Talen :

Medium Monique, motiveert je en geeft je een duwtje in de goede richting!

Mijn naam is Monique, en ik ben helderziend en heldervoelend medium. Ik heb een prachtig geschenk meegekregen en dat is dat ik boodschappen doorkrijg van Gidsen, Engelen en/of een overledene. Als Life Coach en helderziende kan ik jou helpen en ondersteunen  met de vragen die je hebt. Als je even vast zit, of niet weet welke weg in te slaan, loop ik hierin graag een stukje met je mee!

Specialisatie
Ik ben begonnen als stresscounseler en life coach, en geef readings door middel van Engelen kaarten. Hierdoor werd ik steeds sterker verbonden en krijg ik boodschappen door van onze Gidsen, Engelen of overledenen. En daarmee kan ik jou weer inzichten geven over het verleden en het heden. Jou te motiveren en weer een duwtje in de goede richting te geven is waar mijn hart ligt, en waar ik van hou. Door af te stemmen op jou energie, ik noem het altijd even "in-tunen"  kan ik jou (en anderen) haarfijn aanvoelen.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?
Een vraag over werk, relatie of liefde? Met elke vraag die je hebt kan je bij mij terecht. Niks is gek of raar. Wat voor mij belangrijk is, is dat jij je er goed bij voelt, en dat je er wat mee kan. Ik geef helder en eerlijk antwoord.

Wat heb ik van je nodig?
Tijdens een chat gesprek heb ik een naam, leeftijd en duidelijke vraag nodig. Een foto is ook fijn, maar hoeft niet. Ik stem dan af op jou energie, en aan de hand hiervan kan ik je verder helpen. Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten, en zou zeggen tot chats!

Liefdevolle Groet,
Monique

Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Direct contact met Monique

Live Chat

Via e-mail kunt u Monique bereiken.

Offline

Klantervaringen

Heel goed


Rochendel - 10 Maart 2017

Het heeft me laten na denken over dingen om het te kunnen afsluiten.


Roos - 26 Januari 2017

Voel me iets gerust gesteld.


Mirjam - 17 Januari 2017

Rust in mijn gedachten.


Natascha - 6 Januari 2017

T heeft me wel duidelijkheid gegeven maar hoopte op wat meer antwoorden.


Karen - 24 Oktober 2016

Zeer duidelijke antwoorden ze heeft duidelijk de gave om mensen wat op te peppen en terug te doen geloven in de hogere krachten.


Sonja - 27 September 2016
Top