Talen :

Medium Dees gaat samen met jou op zoek naar prachtige en verrasende inzichten!


Hallo...

Mijn naam is Dees, met mijn gaven als medium, foto-reader, en de fijne toevoegingen van heldervoelend en helderziend zijn, kan ik mensen op een fijne, warme en respectvolle manier helpen... 

Soms zit je gewoon vast, je komt er niet uit. Je weet niet waar je de kracht of het inzicht nog uit op kunt diepen, om een situatie te begrijpen.Misschien ben je gewoon te verdrietig, te boos, of is er een andere oorzaak dat je, je heldere blik even kwijt bent... 

Specialisatie
Ik zou je graag willen helpen door mij in te voelen op jouw zichtbare en onzichtbare energie. Op deze manier komen we tot prachtige, mooie en soms verrassende inzichten, waardoor er letterlijk helderheid en duidelijkheid kan ontstaan. De beschermengelen kaarten van Doreen Virtue en de Rider Waite tarotkaarten ondersteunen ons hierbij en geven ons een extra bevestiging om de stappen te nemen die voor jou belangrijk zouden kunnen zijn om te gaan nemen.

Tevens kan ik je Kundalini Reiki op afstand geven, wanneer je dit zou willen.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Ik vind geen enkele vraag stom of raar. Of het nu gaat om je carrière, vriendschappen of de liefde, een verhuizing? Of wil je graag contact met je overleden dierbare? Waar jij duidelijkheid wil krijgen, zal ik je helpen. Met als doel: dat jij weer verder kunt, dat het weer wat lichter wordt voor je. Dat is wat ik je wens. In combinatie met mijn fijngevoeligheid, snelle doortastendheid en jouw wil om antwoorden duidelijk te krijgen, kunnen we bergen verzetten.

Wat ik van je nodig heb?
Een foto helpt enorm, zeker als het om een (overleden) dierbare gaat, maar zonder kan ook.  En verder je openheid, je vertrouwen en je oprechtheid...

Liefs,
Dees

Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Dees

Live Chat

Via e-mail kunt u Dees bereiken.

Offline

Klantervaringen

Bedankt weer Dees, helemaal top!!! Voel de energie door me heen stromen.


Mereille - 23 April 2017

Dees zat gelijk goed over mijn werk, zonder dat ik er iets over gezegd had! Super, dat geeft vertrouwen.


Danielle - 19 April 2017

Dees Bedankt, je bent en blijft een topper!! Tot snel...


Mireille - 16 April 2017

Ik wil Dees danken voor de zo prachtige chat, ze is een topper en had het op alle vlakken bij het rechte eind..Pracht mens en zeker mijn favoriet... Ik kom zeker vaker terug, ze is in 1 woord "het".


Mireille - 5 April 2017

Het was goed wat ze zei wat er aan de hand was. Ik kan er wel iets mee.


Ingrid - 3 April 2017

Geweldig gesprek en duidelijk.


Jennie - 31 Maart 2017

Wat een ontzettend lieve dame is Dees en wat heeft ze me fijn geholpen. Dingen voor mij bevestigd, maar ook dingen verteld die mij verder helpen. Prachtig hoe enthousiast ze was en ook eerlijk. Over een bepaald gevoel zat ze gelijk goed!! Mooi om bevestigd te krijgen.


Cathy - 19 Maart 2017

Ze was duidelijk en leerzaam voor mij


Anneke - 19 Maart 2017

Het heeft een goed gevoel gegeven wat ik nodig hebt


M - 28 Februari 2017

Veel rust en vertrouwen gegeven. Kan er weer even tegen. Klopte precies.


Mieke - 21 Februari 2017

Ze nam al mijn stress weg en heb mij ontzettendd goed geholpen! Helaas was mijn tijd eerder voorbij dan dat ik haar echt heb kunnen bedanken! Ik voel me nu zoveel beter. Dus bij deze DANKUWEL!


Kaiya - 17 Februari 2017

Fijn consult, heeft me een inzicht gegeven in iets wat niet werd uitgelegd, niet dat ik er happier ben van geworden, maar nu weet ik tenminste waarom.


Nancy - 26 Januari 2017

Dees heeft een enorm inlevingsvermogen en kwam met goede adviezen. Bedankt Dees voor alles!


Rianne - 24 Januari 2017

Dees voelde meteen aan wie ik ben en zat in de goede hoek. Ze gaf me vrij snel rust en hoop. En dat heeft een mens soms nodig. Een echte aanrader dus...


Nicole - 17 Januari 2017
Top