Talen :
Nederlandse Medium Engelse Medium

Medium Dees gaat samen met jou op zoek naar prachtige en verrasende inzichten!

Hallo lieve mensen, 
Nogmaals welkom op mijn profiel. In de intro kon je al lezen dat ik een gediplomeerd medium therapeut, een psychosociaal en paramedisch therapeut ben. Door middel van de methodes die ik heb geleerd, tijdens mijn opleiding, kunnen we samen snel en doeltreffend tot de kern komen van je vraag of probleem. Van nature ben ik een, healer,  dus tijdens de chat stuur ik je al healing. Wanneer je het aangeeft, of ik voel dat je het nodig hebt, zal ik je na ons consult nog een extra healing op afstand geven.

Specialisatie
Het is niet erg wanneer je niet precies weet wat er met je is, soms zit je gewoon vast…je komt er niet uit. Je weet niet waar je de kracht of het inzicht nog uit op kunt diepen, om een situatie te begrijpen. Misschien ben je gewoon te verdrietig, te boos, of is er een andere oorzaak dat je, je heldere blik even kwijt bent... Door in te voelen op jouw zichtbare en onzichtbare energie, stem ik me af op de energie die op dat moment bij jou is. Op deze manier komen we tot prachtige, mooie en soms verrassende inzichten, waardoor er letterlijk helderheid en duidelijkheid kan ontstaan.
Door mijn achtergrond als therapeut en de combinatie met het mediumschap kan ik je direct handvaten geven. Vaak ook heldere inzichten, waar je mee verder kunt.
Wanneer je het prettig vindt, kan ik door middel van mijn engelenkaarten een extra bevestiging of mooie boodschap, dan wel een toevoeging meegeven.
Ik heb gemerkt tijdens de prachtige gesprekken die ik soms heb  met mensen, er meer en meer  behoefte is aan transformatie… Dus loslaten van het oude, waardoor er letterlijk ruimte is voor iets nieuws. Voor de consulten via Mediumchat heb ik een (exclusieve) methode ontwikkeld, zodat ik ook tijdens onze chat, je kan helpen transformeren. (bij diep gewortelde problemen, kan het soms nodig zijn meerdere consulten af te nemen)
De reden dat ik deze methode heb ontwikkeld is, dat ik denk dat Mediumchat je direct een ingang kan geven als je het moeilijk hebt. Je hebt niet te maken met lange wachttijden geen 9 tot 5 mentaliteit, en je kunt direct terecht bij een gediplomeerde therapeut, zonder intake gesprek.
Door op mijn profiel te klikken, kun je lezen wanneer ik online ben. Ik houd dit strikt bij. Op de dag zelf kan er een wijziging ontstaan, dus check even alvorens je in consult wilt met mij. Eventueel kunnen we tijdens ons consult een afspraak maken voor een vervolg consult.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
sommige mensen vinden het prettig om een aantal consulten bij mij af te nemen omdat ze zichzelf kwijt zijn en graag terug willen vinden waar zij staan  Hierdoor kunnen we samen uitgebreid jouw kernprobleem oplossen.
Wil je een enkel consult, dan kan dat natuurlijk ook: Natuurlijk ben je niet verplicht om een reeks consulten af te nemen…Dat bepaal je uiteraard helemaal zelf!
Ik vind geen enkele vraag stom of raar! Alles waar je mee zit, waar je over nadenkt en je aan het twijfelen brengt zijn het waard om te onderzoeken. Waar jij duidelijkheid over wilt krijgen, zal ik je helpen. Met als doel: dat jij weer verder kunt, dat het weer wat lichter wordt voor je. Dat is wat ik je wens.
In combinatie met mijn fijngevoeligheid, snelle doortastendheid en jouw wil om antwoorden duidelijk te krijgen, kunnen we bergen verzetten.
Een aards pluspunt is, dat ik heel snel kan typen, waardoor ik je ook van veel informatie kan voorzien.

Bonus voor december 2017: 
Voor iedereen die bij mij een consult afneemt van minimaal 15 minuten, is het mogelijk zich op te geven voor een healing op afstand. Deze geef ik iedere avond, voor degenen die daar behoefte aan hebben en  met wie ik een consult heb gehad gedurende de dag.

