Dave

  Helderziend  
  Heldervoelend  
  Lenormand  

Medium Dave biedt heldere inzichten en leert je de liefde te laten openbloeien!

Mijn naam is Dave. Van jongs af aan ben ik helderziend en heldervoelend. Op verschillende manieren geef ik je graag een spiritueel inzicht door je gedetallieerde antwoorden en inzichten te geven waar je ook daadwerkelijk verder mee kunt. Ik leg daarbij graag de Lenormandkaarten waarbij verleden, heden en de toekomst duidelijk zichtbaar zijn. Ik help je graag op weg!

Specialisatie: 
Ik bied je graag heldere en duidelijke inzichten op het gebied van liefde en relatie. Aan de hand van je voornaam kan ik contact maken met jouw energie en gidsen. Ik kan je emoties goed aanvoelen en je begeleiden in het maken van keuzes en beslissingen. 
Op deze manier krijg ik inzichtelijk welke vragen en problemen er voor jou op dit moment belangrijk zijn. Ook de energie van een eventuele partner is op deze manier duidelijk aan te voelen. Samen met de Lenormandkaarten kan ik je dan duidelijke en gedetallieerde antwoorden geven over verleden, heden en toekomst.  

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Tijdens een chatconsult kun je alles vragen op gebied van liefde/relatie/werk en alle andere spirituele inzichten. Ik geef je graag heldere en duidelijke antwoorden waar je vervolgens mee verder kunt. Door contact te maken met jouw energie en gidsen krijg ik antwoord op vragen die op dit moment voor jou belangrijk zijn. Ik kan je emoties goed aanvoelen en je begeleiden in het maken van keuzes. Ik kijk samen met jou naar de mogelijkheden en geef je een eerlijk en oprecht consult. Geen enkele vraag is vreemd of gek, dus stel ze gerust.

Wat heb ik van je nodig?
Het enige wat ik van je nodig heb is je naam en je geboortedatum. Tijdens het consult bestaat de mogelijkheid om een foto te sturen.

Lieve groet,
Dave Offline

Status van Dave : Maak gebruik van de gratis sms alert. Je krijgt dan een bericht als ik online kom. Elke week vind je mijn actuele inlog uren in onderstaand overzicht!

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 18:30 - 20:30
Dinsdag : 18:00 - 20:30
Woensdag : 18:00 - 20:30
Donderdag : 18:00 - 20:30
Vrijdag : Afwezig
Zaterdag : Afwezig
Zondag : Variabel beschikbaar


Gaven* Direct contact met Dave

Live Chat

Via e-mail kunt u Dave bereiken.

Offline

Blogs geschreven door Dave

Het gevoel van mislukken

Als je relatie is stukgelopen of als je date voor de zoveelste keer mislukt is, voel je de eenzaamheid en tegelijk die innerlijke twijfel.

Lees verder >

Klantervaringen

Heel fijn gesprek. Duidelijke antwoorden.


Ellen - 10 Oktober 2018

Naar mijn mening is Dave erg oprecht en eerlijk. Hij geeft duidelijk antwoord op de vragen. Hopelijk krijgt hij gelijk in de 'voorspellingen' die hij heeft gezien en heeft uitgesproken.


Tessa - 28 Augustus 2018

Dave nogmaals bedankt. Je geeft me onwijs rust en ziet dingen die gewoon kloppen, dat is voor mij echt zo fijn, anders zit ik me gek te maken . Ik hoop dat ik je nog veel ga spreken want je bent echt een topper. Hele dikke knuffel!


Marina - 12 Juli 2018

Fijn contact gehad met Dave. Voelt dingen goed aan zonder dat ik t had benoemd.


Marina - 29 Mei 2018

Duidelijke uitleg van wat Dave aanvoelde en zag. Geeft mij vertrouwen en rust dat het goed gaat komen.


Sillekens - 21 Mei 2018

Heel goed gesprek, heeft mij veel duidelijkheid gegeven en mijn ogen geopend om dingen op een andere manier te bekijken.


