Talen :
Nederlandse Medium Engelse Medium

Medium Ellen-Elise biedt emotioneel en spiritueel advies!

hoi!
Leuk dat je op mijn profiel klikt! Met meer dan 25 jaar ervaring in het geven van spiritueel en aards advies én het leggen van verschillende kaartendecks, kan ik je allerhande tips, trucs, adviezen geven die te maken hebben met jouw specifieke situatie. Omdat antwoorden en inzichten ‘anders’ bij mij binnenkomen, kan ik je niet alleen spiritueel maar ook praktisch en intuïtief adviseren. Samen met jou, tijdens ons consult, nemen we een blik in het verleden, heden en de toekomst. Een consult met kaartlegging kan je vermoedens of eigen onderbuikgevoel bevestigen en het geeft nieuwe informatie waar je absoluut iets mee kunt! Ik gebruik mijn gaven om ons consult naar een hoger niveau te tillen. Ik ben niet alleen heldervoelend. Ik ben tevens  helderziend medium en paragnoste. Daarnaast ben ik een gecertificeerd lifecoach. Na het afronden van de opleiding Praktische Psychologie, ben ik een eigen praktijk begonnen waar ik sinds jaren menig mens op weg mag helpen. Mijn adviezen zijn duidelijk, bondig en helder zonder al te veel te zweven.

Specialisatie.
Als medium leg ik contact met de geestelijke wereld. Als kaartlegster geef ik antwoorden en duidelijkheid op vragen die betrekking hebben op je levensvragen. Als paragnoste kan ik aanvoelen wat je mag verwachten, afhankelijk van je eigen keuzes. Als coach help ik je bij de relatie met jezelf, vooral als de twijfel groter is dan het zelfvertrouwen. Als spiritueel adviseuse kan ik healing en fotoreading doen, ook online!

Wat doe ik niet?
Ik geef geen medisch advies. Ik kan je ook niet vertellen waar je verloren sleutels liggen of wanneer je die ene baan zult krijgen. Tijd, afstand en geld zijn zaken waar het universum geen boodschap aan heeft, derhalve kan ik het ook niet geven.

Win je ex terug!
Is dat mogelijk? Het is niet gemakkelijk en zeker niet onmogelijk en in alle eerlijkheid: er zijn geen garanties. Ik geef je advies, tips en trucs en het is belangrijk om het stappenplan zorgvuldig uit te voeren. Het consult is gericht op relaties die recent zijn verbroken. Wanneer jouw ex na een aantal jaren nog niet bij je is teruggekomen; laat het los en pak je leven weer op. Mijn stappenplan is helder, duidelijk, realistisch en het zal je veel leren over je huidige situatie.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Chatten met mij betekent het krijgen van antwoorden in inzichten ongeacht het onderwerp. Nagenoeg alles kan je in vertrouwen met mij bespreken. Geen vraag is vreemd en geen antwoord is raar!

Wat heb ik van je nodig?
Tijdens een consult heb ik altijd een situatie nodig in relatie tot de vraag. Ik werk graag met namen, leeftijden en geboortedata als deze informatie voorhanden is. Een foto zou helemaal geweldig zijn maar het is geen must. En wees jezelf, dat is het aller belangrijkste wat ik van je nodig heb.

Tot snel!
Elise.Offline

Status van Ellen - Elise : Hallo lieve mensen! De jaarlegging kan weer aangevraagd worden. Benieuwd wat 2018 voor jou in petto heeft? Dan spreek ik je snel op de chat (let op, niet geschikt voor de gratis chat) liefs, Elise

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Ellen - Elise

Live Chat

Via e-mail kunt u Ellen - Elise bereiken.

Offline

Blogs geschreven door Ellen - Elise

Mannen die ineens afstand nemen

Je kent het wel; je hebt een leuke vent leren kennen en alles voelt in eerste instantie koek en ei.

Lees verder >

Je ex terug winnen?

Allereerst zal je moeten accepteren dat de kans bestaat dat je ex niet bij je terug komt. Staat dit haaks op de titel van mijn blog?

Lees verder >

Lifecoaching. Iets voor jou?

De term lifecoaching roept veel vragen op want wat doet nou precies een lifecoach oftewel levenscoach?

Lees verder >

Klantervaringen

Ik heb een fijn gesprek gehad met hele goede adviezen. Zo blij hiermee. Ze wist alles al zonder veel info!


Renske - 7 September 2017

Dank je, ik durf weer te geloven! Liefs, Ramona


Ramona - 6 September 2017

Ellen -Elise heeft me heel erg geholpen en heeft me duidelijkheid gegeven. Heel erg bedankt, het was een fijn gesprek.


Christel - 20 December 2016

Ellen-Elise was erg nauwkeurig en verhelderend! Ik raad haar zeker aan!


