Talen :

Medium Nupur, helpt je jouw innerlijke kracht terug te vinden.
 
Hallo Lieve mensen,
 
Mijn naam is Nupur, ik ben Heldervoelend medium. Verder sta ik in contact met het Goddelijke, en geef hun boodschappen van liefde aan jou door. Dat doe ik al een jaar of wat met heel veel liefde en plezier, omdat ik zie wat het met mensen doet. Het is ook mogelijk dat het een boodschap van een dierbare overledene is. Verder help ik jou met het ontrafelen van je dromen en nachtmerries. Ook kan ik op verzoek een Maria van Magdalena, kaart trekken. Verder schrijf ik puur voor de lol gedichten en verhaaltjes.
 
Specialisatie:
 Al vanaf mijn vroegste jeugd heb ik ervaring met dromen. En geen enkel droomboekje was op mij van toepassing. Toen ben ik zelf gaan onderzoeken wat die dromen voor mij persoonlijk betekende. Nu hebben dromen geen geheimen meer voor mij. Die kennis wil ik graag met u delen en u helpen om uw nachtrust weer rustiger te krijgen, zonder dat u angst heeft.
Verder sta ik veel in contact met het Goddelijke, zij willen graag hun boodschappen aan jullie doorgeven. En ik geef het met liefde aan jullie door, omdat ik wil dat iedereen zicht gewenst en geliefd voelt.
 
Met welke vragen kun je bij mij terecht?:
Je kunt bij mij met allerlei vragen terecht. Wil je een Goddelijke boodschap  of heb je iets anders op je hart? Bijvoorbeeld op het spirituele vlak! Stel de vraag. Ik geef je het antwoord dat ik doorkrijg.
Verder help ik jou om je innerlijke kracht terug te vinden.
 
Wat heb ik van je nodig?: 
Je naam en geboortedatum is genoeg. Maar als je een foto stuurt dan kan ik nog meer vertellen, dat is dus niet verplicht. Verder kan het zijn dat ik vragen door krijg, en die stel ik je dan ook.

Warme groet,
Nupur
 
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Nupur

Live Chat

Via e-mail kunt u Nupur bereiken.

Offline

Blogs geschreven door Nupur

Praten met overleden personen

Onverwacht praten met overleden personen en hun boodschappen doorgeven aan hun nabestaanden, dit geeft mij een goed gevoel.

Lees verder >

De betekenis van je dromen

Je kent dat wel: je ligt lekker te slapen, maar je hebt een vreemde droom. Een droom die je al vaker gedroomd hebt gehad.

Lees verder >

Klantervaringen

heeft mij heel goed geholpen voelde me veel beter dank u wel daarvoor u hoort nog van mij


Jenny - 13 Juni 2017

Een fijn gesprek bevestigd wat ik eigenlijk al weet , ik zal snel weer eens contact met je opnemen


Liliane - 14 Februari 2017

Heeft mij de rust geven in mijn hoofd, mijn vragen zijn beantwoord. Nu weet ik dat ik verder moet gaan. 


Jenny - 29 Januari 2017

Heeft mij de rust geven in mijn hoofd, mijn vragen zijn beantwoord. Nu weet ik dat ik verder moet gaan. 


Jenny - 29 Januari 2017

Ik vond het een erg mooie en ontroerende chat. Het deed me erg veel deugd om mooie dingen te horen zo op kerst. dankje Nupur


Miet - 27 December 2016
Top