De 3 beste tips om je Ex terug te krijgen!

Pijn, gemis, teleurstelling, 
frustratie, leegte en onmacht. Je gaat door een emotionele achtbaan wanneer je relatie ten einde komt. Ontdek de 10 beste tips om je ex terug te krijgen én te ontdekken of het écht wel zo slecht voor je is dat je relatie over is. Ik weet het, dit wil je niet horen…. Lees rustig verder, je ontdekt het vanzelf :).


DE 3 BESTE TIPS OM JE EX TERUG TE KRIJGEN EN JE BETER TE VOELEN


Stap 1: kom onmiddellijk uit je slachtofferrol,
Stap 2: time out: accepteer de situatie zoals die is; laat los! (voor nu),
Stap 3: werk aan jezelf!
 

De allergrootste fout

De allergrootste fout die mensen maken, is dat ze vergeten zichzelf aan zichzelf te werken. Dit is tegen je natuur. Jij wilt aan de relatie werken. Aan de relatie werken begint door aan jezelf te werken! 

Aan jezelf werken is moeilijk, zeker nu jij vol met emotie zit. Daarom werkt het vaak verfrissend om dit samen te doen met een expert. Ons team met experts staat klaar voor je! Door deze stap te nemen zul je veel minder pijn, leegte, gemis en frustratie ervaren. 
 

Liefde, warmte en veiligheid

Dit is wat jij nu nodig hebt. Even tot jezelf komen. Even in de spiegel kijken. Even in contact met jezelf komen om te kijken wat je beste plan is. Ons team met spiritueel adviseurs, coaches en paragnosten is exact wat jij nu even nodig hebt. Start gratis en vrijblijvend een gratis kennismakings-chat met één van onze specialisten. 
 

Werk aan jezelf, kijk in de spiegel of laat de toekomst van je liedesleven voorspellen.

Start een gratis chat met één van onze specialisten : 
Exclusief medium

Mijn naam is Pamela en ik ben sinds 2003 gediplomeerd Tarotist. Ik heb de inzichten voor je die in het NU belangrijk zijn. Soms krijg je een bevestiging, soms een richting. Maak me deelgenoot van je levensvragen, de Tarot heeft de antwoorden. 

Lees meer over Pamela
Start email consult

Exclusief medium

Ik ben Ton,heldervoelend en helderziend Paragnost. Ik verdiep mij in al je levensvragen en geef nieuwe inzichten in de situatie waar jij mee zit. Ik begeleid je op je levensweg en bied je handvatten voor de toekomst. Tot binnenkort!

Lees meer over Ton

Exclusief medium

Lieve Mensen, mijn naam is Lijsbeth. Mijn specialiteit en passie is Astrologie, 30 jaar ervaring! Ik ben sterk aanvoelend en praktisch. Aanvullend werk ik met Tarotkaarten en Engelenkaarten. Tot binnenkort!

Lees meer over LijsbethSMS alertWelkom liefdevol en boeiend mens. Ik ben Ellie en samen met jou kijk in naar de inzichten die belangrijk zijn op jouw pad, zodat jij makkelijker beslissingen kan nemen en beter in je vel komt te zitten. Ik maak gebruik van de tarot, de engelenkaarten en de pendel.

Lees meer over Ellie

 

Of lees het volledige artikel hier.
https://www.mediumchat.nl/ex-terug/