Wat ik van je nodig heb?
ik ben professioneel foto-reader, dus een foto helpt enorm, zeker als het om een (overleden) dierbare gaat. Zorg er voor dat de foto zo recent mogelijk is en duidelijk. Bewerkte(snapchat) foto’s en foto’s waar jij of een ander met een zonnebril opstaan, kan ik niet readen. Probeer zo open mogelijk te zijn en een duidelijke vraag te stellen. Bij foto-readen is het nooit nodig om verschillende consulten te nemen. 15-20 minuten, volstaat….

Alle liefs  Dees Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Dees

Live Chat

Via e-mail kunt u Dees bereiken.

Offline

Blogs geschreven door Dees

Transformatie en huilen

Huilen = dus letterlijk Transformeren. Het loslaten van het oude, zodat je plaats maakt voor het nieuwe.

Lees verder >

Tip voor meer focus in je leven!

Herken je dat? Je weet dat je iets aan het doen bent, waar je eigenlijk niet echt blij van wordt. Denk aan bijvoorbeeld: je werk, relaties

Lees verder >

Klantervaringen

To the point en een verhelderende uitleg!


Pascale - 26 November 2017

Dees heeft me goed geholpen met het helpen van ons zoont zijn stress omtrent school. Lieve en handige tips over wat hij nodig heeft, dit heeft mij rust gegeven. Ze heeft precies de goede woorden gevonden die ik nodig had om weer positief verder te kunnen. Ik ben haar super dankbaar.


Miranda - 21 November 2017

Dees is een geweldig mens. Haar sessies hebben echt geholpen om mijn eigen ik weer terug te vinden. Ik ben haar zo dankbaar hiervoor!


Danielle - 14 November 2017

Een fijn gesprek met humor! Mooie inzichten en voorspellingen!


Don - 1 November 2017

Duidelijke antwoorden en een heel lief persoon!


Anja - 25 Oktober 2017

Lieve vrouw en duidelijk, en ook snel met typen, heb hier echt wat aan gehad, dankuwel Dees.


Cheryl - 23 Oktober 2017

Ik werd uitstekend begrepen.


Leentje - 20 Oktober 2017

Dees heeft mij echt inzicht gegeven. Het voelt goed!


Yasmin - 11 Oktober 2017

Ze heeft me net dat duwtje in de rug gegeven. Bedankt Dees.


Soumaya - 8 Oktober 2017

Ze zei meteen de goede dingen en mijn indruk was erg positief!


Helene - 27 September 2017

Dees heeft me een goed gevoel gegeven. Daar ben ik haar erg dankbaar voor!


Yvonne - 24 September 2017

Dees is een lieverd en heeft me op het juiste pad gezet. Duidelijke antwoorden zonder er omheen te draaien!


Sandra - 27 Augustus 2017

Onwijs lieve vrouw met humor! Is heel eerlijk en komt met duidelijke boodschappen over! Neemt de tijd voor je en antwoord echt super snel! Heel fijn gesprek gehad en zeker voor herhaling vatbaar!


Shelly - 13 Juli 2017

Heel fijn consult. Boven verwachting! Er word echt tijd genomen voor mij en mijn vragen werden ook echt behandeld, dwaalde niet af naar andere onderwerpen. Ik kom zeker terug bij dees!


Grazyna - 7 Juli 2017

Top, ging goed om met mijn vraag. Bedankt!


Gerline - 5 Juli 2017

Dank je wel weer Dees, je laat me telkens zien waar het probleem ligt en waar ik aan moet werken. Je bent een topper!!!


Mereille - 2 Juli 2017

Ik was heel tevreden over Dees haar consult!


Eva - 29 Juni 2017

Deze chat gaf mij veel inzichten op een fijne rustige en duidelijk wijze. Nu snap ik Hoe de dingen in elkaar zitten en kan ik vanuit meer rust verder. Dit contact heb ik als heel mooi en bijzonder ervaren.


Rianne - 8 Juni 2017

Meer duidelijkheid en vertrouwen gegeven


AN - 31 Mei 2017

Heb gehoord wat ik wilde horen


Jamilia - 31 Mei 2017

Goed! Efficiënt; kort maar krachtig!


