Talen :

Tarotist Pamela, bied je de inzichten die in het nu belangrijk zijn!


Hallo Lief mens,

Mijn naam is Pamela en ik ben sinds 2003 gediplomeerd Tarotist. Ik heb de inzichten voor je die in het NU belangrijk zijn. Soms krijg je een bevestiging, soms een richting. Ik lees in 10 kaarten je heden, verleden en toekomst en het onderwerp van jouw vraag die NU het meest belangrijk voor je is. Maak me deelgenoot van je levensvragen, de Tarot heeft de antwoorden. Krijg vertrouwen in het opdoen van nieuwe kennis, vaardigheden en mogelijkheden. Ik leg de kaarten met liefde. 

Specialisatie
Voor iedereen die een RELATIE heeft of zoekt helpt Tarot met raad en daad voor het verbeteren of aangaan ervan. Of het nu de relatie met je (toekomstige) partner, ouder(s), kind(eren) of collega’s is, Tarot weet raad. Daarnaast zal de Tarot je aansporen om het heft in eigen hand te nemen, want niks is aantrekkelijker dan in je eigen kracht staan. Naast een verhelderende chat of email consult kun je bij mij ook terecht voor een fotoreading/psychometreren. Fotoreading helpt bij het vinden van bevestigingen of aanwijzingen over hoe je met bepaalde personen of situaties om kunt gaan. Actie geeft reactie en dat is te voorspellen!

Met welke vragen kun je bij me terecht?
Tarot werkt als raadgever bij beslissingen, werk, relaties en persoonlijke ontwikkelingen. Wanneer je het moeilijk vindt om je vraag te stellen, laat dan 10 kaarten jouw verhaal vertellen (heden, verleden, toekomst, karakter, thema, mogelijkheden). Jouw belangrijkste thema ligt altijd in de kaarten.

Wat heb ik van je nodig?
De verbinding die je via de chat legt, zijn genoeg om mij contact te laten leggen met jouw innerlijk compas. Ik vertaal de kaarten naar jouw persoonlijke situatie zodat je direct nieuwe inzichten hebt waardoor je makkelijker beslissingen kunt nemen, dingen kunt accepteren of loslaten.

Tot chats! 
Pamela
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Direct contact met Pamela

Live Chat

Via e-mail kunt u Pamela bereiken.

Offline

Klantervaringen

Duidelijke antwoorden en concreet advies...bijzonder hoor!


Tamara - 19 Maart 2017

Leuke chat gehad lekker spontaan en me duidelijk inzicht gegeven waar ik aan had!


Heleen - 10 Maart 2017

Heel goed en vriendelijk


Maria - 10 Maart 2017

Ik vond het een fijne chat met Pamela. Ze was vriendelijk, open en direct. Vooral aan het laatste hechtte ik veel waarde, aangezien de credits erg snel gaan. Ze was naar mijn mening eerlijk, ook al was het antwoord minder positief dan ik had gehoopt. Het was een mooi inzicht, want ik kon het meteen plaatsen en weet waar ik aan moet werken om evenwicht in het leven te houden. Ik ben haar dankbaar!


Samentha - 10 Maart 2017

Heb goed gevoel over de chat. Ze geeft me het gevoel niet te twijfelen over wat ik doe en mijn hart te volgen. Dit ga ik ook doen.


Petra - 10 Maart 2017

Ze heeft me enorm geholpen, en heeft precies verteld wat ik wou weten en wat ik nodig heb om hierin verder te komen! Hartelijk bedankt Pamela, je bent echt een schat ????


Nazia - 28 Februari 2017

Heeft heel goed geholpen!


Jenny - 28 Februari 2017

Ik heb vandaag 2 chats gehad en vond de chat met Pamela goed! Ik was een beetje aan het twijfelen ergens over, en na de chat met Pamela weer opgebeurd en positief.


Nance - 28 Februari 2017

Geen woorden er voor, prima


Jennie - 28 Februari 2017

Wat een heerlijk gesprek heb ik met Pamela gehad. Ze heeft me antwoorden gegeven waar ik blij van werd. Ze is goed in haar werk en heel liefdevol. Ze is echt een aanrader en ik kom zeker nog een keer bij haar terug.


Annita - 24 Februari 2017

Het was gratis chat. Maar heeft mij nieuwsgierig gemaakt naar meer. Fijne benaderingswijze


Claudia - 23 Februari 2017

Pamela voelde mij goed aan en heeft mij bruikbare tips gegeven. Top!


Nicole - 17 Februari 2017

Het was voor mij heel duidelijk. Een heel prettige chat


Greta - 14 Februari 2017
Top