Liek - 31 Augustus 2016

Duidelijke antwoorden


Sandra - 31 Augustus 2016

Ik heb een super goed gesprek gehad met Elise! Ik ga echt proberen te doen wat zij mij heeft aangeraden. Ik hoop haar snel te kunnen spreken. Dankjewel Elise


PEGGY - 9 Augustus 2016

Vroeg niet veel maar ze gaf wel antwoord op de vragen die ik had, zonder dat ik eerst heel het verhaal moest uitlegeggen. Erg fijn gesprek, duidelijk zonder hoop poeha . Zou haar zonder twijfel nog eens benaderen als ik met vragen zit. Zeker een aanrader.


Sjanne - 16 Mei 2016

Super goed! Duidelijk en komt overeen met de andere mediums! Dank je Ellen-Elise


Chantal - 1 Mei 2016

Wow ben echt onder de indruk heeft veel rake dingen verteld zonder enige info te vragen. Dankje ellen-elise heeft mij goed geholpen x


Elena - 8 April 2016

JA ZE HEBBEN MIJ AL HEEL GOED GEHOLPEN


Cariina - 1 April 2016

Fijn om zo een ervaring te mogen ontvangen en moedigt me ook aan om een betaalde sessie te gaan nemen


Janet - 30 Maart 2016

Goed advies en evt ook voor nazorg een goed plan gekregen , super bedankt !


Chantal - 1 Februari 2016

Het heeft mij geholpen om meer vertrouwen te hebben in de relatie waar ik in zit. Tot dusver blijkt dit vertrouwen ook terecht te zijn.


Myra - 5 Januari 2016

Ik weet dat nu waar en waarom en daardoor kan ik de dingen beter plaatsen.


Barbara - 3 November 2015

direct to the point, heel helder en duidelijk chapeau!!


Marina - 31 Mei 2015

Ellen heeft feilloos aangevoeld wat andere mediums/paragnosten ook al hebben aangegeven... Tijd zal het me leren en daarnaast hele goede tip van haar naar mij toe wegens de situatie!! Toppie.


Heidi - 31 Mei 2015

Het was me heel duidelijk. Mooie chat ben er blij mee.


Sylvia - 31 Mei 2015

In zoon korte tijd. Wow. Geweldig antwoorden


Don - 31 Mei 2015

Ellen heeft bevestigd wat ik al vermoedde, op een zeer prettige, positieve manier. Ik zou haar nog veel meer willen vragen...


Karin - 31 Mei 2015

Ellen heeft bevestigd wat ik al vermoedde, op een zeer prettige, positieve manier. Ik zou haar nog veel meer willen vragen...


Annoniem - 22 Mei 2015

Het was me heel duidelijk. Mooie chat ben er blij mee.


Annoniem - 20 Mei 2015

Direct to the point, heel helder en duidelijk chapeau!


Annoniem - 21 December 2014

Wat ik prettig vind aan ellen is dat ze heel nuchter blijft maar toch erg spiritueel is. Ik kwam altijd bij haar om te magnetiseren en dat heeft mij persoonlijk heel goed geholpen; het gaf rust en balans. wat dat aangaat is ze een echte spirituele lifecoach want ze werkt niet alleen voorspellend maar ze loodst je echt met tips en trucs door moeilijke periodes heen. wat ik merk is dat ze veel weet, zelfs over wicca kan ze van alles vertellen en dat zijn nou net van die dingen die je niet verwacht en dat maakt haar onmisbaar voor mij. ik heb veel aan haar en hoop anderen ook.


Annoniem - 31 Oktober 2014

Ellen legt verschillende kaartjes en je voelt gewoon dat ze dit met al haar zintuigen doet. Ze adviseerde mij de hulp van de engelen in te schakelen om hoger advies te krijgen en dat heeft mij heel erg geholpen.Ik ben al meer dan 2 jaar klant van Ellen en we leggen dan altijd contact met de engelen en beschermengelen. Eens in de zoveel tijd vraag ik bij haar een healing op afstand en dat laadt mijn batterijtje altijd weer op.


Annoniem - 31 Oktober 2014

Ellen werkt op haar gevoel en heeft een andere invalshoek. Ze zei dat het universum zich niet laat dwingen noch laat manipuleren en dat ik hoe dan ook vertrouwen moet houden. Ik heb altijd een rustig gevoel als ik haar heb gesproken.


Annoniem - 31 Oktober 2014

Ik kan alles bespreken met Ellen en voor mij is ze echt een luisterend oor. Toen mijn moeder terminaal ziek was, heeft ze mij er echt doorheen getrokken. Soms flapt ze er zomaar iets uit wat dan later uitkomt.


Annoniem - 31 Oktober 2014

Ellen werkt spiritueel maar ook nuchter en dat vind ik erg prettig. Tijdens een kaartlegging kregen we spontaan troostende woorden van genezijde. Dat was hartverwarmend mooi. Ellen vertelt duidelijk wat je kunt verwachten en waar je op moet letten in de toekomst. Ze vertelt dingen die ze niet kan weten.


Annoniem - 31 Oktober 2014
Top