Mediumchat on Tour


Home » Mediumchat on Tour

Mis Het Niet!

Ik, Leroy van Loorbeek, 30 jaar, ben Spiritueel Helper van beroep (Medium). Van jongs af aan heb ik al paranormale gaves en ben ik ook in staat om in contact te treden met de Gene Zijde. Al heel wat jaartjes loop ik mee op paranormale beurzen waar ik mooie consulten en verbluffende lezingen heb mogen geven. Ook heb ik mogen deelnemen aan het programma ‘’Het Zesde Zintuig” van RTL4. Hierin heb ik de 3e plaats weten te behalen. Dit alles zijn mooie ervaringen voor mij geweest en sommige ervaringen vinden nog dagelijks plaats in mijn praktijk.

Ik werk samen met mijn geestelijke begeleider (gids) Leondra van Gene Zijde. Graag wil ik mijn gave nu met nog meer mensen delen en u graag overtuigen dat er leven is na de dood! Daarom zal ik Paranormale Liveshows (Lezingen) gaan geven door heel Limburg. Tijdens deze Liveshow zal ik u confronteren met de meest persoonlijke, ontroerende en onverklaarbare feiten die betrekking hebben tot uw overleden dierbaren en uzelf.

Wat ik erg belangrijk vind is een gezonde dosis humor te verwerken in de Liveshows, dit omdat de informatie vaak ontroerend en emotioneel kan zijn.

Mijn uiteindelijke doel is een geweldig mooie, zuivere ontroerende avond waarin u naar huis zult keren met een glimlach. Al met al een geweldige ervaring die u niet mag missen!

Groot Spiritueel Event op Zaterdag 26 September 2015

Paranormale Liveshow

Door Medium Leroy van Loorbeek, bekend van Het Zesde Zintuig van RTL 4!

Locatie: De Brandpoort
Hoogstraat 191
6373 HS Landgraaf
Zaal Open 19.30 uur.
Liveshow begint om 20.00 uur tot 22.30 uur.
Toegangskaarten €15,00 p.p.

Let op! Toegangskaarten alleen in voorverkoop verkrijgbaar.

Tijdens een Paranormale Liveshow maak ik contact met Gene Zijde en geef ik u d.m.v. bloemen, foto’s of voorwerpen een boodschap mee van uw overleden dierbaren! U mag zelf één foto of voorwerp meenemen van een levend of overleden persoon. Dit mag ook iets van uzelf zijn. Ik streef er zelf altijd naar om zo veel mogelijk mensen te voorzien van een boodschap.
Heeft u zin in een bijzondere avond met een mooie boodschap van Gene Zijde?
Kom dan naar de Paranormale Liveshow en laat u verbazen!

Toegangskaarten bestellen via De Bronn: http://www.debronn.nl/tourlezingen/
Hallo, mijn naam is Maureen en ik ben Medium, Reiki Master en Winti deskundige, onder andere gediplomeerd Systeemtherapeut, Coach en Counselor. Mijn doel is dat jij je eigen weg op een zo effectief mogelijke manier en zelfstandig kan vervolgen. Tot chats!

Lees meer over Maureen

Start email consult

Exclusief medium

Hallo, mijn naam is Kit. Ik ben een Heldervoelend, Helderwetend en Helderziend Paragnost en help je graag met jouw persoonlijke groei en bied je nieuwe inzichten. Ik kan je helpen met de dagelijkse situaties waar jij tegen aanloopt. Tot binnenkort!

Lees meer over Kit

Start email consult

Exclusief medium

Mijn naam is Rico. Ik ondersteun je als Medium tijdens de zoektocht naar jezelf en geef ik je inzichten in je relatie(s) met anderen. Ik bied nieuwe perspectieven in jouw situatie. Ik loop graag een stukje mee op je levenspad.Tot binnenkort!

Lees meer over Rico

Start email consult


Mijn naam is Therese,ik ben heldervoelend, helderwetend, helderhorend en helderziend is. Aan de hand van deze gaven ontvang ik boodschappen die je verder helpen op je pad. Met hulp van de  gidsen help ik je graag met al de vragen op je levenspad.

Lees meer over Therese