig. Ze zijn aanhankelijk maar hebben hun eigen manier om dat uit te drukken. Boogschutters hebben een zesde zintuig voor eenzame en ongelukkige mensen. Ze tonen dan ook altijd belangstelling en nemen de tijd om te luisteren. Voor het sterrenbeeld Boogschutter is gewaardeerd worden ontzettend belangrijk, nog veel belangrijker dan een liefdesverklaring.

 

De Boogschutter in een Relatie

Iedereen die een relatie heeft met het sterrenbeeld Boogschutter is een geluksvogel. Ze zijn inspirerend en helpen graag, daarnaast houden ze veel van romantiek. Boogschutters zijn onafhankelijk ingesteld en ze verwachten van hun partner hetzelfde. Jaloerse en bezitterige partners mogen niet lang blijven bij Boogschutters ze houden van verbintenissen met voldoende vrijheid. Boogschutter is een flirt voor een onzekere partner kan dit lastig zijn.

 

De Boogschutter Man en Liefdesverdriet

Boogschutter man kan slecht tegen teleurstelling, hij is altijd positief en haalt het beste in zijn partner naar boven. Een afwijzing geeft hem een negatief en hopeloos gevoel. Boogschutter man weet dat hij weken of zelfs maanden kan blijven hangen in zijn liefdesverdriet als hij niet meteen iets onderneemt. Hij wil zich niet verlaten voelen, door zijn optimistische instelling gaat hij meteen weer door met zijn leven.

 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

De Boogschutter Vrouw Liefdesverdriet

Boogschutter vrouw kan zich heel eenzaam voelen als ze liefdesverdriet heeft. Ze kan niet tegen teleurstellingen en kan zelfs depressief worden als ze niet weet waarom ze afgewezen is. Door haar enorme energie en de gave om uit elke situatie het beste te halen herstelt ze snel. Boogschutter vrouw heeft een filosofische instelling en neemt zich voor het de volgende keer beter of anders te doen.

 

Een Boogschutter Vrouw aan het DatenEen Boogschutter vrouw versieren? Tijdens een eerste date wil een Boogschutter vrouw het liefst iets doen. Wandelen of fietsen en daarna een etentje in een gezellig en gemoedelijk restaurant. Ze is charmant, innemend maar ook een beetje afstandelijk. Ze wil de tijd nemen, observeren en vooral een luchtig gesprek. Boogschutter vrouw zal snel afhaken als je zware gesprekken voert en negatief bent. Een eerste date moet vrolijk zijn.

 

Een Boogschutter Man aan het Daten

Een Boogschutter man versieren? Boogschutter man houdt van mysterieuze mensen en vindt het spannend als er geheimen zijn die hij kan ontrafelen. Boogschutter man is bewegelijk en tijdens de eerste date wil hij iets ondernemen. Zwemmen, tennissen of een andere activiteit. Boogschutter man houdt niet van gekunsteldheid maar raakt onder de indruk van een natuurlijke manier van doen. Geef geen complimentjes, hij houdt niet van vleierij. Zorg dat je er geweldig uit ziet dat is het grootste compliment dat je hem kunt geven.

 

Hoe is een Boogschutter Vrouw In Bed?

Boogschutter vrouw is temperamentvol en avontuurlijk ook in bed. Seks in bed is niet de spannendste plek voor een Boogschutter vrouw. Opwindende plaatsen voor een Boogschutter vrouw zijn, in een tent, in de natuur of in de duinen. Seks moet voor haar spontaan beginnen anders haakt ze af. Het voorspel moet niet te lang duren, het noodzakelijke is genoeg. Speeltjes kunnen ook weggelaten worden hebben voor haar niets toe te voegen.

 

Hoe is een Boogschutter Man In Bed?

Boogschutter man is een romantische jager en staat altijd open voor seks. Zijn seksuele honger is groot en hij kan het zonder problemen een paar keer per dag doen. Boogschutter man experimenteert graag en is een meester in het seksuele spel. Het sterrenbeeld Boogschutter weet precies wat een vrouw lekker vindt. Seks met een Boogschutter is nooit saai. Voordat je het weet doe je dingen die je nog nooit gedaan hebt.

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]

 

De beste Partnerkeuze voor het Sterrenbeeld Boogschutter

Ram, Stier, Tweelingen en Maagd
Boogschutter Ram liefdesrelaties zijn hartstochtelijk, het zijn beide vuurtekens en laten zich niet overheersen. De seksuele aantrekkingskracht tussen Ram en Boogschutter is groot. Boogschutter Stier liefdesrelaties zijn gebaseerd op vriendschap. Boogschutter Tweeling relaties zijn vooral spannend. Tweeling en Boogschutter voelen zich aangetrokken door gemeenschappelijke interesses. Boogschutter Maagd liefdesrelatie zijn gebaseerd op een sterke fysieke band.

 

De Boogschutter en VriendschapHet sterrenbeeld Boogschutter is een heel gezellige vriend of vriendin. Ze onderhouden hun vriendschappen en delen graag hun belevenissen met hen. Boogschutters klagen niet bij vrienden, ze zijn opgewekt en houden hun eigen problemen voor zichzelf. Het sterrenbeeld Boogschutter is er als vrienden hulp nodig hebben. Ze geven graag advies maar vinden het ook niet erg als hun raad niet wordt opgevolgd. Boogschutters zijn dan niet gekwetst maar als het een herhaaldelijk probleem is hebben ze geen zin meer om advies te geven.

