Sara

Helpt jou om jezelf nog meer te zien voor wie jij bent

Mijn specialismen:


 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Spirituele ontwikkeling
 • Contact met overledenen
Offline

94 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb jij vragen over dierbare overledenen, relaties, je eigen zelfliefde of belangrijke keuzes in het leven? Ik voel in op jou en jouw situatie. Ik stel duidelijke vragen die helpen om het beeld te verhelderen. Soms gebruik ik ook een tarotkaartje als ik voel dat er geen opening is. Samen vinden wij de inzichten waarmee jij jezelf kan voorzien van meer kracht en daardoor goede keuzes voor je leven kan maken.

Gaven en methodes:

 • Helderziend
 • Coaching
 • Lichtwerker
 • Life coach
 • Bewustzijns-coach

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Ik typ snel
 • Ik geef adviezen

Over mij

Bedankt voor je interesse in mij! Ik ben helderziend en -voelend. Ik heb altijd al met overledenen kunnen communiceren vanuit beeld en gevoel. Door mijn eigen zuivere kanaal krijg ik boodschappen heel duidelijk door. Ik ben jarenlang werkzaam als coach in diverse richtingen geweest. Mijn hart om mensen te helpen is enorm groot. Ik vind het werken voor Mediumchat fantastisch omdat ik echt zie en voel hoe ik mensen verder kan helpen.

Mijn werkwijze

Je kunt mij echt alles vragen, geen vraag is mij te gek. Om de energie en antwoorden te laten vloeien zal ik op jouw energie intunen en vandaaruit krijg ik beelden en/of gevoelens door. In het Mediumchat systeem kun jij eenvoudig foto’s uploaden die ik realtime kan zien. Een foto werkt voor mij prettig om een nog beter beeld te schetsen. Meestal komen er direct inzichten en antwoorden naar boven waarmee jij verder kunt. Ik typ vlot zodat jij nooit lang op een antwoord hoeft te wachten.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 07:00 - 11:00
Dinsdag : 17:00 - 20:00
Woensdag : 14:00 - 22:00
Donderdag : 12:00 - 17:00
Vrijdag : 07:00 - 16:00
Zaterdag :
Zondag : 07:00 - 18:00

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL English speaking psychic

Direct contact met Sara

3 beoordelingen

Ik had bevestiging nodig over een vermoeden en die kreeg ik van Sara.. op een heel liefde- en respectvolle manier. Het gesprek heeft me goed gedaan en opgehelderd wat ik opgehelderd wou zien. Lieve Sara, je doet dat hartstikke goed


Tinne - 15 September 2021

Bedankt lieve Sara, wat een mooie & bijzondere klik hebben wij! Heel erg bedankt voor ons gesprek, ik heb er van genoten en we hebben ook heerlijk gelachen haha! Je bent een aanwinst voor mc! Hele fijne dag en veel liefs X (groetjes ook van Bep haha!)


Vivian - 14 September 2021

Ik heb Sara gesproken en wauw....wat een super goed consult. Ze zei allemaal rake dingen, ze voelde het haarfijn aan, tot in de detail. Ze gaf aan nog maar net op de site te werken en ik vind dat Mediumchat er een hele goede aanwinst bij heeft! Dank je wel Sara voor het fijne gesprek!


Wendy - 10 September 2021


Top