Helderwetend Tamara
Talen :
Nederlandse Helderwetend

Medium Tamara geeft je meer inzicht in je al je levensvragen!

Mijn naam is Tamara. Ik mag al jaren een heldervoelend, ziend en wetend medium zijn, dit begon al op hele jonge leeftijd. Mijn gaven is door de jaren heen alleen maar sterker geworden, dit komt door de velen dingen die er in mijn leven zijn gebeurd. Daarnaast heb ik een groot aantal cursussen en opleidingen gevolgd in mijn vakgebied. Ik ben niet alleen werkzaam als medium maar ook als mental & life coach. Door deze combinatie kan ik sneller tot de kern van het probleem komen en kan ik je advies geven en je helpen deze problemen op te lossen.

Specialismen
Mijn specialisme is het weten, aanvoelen en doorkrijgen van informatie waar jij een vraag over hebt. Ook werk ik met mensen die lijden aan depressies of burn out. Ik help je inzicht te krijgen in je depressieve klachten en welk factoren daarop van invloed zijn. Ik leer je meer structuur te geven en hoe jij je dag goed in kunt delen. Je leert negatieve gedachten vervangen voor meer helpende gedachten waardoor je je beter gaat voelen. Je leert hoe je kunt voorkomen om een terugval te krijgen.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Geen vraag is voor mij te gek. Je kan bij mij terecht voor alle levensvragen, o.a. over werk, relaties, prive, liefde, persoonlijke en spiritueel groei. Wil je weten hoe het met een dierbare gaat? Aan de hand van foto's lezen maak ik contact met gene zijde, dit kunnen ook overleden dierbaren zijn. De antwoorden en inzichten die ik mag doorkrijgen wordt altijd van liefde en licht doorgegeven. Blijf niet te lang rondlopen met je vragen, geef jezelf rust door middel van mijn antwoorden en inzichten. Samen komen wij er zeker uit.

Wat heb ik van je nodig?
Ik heb een naam nodig en een foto van het desbetreffende persoon. Je vertrouwen in mij en je bereidheid om te willen leren en je nieuwe inzichten te willen ondekken.

Warme groet,
Tamara

 

 Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Tamara

Live Chat

Via e-mail kunt u Tamara bereiken.

Offline

Klantervaringen

Fijn en duidelijk gesprek groot inlevingsvermogen en eerlijk!


Jurline - 18 Oktober 2018

Ze heeft me heel erg geholpen met mijn vragen en het was een heel fijn gesprek !


Chantal - 27 September 2018

Duidelijk antwoord op mijn vraag!


Karin - 26 September 2018

Ze heeft me een bevesting gegeven op mijn vraag, dank je wel.


Jeanine - 14 Augustus 2018

Wauw wat een kanjer!! Wat is ze treffend goed, ze weet waar hett over gaat en stelt je gerust. Heerlijk consult, echt topper voor deze lijn! Bedankt Tamara je bent top! 


Marina - 14 Augustus 2018

Was een verhelderend gesprek waarin ik bevestiging heb gekregen van dingen die ik al wel dacht maar nu zeker weet. Was fijn om met Tamara gechat te hebben!


Heidi - 13 Augustus 2018

To the point!


Anne - 5 Augustus 2018

Duidelijke antwoorden!


Annemieke - 1 Augustus 2018
Top