 

De Boogschutter op het Werk

Het sterrenbeeld Boogschutter werkt niet graag in een groot team, ze voelen zich dan niet op hun gemak. Boogschutters zijn leergierig en leren snel, daarom kunnen ze zich toch aanpassen in een grote groep. Ze werken hard en hun werkgever en collega’s kunnen op ze rekenen. Boogschutters zijn vriendelijk en altijd bereid om de helpende hand te bieden. Lastige situaties of problemen willen ze liever eerst zelf oplossen.

 

Levenslessen van de Boogschutter

Het sterrenbeeld Boogschutter is een harde werker en zou kunnen leren dat het niet nodig is gevoelens en dromen altijd te verbergen. Boogschutters zijn excentriek en buitengewoon fantasierijk, ze kunnen leren zich minder terug te trekken. Het sterrenbeeld Boogschutter is dapper en heel sterk, ze komen hun problemen te boven door een zware innerlijke strijd. Ze kunnen leren zachter voor zichzelf te zijn.

 

Boogschutter als Kind

Boogschutter kindjes zijn bewegelijk en enthousiast. Het zijn buiten kinderen en spelen het liefst in de tuin, in een park of in een schuur. Boogschutter kinderen hebben er baat bij als ze al op jonge leeftijd aan sport doen omdat ze zo bewegelijk zijn. Boogschutter kindjes hebben ook een hele rustige, haast filosofische kant. Ze kunnen uren zoet zijn met boeken of tijdschriften, ze houden vooral van boeken over dieren, verre landen en reizen.

 

Boogschutter & ReizenHet sterrenbeeld Boogschutter reist het liefst zo snel mogelijk, geen tussenstops maar meteen naar de bestemming. Boogschutters houden van avontuur en blijven het liefst niet op één plaats en gaan liever niet naar een plek waar ze al geweest zijn. Met een Boogschutter op reis gaan is een geweldige ervaring, ze zijn goede reizigers, gezellig, vriendelijk en niet veeleisend. Boogschutters houden van exotische landen maar van bestemmingen zoals Alaska, IJsland, Australië, Canada en Scandinavië worden Boogschutters ook heel gelukkig.

 

Boogschutter & Gezondheid

Het sterrenbeeld Boogschutter moet letten op de lever, het beste is om niet iedere dag alcohol te drinken. Boogschutters zijn zeer bewegelijk en ondernemen veel activiteiten ze kunnen daardoor makkelijker botbreuken hebben dan andere sterrenbeelden. Boogschutter is bijzonder optimistisch en kan door teleurstellingen het tegenover gestelde zijn. Om niet negatief of depressief te worden doen Boogschutters er goed aan regelmatig lange wandelingen te maken.

 

Het Sterrenbeeld Boogschutter

Boogschutter is het negende teken van de dierenriem. Sterrenbeeld Boogschutter behoort tot de bewegelijke tekens en wordt geassocieerd met het element vuur.  Boogschutter wordt beheerst door de planeet Jupiter. Kwaliteiten die volgens de astrologie teruggevonden worden bij mensen die onder dit teken worden geboren zijn, spontaan, rechtvaardig, rusteloos, sympathiek, vrolijk, eerlijk, optimistisch, intelligent, intellectueel, oprecht, zelfverzekerd, toegankelijk, veelzijdig, ongeduldig, temperamentvol, warm, ondernemend, energiek, onafhankelijk en avontuurlijk.

 

Boogschutter Herfst Teken

Herfstmensen zijn kritischer, selectiever en minder spontaan dan voorjaarsmensen en bedachtzamer dan zomermensen. Herfstmensen kunnen gevoelens heel goed in bedwang houden. Ze hebben een sterke behoefte aan serieuze en bevredigende relaties. Ook zijn ze zich veel meer bewust dan anderen wat er zich om hen heen afspeelt. Herfstmensen zijn niet impulsief en emoties zijn niet zo heftig. Voor hen zijn zelfbeheersing en zelfbegrip prioriteiten.

 

Beroemde Boogschutters

Tina Turner, Bette Midler, Sir Winston Churchill, Ludwig van Beethoven, Frank Sinatra, Woody Allen, Harpo Marx, Jeroen Krabbé, Maria Callas, Maarten ’t Hart, Caroline Kennedy, Jacques Chirac, Joop Zoetemelk, Sinead O’Connor, Walt Disney, Joan Armstrong,
Anna freud, Emily Dickinson, Tom Waits, Ira Gerswin, Herman Finkers, Kirk Douglas, Larry Bird, Joan Didion, Toon Hermans, Liv Ullmann, Steven Spielberg, Carlo Ponti, Liesbeth List,
Margret Mead en Jaap van Zweden.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

Benieuwd naar andere Sterrenbeelden?

Bekijk hier ons sterrenbeelden overzicht of lees hier meer over de boogschutter op onze sterrenbeeld december pagina.


Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hierTop