Vivian - 9 Mei 2018

Hij zag heel duidelijk dat wat er speelde. Fijn gesprek.


Ellen - 5 April 2018

Hoi dave wat ben jij toch goed, wat voel jij toch goed dingen aan, dank je wel! Ik word altijd onwijs blij van jouant je weet het gewoon echt...bedankt! ik focus me op de toekomst!liefs,marina


Marina - 26 Maart 2018

Hoi Dave, ik heb al verschillende keren contact met je gehad en niet voor niets! Je bevindingen zijn goudeerlijk, treffend en iedere keer weer raak! Ook breng je alles op een ontzettend integere manier in perspectief....complimenten! Kom zeker weten bij je terug, groetjes Saskia


Saskia - 25 Maart 2018

Ik ben super geholpen door Dave. Hij wist echt dingen die ik niet eens verteld had, zo bizar!


Mandy - 4 Maart 2018

Ik kreeg wel duidelijke antwoorden op mijn vragen. Het geeft mij meer zekerheid. Dank,je wel


Lieve - 10 December 2017

Zeer duidelijke en snelle antwoorden!


Terry - 17 November 2017

Dave: ondanks de verbinding die gisteren weg viel was het een heel fijn consult van Dave, eerlijke antwoorden die kloppen en gewoon een fijn persoon. Dank je wel Dave voor het fijne consult en dat stukje rust dat je mij hebt gegeven. met vriendelijke groet, Brigitte


Brigitte - 26 Juli 2017

Het is heel fijn om met Dave te chatten, hij is heel duidelijk en oprecht. Bedankt Dave voor je eerlijke antwoorden. Het geeft me terug wat moed.


Brenda - 23 Juli 2017

Voel me sereus genomen en heb bevestiging


Evelien - 31 Mei 2017

Hallo, Ik wil jullie graag vertellen over Dave. Al een tijdje (enkele maanden) aan het chatten met Dave. Er zijn van de voorspellingen al erg veel dingen uitgekomen, exact zoals door Dave voorspeld! Altijd eerlijk en oprechte voorspellingen! Bijzonder!!! En altijd weer erg plezierig om met die lieve Dave te chatten! Het is een mooi mens! Groetjes M


M - 8 Mei 2017

Heel erg bedankt Dave. Ik had het echt even nodig. Je bent echt een kanjer. Groetjes, Ramona


Ramona - 24 Januari 2017

Dave heeft me nieuwe inzichten gegeven op relatie gebied. Wat ik erg bijzonder heb gevonden is dat hij vroeg of er recent iets in de familie gebeurd was, dit klopte precies! Hij heeft me weer vertrouwen gegeven en wist dingen te vertellen die hij niet zomaar heeft kunnen weten! Ik kom zeer zeker bij hem terug.


Ineke - 19 Januari 2017

Zegt waar het op staat. Is eerlijk!! Toppie


Annelien - 17 Januari 2017

Ik heb nu zekerheid en sta wat losser in de hele situatie. Ik heb te horen gekregen waar mijn aandacht zou moeten liggen en waar ik zelf de focus op moet leggen. Dus nogmaals heel erg bedankt


Eleonora - 13 December 2016

Nog steeds even tevreden over Dave, geeft moed en rust en kan je meer inzicht geven over de huidige situatie. En die stemt dan ook overeen met hoe die op het moment is en wat daar nog mee zal gebeuren. Heel fijn!


Daisy - 28 November 2016

Heel goed gesprek, super zel, wist veel zonder dat ik iets zei het voelde zo vertrouwd THANKS B


Brenda - 6 November 2016

Dave heeft me een stuk onzekerheid weggenomen! Fijn gesprek, waarvoor veel dank!


Karin - 1 November 2016

Zeer duidelijk en goed consult


Dana - 1 November 2016

Hij nam de tijd en gaf eerlijk zijn mening. Daar hou ik wel van. Liever rechtuit dan zo met heel veel omwegen :)


Sonja - 27 Oktober 2016

Een fijn gesprek met Dave en hij geeft eerlijke en duidelijke antwoorden.


