Tobias

Goed ontwikkelde intuïtie, Tarot & Astrologie

Mijn specialismen:


 • Toekomst/ algemeen
 • Spirituele ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen
Offline

68 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Door mijn sterk ontwikkelde intuïtie weet ik vaak de juiste vragen te stellen en kan ik vaak in een snel tempo een inzicht krijgen in jouw situatie of waar jij behoefte aan hebt. Ik beschik over enorm veel spirituele kennis en ben fijn gevoelig met veel actieve zintuigen. Ik kan jou een luisterend oor bieden, inzicht geven in situaties van jezelf of desbetreffende personen. Ik maak gebruik van het originele Rider Waite Tarot & Astrologische kaarten.

Gaven en methodes:

 • Tarotkaarten
 • Astrologie
 • Lichtwerker
 • Hsp/hooggevoeligheids coach
 • ADD/ ADHD specialist

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Sterk aanvoelend en praktisch
 • Ik voel jouw energie

Over mij

Mijn naam is Tobias en verdiep mij al 10 jaar in Astrologie en het nieuwe tijdperk & nieuwetijdskinderen. De afgelopen jaren heb ik ook de Tarot erbij geleerd. Ik ben heel gevoelig en heb goed ontwikkelde zintuigen. Ondanks dat ik 29 ben, beschrijven mensen mij vaak als wijs en als persoon met een groot hart en goed luisterend oor. Ik ben nieuw bij mediumchat en ben benieuwd wat voor interessante mensen mij allemaal zullen aanspreken.

Mijn werkwijze

Je kan bij mij met bijna alles terecht, ik oordeel niet en leef onvoorwaardelijk vanuit mijn hart om de mensen die op mijn pad komen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Via Tarot kaarten kan ik vrij snel een situatie nader voor jou verklaren. Een recente foto van jou of een persoon waar het omgaat mag erbij maar hoeft niet. Mijn diepere kennis gaat via de astrologie en als ik je geboortegegevens mag zal de chat soms wat langer duren maar kan ik met unieke en accurate inzichten komen op de volgende gebieden: - Jouw persoonlijkheid - Wat speelt er momenteel in jouw leven? - Wanneer ontmoet je weer iemand? - Wanneer is het goed om een bepaald iets te doen? - Hoe staan de planeten er momenteel voor mij voor? - Hoe goed ga ik samen met (partner/persoon) waar je vraag over gaat * Ik heb dan ook de gegevens van de desbetreffende persoon nodig - Karmische astrologie, waar heb ik moeite mee of waarvoor ben ik terug gekomen op aarde? Bij astrologie is de geboortetijd belangrijk, als je er 5 of 10 minuten naast zit of niet zeker weet is dit te overzien.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL English speaking psychic

Direct contact met Tobias

1 beoordelingen

Fijne korte mr krachtige chat 🌸🌺🌸🌻🌸


Ilse - 9 Mei 2022


Top