Tink

Ziels-reader om je antwoorden te vinden

Mijn specialismen:


 • Break-up / relatieproblemen
 • Contact met overledenen
 • Liefdes- en relatievragen
Offline

99 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Je mag me alles vragen. Alles is ok. Als het ook over een andere persoon gaat is een naam en geboortedatum fijn om te weten. Foto mag ook. Ik tune dan in en het gesprek kan beginnen. Ik werk alleen met zuivere zielen en engelen en je kunt er 100% vanuit gaan dat zij altijd goede bedoelingen hebben.

Gaven en methodes:

 • Helderziend
 • Helderhorend
 • Helderwetend
 • Reader
 • Medium

Communicatie:

 • Direct en duidelijk
 • Veel inzichten
 • Via engelen / gidsen

Over mij

Hallo lieve jij, We zijn allemaal geboren met een hart én een ziel. Door ervaring kan ik gemakkelijk contact leggen met jouw ziel en die van anderen waar je een verbinding mee hebt. Ook hen die overleden zijn. Ik neem je (op verzoek) mee naar mijn ‘zielen-kamer’ waar een veilig en rustig gesprek kan plaatsvinden met de zielen. Al je vragen kunnen zij beantwoorden en je zo universele inzichten geven. Ik ben helderhorend, ziend en voelend. Healer van chakra’s en zielsverbindingen. Ik vind het super mooi om mensen iets beter te helpen op hun mooie pad. 💟 Liefs Tink

Mijn werkwijze

De antwoorden op jouw vraag komen vanzelf binnen als ik me concentreer op jouw en jouw ziel. Je intuïtie is verbonden aan jouw ziel. Het is fantastisch als we daar samen mee aan het werk gaan en jij er steeds beter op vertrouwen kunt. Zodoende mag je steeds meer jezelf zijn er erop vertrouwen dat je een krachtig mooi mens bent.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL English speaking psychic

Direct contact met Tink

6 beoordelingen

Heel goeie start.. maar had weinig credit om echt een gesprek met haar te hebben. Zal zwz weer contact net haar hebben.


Jeni - 21 Juni 2022

Fijn gesprek gehad. Duidelijk, meegaand, en lief. Praat niet naar je hand, maar luistert naar eigen gidsen/e.d. Fijne dame om mee te kletsen.


Tessa - 14 Juni 2022

ze is heel aardig maar het enigste wat ik in mijn gesprek te horen kreeg (20min)is dat ik mezelf moet waarderen en niet over mijn vraag. Vindt het eigenlijk zonde van de minuten. Verder niks specifieks dit kan ik zelf ook sorry!


Samantha - 14 Juni 2022

Heel mooi, positief gesprek met duidelijke boodschappen. Dank je wel Tink!


Tinne - 13 Juni 2022

Tink is heel duidelijk en realistisch. Draait er niet omheen. En ook heel aardig. Dank je wel.


Bea - 12 Juni 2022

Ik voelde meteen dat ik bij Tink moest zijn. Mijn gevoel zat dus helemaal juist. Tink is echt een meerwaarde op Mediumchat. Je bent hier nieuw maar ben overtuigd dat je snel heel populair hier gaat zijn. Ik ben intussen een ervaren klant hier en weet waarover ik het heb. Dank je wel en tot snel lieve Tink ❤️


Ellen - 12 Juni 2022
Direct contact met TinkTop