Talen :

Medium Marjolein, kijkt via jouw energie waar je staat, wat je nog mag loskoppelen en geeft je tools om verder te kunnen gaan.

Ik ben Marjolein Koopman inmiddels bekend van radio en TV. Ik weet al sinds klein meisje dat er meer is tussen Hemel en aarde doordat ik de geestenwereld al velen jaren om mij heen voel, zie en hoor. Dit ben ik jaren geleden gaan ontwikkelen en heb velen cursussen en opleidingen gevolgd.

Ik begon met Reiki, Reiki Master, Quantum Touch en de 3 jarige opleiding Mediumschap met de onderdelen: aura reading, contact met overleden dierbaren in consult en voor groepen, psychometrie (voorwerpen en foto lezen) Spirituele Trance healing. Hiervoor ben ik ook 4 jaar lang een week per jaar in Engeland geweest en heb les gehad van zeer bekende  Engelse Mediums.

Verder doe ik ook regressie/reïncarnatie sessies en sinds kort Access Consciousness the Bars hiermee kan ik jou helpen dingen uit jou verleden en zelfs uit vorige levens los te koppelen zodat je grote stappen verder kan gaan zetten.

Ik ben nu meer dan 10 jaar werkzaam in mijn eigen praktijk in Almere en help mijn cliënten met liefde en wil jou ook graag helpen via de Chat.

Specialiteiten:
Mijn specialiteiten zijn dat ik feilloos aanvoel wat er aan de hand is en wat je nodig hebt om verder te komen. Dit komt omdat ik zeer sterk Heldervoelend ben en ook veel informatie doorkrijg via de  Andere Wereld van dierbaren en Gidsen. Als je het leuk vind kan ik ook een kaartlegging doen met Osho Zen Tarot, Lenormand of vele andere soorten orakel kaarten.

Wat heb ik van je nodig?
Ik hoef alleen maar jou naam en eventueel je geboortedatum te weten en zo zend jij je energie al naar mij uit en je geeft mij toestemming om in te voelen op jou Auraveld, je energie waar alle informatie verborgen zit. Ik help je dan verder want ik krijg via heldervoelen, - zien, - horen en weten door wat er in jou leven speelt en gespeeld heeft. Dan geef ik je tools om verder te gaan.

Tevens lees ik jou foto als je dat wil of van een vriend/vriendin, kind of dierbare(n).
Er kan ook  informatie doorkomen via jou overleden dierbare(n) als die zich vanzelf aanmelden. En dan zal ik dat zeker geven.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Eigenlijk met alle soorten vragen over werk, liefde, verhuizing, kinderen noem maar op. Alleen geef ik geen antwoord over vragen die gaan over gezondheid en/of zwangerschap of toekomstvoor-spellingen. 
Wel kan ik energetisch voelen waarom je niet goed in je vel zit en dan kan je helpen d.m.v. een healing op afstand. Dat zal je meteen merken in je energie. Ik spreek je snel op de Chat

Warme Groet 
Marjolein

Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Marjolein

Live Chat

Via e-mail kunt u Marjolein bereiken.

Offline

Klantervaringen

Marjolein heeft mij een hele goede en enthousiaste reading gegeven. Eigenlijk precies wat ik nodig heb.


Don - 17 Mei 2017

Ze heeft me weer moed en een beetje rust gegeven


Martine - 17 Mei 2017

Is zo lief en begripvol. Kan er weer tegen. Dikke 10 !!!!!!!


Mieke - 10 Maart 2017

Zeer fijn gesprek gehad heel verhelderend!


Liliane - 28 Februari 2017

Zeer concreet en duidelijk! Wonderbaarlijke chat! Erg bijzonder! Alles wat ze zei klopte, tot in detail! AANRADER!


M-J - 28 Februari 2017

Wauw! Marjolein je had het meteen goed en bevestigd. Zo bijzonder, dank je wel! Super fijne chat en zo begripvol. Tot snel Marjolein! Dikke kus en knuffels!! Veel liefs


Chantal - 22 Januari 2017

Hele fijne chat gehad, veel kunnen vragen en ook veel antwoorden gekregen. En dat in de korte tijd die we hadden. Ik kom zo snel mogelijk weer bij haar terug voor een nieuwe chat sessie. Een aanrader dus.


Suzan - 12 Januari 2017
Top