Amanda

  Heldervoelend  
  Helderwetend  
  Tarotist  

Tarotist en Tenenlezer Amanda, helpt je met de juiste inzichten verder op je pad!


Hallo lief mens,
Mijn naam is Amanda. Met een moeder als kaartlegster en medium, is paranormaliteit en spiritualiteit mij al vroeg met de paplepel ingegoten. Naast het werken op de chatlijn werk ik voor mijzelf als spiritueel coach, hypnotherapeut en vingerreflexologe. Ik leg (diverse soorten) tarotkaarten waarin ik word ondersteund door mijn heldervoelend en helderwetendheid. Ik help je graag om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Specialisatie
Ik leg met liefde de tarotkaarten voor je, voor diverse vragen. Tarotkaarten zijn geen kaarten waarmee je de toekomst kunt voorspellen, de toekomst staat namelijk niet vast. Tarotkaarten geven je wel inzicht in de manier waarop jij met bepaalde kwesties omgaat en waar dat toe kan leiden. De toekomst maak je uiteindelijk altijd zelf, je bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor wat je doet met je mogelijkheden.

Wil je je tenen of de stand van je vingers laten lezen, dan heb ik een duidelijke foto nodig waar je beide handen of voeten naast elkaar opstaan. Het doel van lezen van je tenen of vingers is om je een spiegel voor te houden. Ik geef hierbij geen waardeoordeel. Er bestaan geen goede of slechte tenen of vingers. Iemand is zoals hij is en dat is altijd goed. De lezer observeert en constateert sterke en zwakkere kanten van iemands persoonlijkheid. Bij het lezen let ik op een groot aantal kenmerken zoals afmeting, vorm, stand van de tenen en vingers ten opzichte van elkaar, verkleuringen en bijvoorbeeld eelt of oneffenheden.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
De tarot gebruik ik ter ondersteuning in vragen over; Liefde en relaties, werk (mogelijkheden en ontwikkelingen), leidraad voor toekomstige doelen en verlangens,innerlijk groei en spirituele ontwikkeling.Je kunt met allerlei vragen bij mij terecht, geen vraag is te gek als ik jou daarmee kan ondersteunen.

Wat heb ik van je nodig?
Eigenlijk heb ik niets van je nodig maar het is fijn om mij goed te verbinden met jou en wat je nodig hebt, hiervoor heb ik je naam nodig (en eventueel de naam van je partner) en een (duidelijke) vraag. Hoe specifieker de vraag hoe specifieker je antwoord. Natuurlijk kan ik altijd een algemene legging voor je doen om te kijken hoe jij weer verder kunt.

Tot snel warme groet,
AmandaOffline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 08.00 uur tot 20.00 uur
Dinsdag : 18.30 uur tot 22.00 uur
Woensdag : 08.00 uur tot 20.00 uur
Donderdag : 18.30 uur tot 20.00 uur
Vrijdag : 18.30 uur tot 21.00 uur
Zaterdag : 08.00 uur tot 16.00 uur
Zondag : 12.00 uur tot 20.00 uur


Gaven* Direct contact met Amanda

Live Chat

Via e-mail kunt u Amanda bereiken.

Offline

Klantervaringen

Hoewel het zeer kort was had ik een zeer goed gevoel bij Amanda. Puur op intuitie gebaseerd, maar toch... Ze komt oprecht en kundig over. Ik ga zeker eens een langere chat met haar aan binnenkort!


Ellen - 5 November 2018

Was een prettig en heldere chat. Heeft mij weer op weg geholpen.


Oona - 7 Oktober 2018

Hoefde eigenlijk niks te zeggen waar het over ging dat deed ze zelf!


Irene - 4 Oktober 2018

Het heeft mij toch al veel inzicht gegeven in een bepaald iemand en dat geeft mij uiteindelijk toch wel wat vertrouwen in die persoon!


Sarah - 15 September 2018

Mooie inzichten gekregen!


Leonie - 13 Augustus 2018

Zij was acuraat en heel netjes!


Arcelys - 13 Juli 2018

Amanda heeft me heel goed geholpen en ook een bevesting gegeven op mijn vragen.


Jeanine - 7 Juli 2018

Het gesprek met Amanda heeft mij goed gedaan omdat ik eigenlijk al wist wat ze me zei. Ik kreeg door haar antwoorden al een bevestiging van wat ik al weet. Het was een aangenaam gesprek...Bedankt


Carol - 17 Juni 2018

Een fijn en duidelijk gesprek, wat mijn gevoel bevestigde. Geeft mij net dat beetje rust!


Ineke - 8 Juni 2018

Het heeft me geholpen om bepaalde beslissingen te nemen en daar ben ik heel blij mee want ik zat zelf een beetje vast!


Jacqueline - 12 Mei 2018

Fijn gesprek! Ze kwam eigenlijk direct met waar het om ging.


Ellen - 9 Mei 2018
Top