De 3 beste tips om je Ex terug te krijgen!

Pijn, gemis, teleurstelling, 
frustratie, leegte en onmacht. Je gaat door een emotionele achtbaan wanneer je relatie ten einde komt. Ontdek de 10 beste tips om je ex terug te krijgen én te ontdekken of het écht wel zo slecht voor je is dat je relatie over is. Ik weet het, dit wil je niet horen…. Lees rustig verder, je ontdekt het vanzelf :).


DE 3 BESTE TIPS OM JE EX TERUG TE KRIJGEN EN JE BETER TE VOELEN


Stap 1: kom onmiddellijk uit je slachtofferrol,
Stap 2: time out: accepteer de situatie zoals die is; laat los! (voor nu),
Stap 3: werk aan jezelf!
 

De allergrootste fout

De allergrootste fout die mensen maken, is dat ze vergeten zichzelf aan zichzelf te werken. Dit is tegen je natuur. Jij wilt aan de relatie werken. Aan de relatie werken begint door aan jezelf te werken! 

Aan jezelf werken is moeilijk, zeker nu jij vol met emotie zit. Daarom werkt het vaak verfrissend om dit samen te doen met een expert. Ons team met experts staat klaar voor je! Door deze stap te nemen zul je veel minder pijn, leegte, gemis en frustratie ervaren. 
 

Liefde, warmte en veiligheid

Dit is wat jij nu nodig hebt. Even tot jezelf komen. Even in de spiegel kijken. Even in contact met jezelf komen om te kijken wat je beste plan is. Ons team met spiritueel adviseurs, coaches en paragnosten is exact wat jij nu even nodig hebt. Start gratis en vrijblijvend een gratis kennismakings-chat met één van onze specialisten. 
 

Werk aan jezelf, kijk in de spiegel of laat de toekomst van je liedesleven voorspellen.

Start een gratis chat met één van onze specialisten : 
Exclusief medium

Mijn naam is Daisy en ik maak gebruik van het tarotdeck. Dit met het doel om je te inspireren tot zelfontplooiing en groei. Ik voel al gauw aan wat de reden is van iemands huidige gedrag.  Dit zorgt ervoor dat je door simpele dingen te wijzigen, je toekomst in een meer positieve koers zet.

Lees meer over Daisy
Start email consult

Hallo, mijn naam is Maureen en ik ben Medium, Reiki Master en Winti deskundige, onder andere gediplomeerd Systeemtherapeut, Coach en Counselor. Mijn doel is dat jij je eigen weg op een zo effectief mogelijke manier en zelfstandig kan vervolgen. Tot chats!

Lees meer over Maureen

Exclusief medium

Mijn naam is Sabine.Ik ben heldervoelend en helderwetend. Met mijn gave kan ik u helpen om weer inzicht te krijgen in uw situatie en in uzelf. Laat mij u het antwoord geven op uw levensvragen. Tot snel!

Lees meer over SabineSMS alertExclusief medium

Hallo, mijn naam is Kit. Ik ben een Heldervoelend, Helderwetend en Helderziend Paragnost en help je graag met jouw persoonlijke groei en bied je nieuwe inzichten. Ik kan je helpen met de dagelijkse situaties waar jij tegen aanloopt. Tot binnenkort!

Lees meer over Kit

 

Of lees het volledige artikel hier.
https://www.mediumchat.nl/ex-terug/