Talen :

Medium Enya, geeft je adviezen en nieuwe inzichten in het nu!


Hallo, Mijn naam is Enya. Ik ben al jaren bezig met mijn spirituele ontwikkeling en ik heb diverse opleidingen gedaan, zoals sjamanisme, spirituele therapie waarmee ik energetische behandelingen kan geven, diverse vormen van Reiki en werken met de tarotkaarten. Ik ben heldervoelend en helderwetend. Ik kan je inzicht geven in situaties en healing op afstand is ook mogelijk. Hierbij wordt ik bijgestaan door mijn gids en andere spirituele wezens, zoals engelen en aartsengelen. Momenteel ben ik bezig met een opleiding voor hypnotherapie en de opleiding Tibetaans Lichtwerk, waarin ik leer met hoger lichtfrequenties te werken.

Specialisatie
Ik werk nu voornamelijk met de prachtige tarotkaarten ‘Het nalatenschap van de Goden’ van Ciro Marchetti. De kaarten vormen voor mij het contact met de spirituele wereld en samen met mijn heldervoelend- en helderwetendheid (soms ook helderziendheid), kan ik inzicht geven in situaties waar je mee zit. Ik kan je ook advies en tips geven op allerlei gebied en eventueel kan ik je een healing op afstand geven. De toekomst kan ik niet voorspellen en ook tijd is een lastig gegeven: ‘Time has its own way’. Het is allemaal afhankelijk van vele factoren. Je hebt namelijk een vrije wil en als je besluit om iets wat je van plan was anders aan te pakken of uit te stellen, verandert dat ook de toekomst en de tijd. Daarom kijk ik vanuit het ‘NU’: wat speelt er nu, op dit moment in je leven.

Met welke vragen kun je bij me terecht?
Je kunt met elke vraag bij mij terecht. Je vragen kunnen gaan over bijvoorbeeld werk, relaties, financiën of een situatie waar je niet uitkomt. Ik heb veel meegemaakt in mijn leven en daardoor heb ik heel veel levenservaring. Ik sta nergens meer van te kijken, dus welke vraag je ook hebt: stel hem gerust.

Wat heb ik van je nodig?
Je naam en leeftijd, of geboortedatum zijn voldoende. Je mag ook een foto uploaden, maar dat is niet noodzakelijk.

Lieve groet,
Enya
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Direct contact met Enya

Live Chat

Via e-mail kunt u Enya bereiken.

Offline

Klantervaringen

Duidelijk een fijn gesprek


Ellen - 10 Maart 2017
Top