Helderwetend Sandra-Faisca
Talen :
Nederlandse Helderwetend

Spiritueel Coach en stenenreader Sandra-Faisca geeft inzicht, adviezen en steun bij jouw levensvragen!

Hoi, Mijn naam is Sandra-Faisca. Ik ben een helderwetende en heldervoelende spirituele coach en geef al jaren readingen met het Sjamaans stenenorakel. Het orakel is een krachtig instrument en kan antwoord geven op allerlei levensvragen waar jij je op dit moment mee bezig houdt. Er worden 12 steentjes gegooid die verbonden zijn met diverse levensgebieden. Denk bijvoorbeeld aan werk, reizen, relatie, spiritualiteit, kinderen, gezin, persoonlijke kracht, zakelijke groei, karma, vrijheid, liefde, etc. De reading geeft steun, inzicht, werkt doorbrekend en transformerend en helpt je jouw eigen kracht en mogelijkheden weer te zien. Met behulp van het stenenorakel, mijn heldervoelendheid en helderwetendheid heb ik een eigen werkwijze ontwikkeld die goed en doeltreffend werkt. Ik ben graag een tijdelijke raadsvrouw op jouw unieke levensweg.

Specialisatie
Ik ben lichtwerker en werk vanuit sjamanistisch oogpunt graag naar de essentie toe. Ik geef jou naast een reading ook tips en concrete adviezen waar je mee verder kan. Naast het stenenorakel , gebruik ik ook wel diverse kaarten. Dit in afstemming met de situatie, met jouw vraag en de spirituele wereld. Mijn ervaring is dat readingen ook eigenlijk healingen zijn. Misschien zit je vast in een bepaalde situatie, sta je op een kruispunt, vecht je met je hooggevoeligheid, heb jij nog oud zeer vanuit je kindertijd of kom je maar moeilijk los van oude patronen en oude overtuigingen? Misschien trek je steeds maar dezelfde situatie aan en weet je niet waarom? Ik kan je daar liefdevol en met zorg bij helpen. Spreekt dit je aan, dan reik ik in samenhang met de spirits jou graag een helpende hand. Voor overzicht, inzicht en bevestiging, zodat je zelf weer nieuwe keuzes kan maken en weer even vooruit kan. Niets staat namelijk vast in de toekomst, alles is mogelijk!

Met welke vragen kun je bij me terecht?
In principe kun je met alle persoonlijke vragen bij me terecht maar ik geef geen medische adviezen of voorspellingen. Ik kan echter wel kijken naar de achterliggende patronen die aan een ziekte ten grondslag liggen, als dat in het moment zichtbaar mag worden. Het orakel is doeltreffend en reikt altijd in het moment aan wat nodig is.

Wat heb ik van jou nodig?
Graag je (voor)naam, je leeftijd en een open houding, dat werkt het beste. Een recente foto van jou is fijn omdat ik daar vaak dieper op kan invoelen maar is niet noodzakelijk. Tot snel.

Hartegroet,
Sandra-Faisca


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Sandra-Faisca

Live Chat

Via e-mail kunt u Sandra-Faisca bereiken.

Offline

Klantervaringen

Lieve meid en zeer duidelijk, super!


Natascha - 2 Oktober 2018

Aangenaam en vlot gesprek! Sandra-Faisca voelt alles goed aan en geeft bevestiging. 


Sophie - 18 Augustus 2018

Lieve begripvolle vrouw, die snel tot de kern komt. En goede raad geeft.


Miriam - 15 Augustus 2018
Top