Seny

Helpt bij vrgen over liefde werk of toekomst

Mijn specialismen:


 • Carriere / Financieel
 • Liefdes- en relatievragen
 • Spirituele ontwikkeling
Offline

608 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over jouw liefdesleven, jouw relatie of andere belangrijke keuzes in het leven. Ik voel in op jouw situatie, het liefst via een foto en daarna komen er vanzelf gevoelens, energieën en boodschappen door. Wanneer deze even niet doorkomen gebruik een tarot- of lenormand dek dat het meest past bij jouw situatie. Samen vinden wij inzichten die waarmee stap voor stap jouw levenspad leert ontdekken zodat je de beste keuzes kunt maken.

Gaven en methodes:

 • Helderhorend
 • Helderwetend
 • Heldervoelend
 • Fotoreading
 • Medium

Communicatie:

 • Aan de hand van een foto krijg ik info
 • Ik voel jouw energie
 • Via engelen / gidsen

Over mij

ik ben Seny- een spirituele, helderziende, heldervoelende healer, medium en tweelingziel. Door connectie met je energie, wijs ik je de weg van je ziel, zodat jij weer gelukkig en succesvol wordt in de richting die je wenst. Mijn missie is om mensen te helpen, die de connectie met zichzelf kwijt zijn geraakt en daardoor negatieve emoties ervaren, pech in werk en liefdes gebied steeds moeten meemaken. Ik kan je daarbij helpen, omdat ik zelf dat heb meegemaakt. Door mijn gave en gidsen help ik je alle twijfels en angsten te vervangen met zekerheid, liefde en levens vreugde. Wacht niet langer -leef en geniet van het heden!

Mijn werkwijze

Je kunt mij echt alles vragen, geen vraag is mij te gek. Om de energie en antwoorden te laten vloeien werk ik het liefst met een jouw foto en een foto van iemand die bij de vraag betrokken is (wanneer dit het geval is). In het Mediumchat systeem kun jij eenvoudig foto’s uploaden die ik realtime kan zien. Meestal komen er direct inzichten en antwoorden naar boven waarmee jij verder kunt. Ik typ vlot zodat jij nooit lang op een antwoord hoeft te wachten.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 19-23
Dinsdag : 19-23
Woensdag : 19-23
Donderdag : 19-23
Vrijdag : 19-23
Zaterdag : 9-15
Zondag : 9-15

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL English speaking psychic

Direct contact met Seny

6 beoordelingen

NEEEE! ik druk op de verkeerde knop maar voor ik terug was was je al in gesprek. Goed voor jou, minder voor mij 😉 Dankjewel, het was fijn dat ik even kon vertellen wat ik verwacht. En dat ik niet direct te horen kreeg dat ik het fout heb.


Frieda - 31 Juli 2021

De tijd ging zo snel! Dank je wel Seny, ik neem alles wat je gezegd heb zeker mee.


Patricia - 28 Juli 2021

Dank je wel voor je antwoord op de mail. Je hebt gelijk dat ik niet echt van mezelf hou ik vind dit erg lastig want weet niet goed hoe ik t doen moet. Ik ben nu wel gelukkig zonder partner en ben trots dat ik alles weer op de pootjes heb gekregen. Ik ga meer met mezelf bezig en hoop dat die partner gauw komt Dank je wel je hebt t erg goed aangevoeld😍😘


Dianne - 25 Juli 2021

Een fijn open gesprek


Ellen - 6 Juni 2021

Dankjewel voor de legging! :)


Wouter - 4 April 2021

Super bedankt Seny! Ik laat zeker nog van mijn horen. Had het echt even nodig om te horen dat ik mag genieten van wat ik nu heb. Het kijkje in de toekomst helpt me weer om te manifesteren en te richten op wat ik echt wil. Dank! Liefs, Ramona


Ramona - 14 Februari 2021
Direct contact met SenyTop