Gratis Engelenkaart trekken bij Mediumchat


Boodschappen ontvangen via Engelenkaarten

Astrologie, paragnosten, helderzienden en Engelenkaarten, wat zijn dat? Hieronder kun je lezen wat Engelenkaarten zijn. Een medium vertelt: “Wanneer je Engelenkaarten in je handen hebt, dan voel je dat je iets bijzonders in je handen hebt”. Ze spreekt uit ervaring. De kaarten vormen de wegwijzers van het leven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten in het teken van de verschillende thema’s in het leven. De Engelenreader kan je een sessie geven die kan fungeren als een soort “eyeopener”. Er worden adviezen gegeven die je leven positief kunnen beïnvloeden. Er zijn ook speciale certificaten die gegeven worden voor Engelenkaartreaders?
 

Wie zijn de Engelen?

Engelen zijn hele bijzondere spirituele wezens. Ze hebben een missie om de aarde en alles dat daarop leeft te helpen. Ze kunnen overal tegelijk zijn en overschrijven daarmee ook tijd en ruimte. Ze kunnen zich in de vorm van een man laten zien, maar ook in de vorm van een vrouw wanneer dat in een situatie nodig is. Ieder mens heeft een beschermengel, of je er nou in gelooft of niet. Ze staan altijd aan jouw zijde.
 


 

Vraag hulp aan Engelen

De spirituele (aarts) Engelen zijn er niet voor niets. Ze zijn er voor je om je te helpen. Het is belangrijk dat je aangeeft dat zij jou mogen helpen. Ze kunnen namelijk zonder jouw toestemming niet alles doen wat ze graag zouden willen. Ze kunnen je helpen bij grote dingen (relaties, zaken) maar ook bij kleine dingen (minder stress, beter slapen).
 

Hoe werkt het Engelenkaart trekken?

Engelenkaarten lezen gaat via het lezen van energie die wordt doorgegeven aan de kaarten. Hoe de kaarten werken is lastig uit leggen. Het werken met de kaarten is namelijk voor iedereen anders. Het is afhankelijk van wat je wilt weten. Wil je iets weten over je verleden? Of over je toekomst? In de toekomst kijken wordt niet toegejuicht. Dit omdat jij zelf een invloed hebt op je toekomst. Bij sommige mensen hebben de kaarten een invloed op hun toekomst, omdat ze zich gaan gedragen naar de kaarten. Uiteindelijk gaat het met name om het heden en de adviezen en inzichten die je krijgt van de Engelen, die in dienst staan van God en jou willen helpen voor het hoogste doel.

 

Gratis Engelenkaart trekken

Maak kennis met Engelenkaarten bij Mediumchat.nl. Er zijn verschillende consulenten die jou graag een reading willen geven. Daarnaast kun je allerlei andere consulenten vinden met andere gaven: healing, helderziend (helderhorend en heldervoelend), paragnosten en astrologen.