Sammy

Raad en inzichten in jouw situatie.

Mijn specialismen:


  • Liefdes- en relatievragen
  • Familie en vrienden
  • Algemeen
Offline

170 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je belangrijke vragen waar je meer inzichten in wilt? Ik help je! Ik voel in op de situatie of persoon en samen met mijn lenormand kaarten ga ik aan de slag om meer inzichten en antwoorden te krijgen. Een foto mag altijd maar is niet noodzakelijk. Ernaast ben ik er ook als gesprekspartner om een luistert oor te bieden en je te steunen als dat nodig is, ik zal je adviezen geven. Mijn doel is om je weer met vertrouwen en moed te geven. Ik ben er voor je!

Gaven en methodes:

  • Heldervoelend
  • Lenormand kaarten
  • Coaching

Communicatie:

  • Ik typ snel
  • Voor een goed gesprek
  • Ik voel jouw energie

Over mij

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Mijn naam is Sammy en hier om jouw te helpen, even kort over mij. Sinds een jonge leeftijd voelde ik me anders dan andere dat komt omdat ik hooggevoelig ben, intuïtief en heldervoelend. Ik ben heel positief ingesteld zal altijd een eerlijk en antwoord geven. Ik hoop je te kunnen helpen met je vragen! Ook als je een luistert oor nodig heb ik ben er!

Mijn werkwijze

Om jou het beste te helpen ga ik invoelen in jouw situatie, hierbij maak ik ook gebruik van lenormand kaarten om nog een duidelijker beeld. Een foto is altijd welkom maar niet noodzakelijk een foto is makkelijk te uploaden via de chat. Voel je op je gemak en ben niet bang om je vraag te stellen hoe gek ze ook zijn, ik kijk nergens raar van op en veroordeel je niet dus wees jezelf en open. Mijn antwoorden zullen altijd eerlijk zijn! Ook als je een gesprekspartner wilt en je ei kwijt wilt kan dat

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 12-04: avond
Dinsdag : 13-04: avond
Woensdag : 14-04: overdag
Donderdag : 15-04: even in de middag en later in de avond
Vrijdag : 16-04: ochtend en middag
Zaterdag : 17-04: variabel - SMS alert
Zondag : 18-04: variabel - SMS alert

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL US psychic

Direct contact met Sammy

2 beoordelingen

Wat is Sammy leuk! Maar belangrijker nog als je op Mediumchat zit, ze zag de situatie waar ik mee kwam snel in. Ik heb wat aan dit gesprek, heel erg fijn.


Patricia - 7 November 2020

🔮🧘‍♀️💖


Joyce - 5 November 2020


Top