Talen :

Welkom, mijn naam is Carolien de Bree, ik ben medium en paragnost.
Al ruim 25 jaar mag ik boodschappen doorgeven en waarnemingen ontvangen van overleden dierbare, gidsen en engenlen energie. Tevens kan ik een kaartlegging voor je maken of invoelen op een persoon die dichtbij jou staat. Ik lees energie/aura's en voel in op situaties waardoor ik jou een helder beeld mee kan geven en jouw vragen kan beantwoorden.

Specialisatie
Ik kan me niet anders herinneren als dat helderhoren, heldervoelen en helderzien altijd al onderdeel is geweest van mijn leven. Tevens voel ik de aanwezigheid van overledenen en mag ik dankzij hun een boodschap aan jou doorgeven. Dit is mijn kracht, het contact met de andere kant.
Het invoelen op jouw energie is ook onderdeel van het geheel maar ik laat het aan boven over wat zij belangrijk vinden  voor jou.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Dit vlak ligt echt heel breed. Je kunt vragen stellen over de liefde, ex, toekomst, relatie, opvoeding, werk, paranormale ontwikkeling, blokkades en nog veel andere onderwerpen.

Tevens kun je bij mij terecht met vragen over (huis)dieren.

Wat heb ik van je nodig?
Hetgene wat voor mij heel fijn werkt is uiteraard jouw voornaam. Mocht je liever annoniem willen dan ontvang ik graag wel jouw leeftijd.

Warme groet,
Carolien de Bree
 


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Carolien

Live Chat

Via e-mail kunt u Carolien bereiken.

Offline

Klantervaringen

Kippenvel! Ik heb alleen zijn naam getypt met een vraag en ze wist precies de situatie te omschrijven. Ze heeft mijn vermoedens bevestigd en alle twijfels weggenomen. Ik ben Carolien erg dankbaar, je bent een kanjer! Heel veel knuffels van mij!


Chantal - 17 November 2017

Dit heeft me in de juiste richting laten kijken!


Annette - 16 November 2017

Een zeer fijne gesprek moet ik zeggen. Carolien was heel duidelijk in antwoorden en inzichten geven:). Super consult gehad!


Roos - 13 November 2017
Top