Tamara - 23 Oktober 2016

Goed het klopte


Marian - 16 Oktober 2016

Dave heeft zonder dat ik het vroeg, mijn diepste wens uitgesproken. Was mega.


Nicole - 11 Oktober 2016

Ik vind Dave echt een hele fijne en goede paragnost. Hij is duidelijk en helder. Hij is begripvol en heel lief. Ik praat het allerliefste met hem op Mediumchat. Hij stelt me fijn gerust:) Hij ziet ook heel duidelijk hoe de situatie in elkaar steekt en kan dit ook helder uitleggen. Groet Renske


Renske - 3 Oktober 2016

dave is de beste op mediumchat. Direct,to the point ,helderwetend.


Sandra - 17 September 2016

Fijne chat gehad met Dave en bevestigd wat ik al vermoede. Dank je wel!!! Xxxx


Chantal - 13 September 2016

heel mooi gesprek gehad heeft weer doen stralen ik dank hem daar voor een aanrader


Jenny - 24 Augustus 2016

Zeer aangename chat... Hij zag de situatie zeer goed en gaf mij weer hoop voor de toekomst. Ik kom zeker nog eens terug x


Nadine - 16 Augustus 2016

De dingen die je zei waren helemaal raak. Dankje voor het stukje hoop die je me weer gegeven hebt. X


Elena - 14 Augustus 2016

Zonder ook maar iets te hoeven zeggen heeft Dave me perfect geholpen en heeft hij aangegeven hoe de situatie op dit moment in elkaar zit, de informatie klopte precies en krijg er nog koude rillingen van. Ik neem zeker spoedig weer contact op!


Danny - 11 Augustus 2016

Dave heeft me heel goed geholpen. Hij is een vriendelijke en warme persoonlijkheid. Ik neem zeker nog een keer contact op.


Anne - 7 Juli 2016

Duidelijke informatie waar ik aan hecht.


Dccrowley - 6 Juli 2016

Dave was kort en krachtig met een duidelijk consult Zeker een aanrader, ga snel contact met hem opnemen


Jos - 3 Juli 2016

Dave is een superlieve man. Hij geeft duidelijk inzicht en voelt goed aan wat er leeft. Dankjewel Dave x


PEGGY - 28 Juni 2016

Het is de eerste keer dat ik met Dave heb gechat en eerlijk waar, vanuit de grond van mijn hart: Dave is een aanwinst voor jullie site. Het was een prachtige ervaring. In één woord: FENOMENAAL!!!!


Nadya - 16 Juni 2016

Wow! Dave sloeg in één keer de spijker op zijn kop. Ondanks dat mijn situatie helemaal niet voor de hand liggend is. Er kwam veel bij kijken en Dave wist dat in één keer van beide personen op tafel te leggen. Hij wist heel goed gevoelens en eerdere gebeurtenissen te verwoorden, zonder dat hij wist wat er exact aan de hand was. Heel mooi. Echt heel mooi.


Annoniem - 15 Juni 2016

Het gesprek met Dave was verhelderend en duidelijk. Op een erg prettige manier.


M-J - 13 Juni 2016

Ik heb een fijn gesprek gehad met Dave. Hij is oprecht eerlijk en vriendelijk. Ga zeker nog een keer weer contact met hem opnemen.......


Yvonne - 12 Juni 2016

Dave heeft mij veel inzichten gegeven en sloeg de spijker meerdere malen op zijn kop! Dave is ook nog eens een zeer prettig persoon om een consult van te ontvangen. Ik zal hem zeker nog eens benaderen! X S


Siegrid - 9 Juni 2016

Dave ik hoef niks te zeggen behalve schud de kaartjes en jij weet wat ik voel van mn zielsmaatje..ongeloofelijk Ik kan alleen maar zeggen vindt super dat je er bent om me te helpen. Dikke knuffel


Angelique - 7 Juni 2016

Door een richting aan te geven voor meer innerlijke rust


Mireille - 1 Juni 2016
Top