Mediumchat on Tour


Mis Het Niet!

Ik, Leroy van Loorbeek, 30 jaar, ben Spiritueel Helper van beroep (Medium). Van jongs af aan heb ik al paranormale gaves en ben ik ook in staat om in contact te treden met de Gene Zijde. Al heel wat jaartjes loop ik mee op paranormale beurzen waar ik mooie consulten en verbluffende lezingen heb mogen geven. Ook heb ik mogen deelnemen aan het programma ‘’Het Zesde Zintuig” van RTL4. Hierin heb ik de 3e plaats weten te behalen. Dit alles zijn mooie ervaringen voor mij geweest en sommige ervaringen vinden nog dagelijks plaats in mijn praktijk.

Ik werk samen met mijn geestelijke begeleider (gids) Leondra van Gene Zijde. Graag wil ik mijn gave nu met nog meer mensen delen en u graag overtuigen dat er leven is na de dood! Daarom zal ik Paranormale Liveshows (Lezingen) gaan geven door heel Limburg. Tijdens deze Liveshow zal ik u confronteren met de meest persoonlijke, ontroerende en onverklaarbare feiten die betrekking hebben tot uw overleden dierbaren en uzelf.

Wat ik erg belangrijk vind is een gezonde dosis humor te verwerken in de Liveshows, dit omdat de informatie vaak ontroerend en emotioneel kan zijn.

Mijn uiteindelijke doel is een geweldig mooie, zuivere ontroerende avond waarin u naar huis zult keren met een glimlach. Al met al een geweldige ervaring die u niet mag missen!

Groot Spiritueel Event op Zaterdag 26 September 2015

Paranormale Liveshow

Door Medium Leroy van Loorbeek, bekend van Het Zesde Zintuig van RTL 4!

Locatie: De Brandpoort
Hoogstraat 191
6373 HS Landgraaf
Zaal Open 19.30 uur.
Liveshow begint om 20.00 uur tot 22.30 uur.
Toegangskaarten €15,00 p.p.

Let op! Toegangskaarten alleen in voorverkoop verkrijgbaar.

Tijdens een Paranormale Liveshow maak ik contact met Gene Zijde en geef ik u d.m.v. bloemen, foto’s of voorwerpen een boodschap mee van uw overleden dierbaren! U mag zelf één foto of voorwerp meenemen van een levend of overleden persoon. Dit mag ook iets van uzelf zijn. Ik streef er zelf altijd naar om zo veel mogelijk mensen te voorzien van een boodschap.
Heeft u zin in een bijzondere avond met een mooie boodschap van Gene Zijde?
Kom dan naar de Paranormale Liveshow en laat u verbazen!

Toegangskaarten bestellen via De Bronn: http://www.debronn.nl/tourlezingen/Exclusief medium

Lieve Mensen, mijn naam is Lijsbeth. Mijn specialiteit en passie is Astrologie, 30 jaar ervaring! Ik ben sterk aanvoelend en praktisch. Aanvullend werk ik met Tarotkaarten en Engelenkaarten. Tot binnenkort!

Lees meer over Lijsbeth

Exclusief medium

Ik ben Ton,heldervoelend en helderziend Paragnost. Ik verdiep mij in al je levensvragen en geef nieuwe inzichten in de situatie waar jij mee zit. Ik begeleid je op je levensweg en bied je handvatten voor de toekomst. Tot binnenkort!

Lees meer over Ton

Exclusief medium

Mijn naam is Pamela en ik ben sinds 2003 gediplomeerd Tarotist. Ik heb de inzichten voor je die in het NU belangrijk zijn. Soms krijg je een bevestiging, soms een richting. Maak me deelgenoot van je levensvragen, de Tarot heeft de antwoorden. 

Lees meer over Pamela

Welkom liefdevol en boeiend mens. Ik ben Ellie en samen met jou kijk in naar de inzichten die belangrijk zijn op jouw pad, zodat jij makkelijker beslissingen kan nemen en beter in je vel komt te zitten. Ik maak gebruik van de tarot, de engelenkaarten en de pendel.

Lees meer over Ellie