Lisanne - 27 Mei 2017

Ik koos voor een kort consult met Dees omdat zij snel kan typen en ook op foto's kan insturen. Ze heeft me van heel eerlijke feedback voorzien, misschien niet wat ik hoopte te horen, maar ik wou graag een objectieve opinie en daarmee was ik bij Dees aan het juiste adres. Dank je wel, Dees! Ik vond haar ook zeer warm en vriendelijk overkomen en niet veroordelend omwille van mijn toch wel wat onconventionele vraag.


Nancy - 24 Mei 2017

Veel inzichten gekregen en meer rust! Fijn :)


Jeanette - 15 Mei 2017

Wederom bedankt Dees, zo fijn om met jouw te chatten. Je wordt er zo ontspannen van en ik hou je op de hoogte x


Mereille - 7 Mei 2017

Redder in nood! Topper van een vrouw


Bianca - 6 Mei 2017

Het was een straffe madam, Heel lief ook, reading met engelenkaarten gedaan en nagel op de kop voor hoe ik me persoonlijk voelde en waar ik mee zat, verder heeft ze me ook tips gegeven ivm mijn zoon (energieen waar hij mee te maken heeft, hebben ze nogal aangehaald) en daardoor heeft hij hoofdpijn... tips gegeven voor zowel mij als voor hem, ...super medium !


Nathalie - 6 Mei 2017

Heb een top chat gehad met Dees. Dank je wel hiervoor en zodra ik wat meer weet dan neem ik zeker weer contact met je op. SUPER! CP


CP - 6 Mei 2017

Kort gechat met Dees, maar zij had het gelijk aan het goede eind.


Cindy - 6 Mei 2017

Ik heb een goede reading van Dees. Zij voelde de dingen goed aan en kwam meteen naar de kern. Ben blij met onze chat


Don - 5 Mei 2017

Bedankt weer Dees, helemaal top!!! Voel de energie door me heen stromen.


Mereille - 23 April 2017

Dees zat gelijk goed over mijn werk, zonder dat ik er iets over gezegd had! Super, dat geeft vertrouwen.


Danielle - 19 April 2017

Dees Bedankt, je bent en blijft een topper!! Tot snel...


Mireille - 16 April 2017

Ik wil Dees danken voor de zo prachtige chat, ze is een topper en had het op alle vlakken bij het rechte eind..Pracht mens en zeker mijn favoriet... Ik kom zeker vaker terug, ze is in 1 woord "het".


Mireille - 5 April 2017

Het was goed wat ze zei wat er aan de hand was. Ik kan er wel iets mee.


Ingrid - 3 April 2017

Geweldig gesprek en duidelijk.


Jennie - 31 Maart 2017

Wat een ontzettend lieve dame is Dees en wat heeft ze me fijn geholpen. Dingen voor mij bevestigd, maar ook dingen verteld die mij verder helpen. Prachtig hoe enthousiast ze was en ook eerlijk. Over een bepaald gevoel zat ze gelijk goed!! Mooi om bevestigd te krijgen.


Cathy - 19 Maart 2017

Ze was duidelijk en leerzaam voor mij


Anneke - 19 Maart 2017

Het heeft een goed gevoel gegeven wat ik nodig hebt


M - 28 Februari 2017

Veel rust en vertrouwen gegeven. Kan er weer even tegen. Klopte precies.


Mieke - 21 Februari 2017

Ze nam al mijn stress weg en heb mij ontzettendd goed geholpen! Helaas was mijn tijd eerder voorbij dan dat ik haar echt heb kunnen bedanken! Ik voel me nu zoveel beter. Dus bij deze DANKUWEL!


Kaiya - 17 Februari 2017

Fijn consult, heeft me een inzicht gegeven in iets wat niet werd uitgelegd, niet dat ik er happier ben van geworden, maar nu weet ik tenminste waarom.


Nancy - 26 Januari 2017

Dees heeft een enorm inlevingsvermogen en kwam met goede adviezen. Bedankt Dees voor alles!


Rianne - 24 Januari 2017

Dees voelde meteen aan wie ik ben en zat in de goede hoek. Ze gaf me vrij snel rust en hoop. En dat heeft een mens soms nodig. Een echte aanrader dus...


Nicole - 17 Januari 2017
Top