Sabine

Liefdevol en oprechte duidelijke antwoorden ❤

Mijn specialismen:


 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen
 • Break-up / relatieproblemen
Offline

203 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Zit je in een moeilijke situatie of wil je iets al heel lang bespreekbaar maken ? Weet dat je bij mij terecht kan. Mijn levenspad was moeilijk en turbulent maar heeft mij ook een prachtig cadeau gegeven en dat is ervaring. Nu mag ik jou een stukje verder helpen. Ik stem me heel makkelijk af op jouw energie en samen komen we tot inzichten. De antwoorden vloeien als vanzelf soms met behulp van mijn pendel of de Tarot. Ik kan jou heel duidelijk zeggen of iets waar is of niet.

Gaven en methodes:

 • Helderwetend
 • Heldervoelend
 • Bewustzijns-coach
 • Seksuele problematiek
 • Narcisme

Communicatie:

 • Luisterend oor
 • Warm en hartelijk
 • Ik voel jouw energie

Over mij

Welkom op mijn profiel, Ik ben Sabine Eleonora en niet alleen de naam maar ook haar mooie intuitieve gaven heb ik van mijn oma geerfd. Ik ben hooggevoelig, helderwetend en helderhorend. Daarnaast ben ik intuitief coach, sex en relatiecounselor en in opleiding tot trauma seksuoloog. Tevens werk ik met heel veel plezier bij Mediumchat.

Mijn manier van werken

Ik sta bekend als een open, lief en daadkrachtig persoon. Geen enkele situatie is voor mij vreemd dus voel je welkom met wat voor vraag dan ook. Om de energie en antwoorden te laten vloeien werk ik het liefst met jouw foto en een foto van iemand die bij de vraag betrokken is. In het Mediumchat systeem kun jij eenvoudig foto’s uploaden die ik realtime kan zien. Meestal komen er direct inzichten.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL US psychic

Direct contact met Sabine

4 beoordelingen

Bedankt voor het fijne gesprek. Geeft even een weer wat positieve noot aan het geheel.


Patricia - 17 Januari 2022

Heel fijn gesprek gehad dank je wel De tijd was voorbij voordat ik er erg in had maar kan helaas niet meer credits kopen. Je hebt me fijne vooruitzichten gegeven dank je wel daarvoor en ik ga de laatste stukjes nog opruimen zodat ik die twijfel minder heb. Ik kon je niet meer bedanken en helaas waar je mee aan t typen was niet meer lezen. Heel erg bedankt😘


Dianne - 13 Januari 2022

Heel prettig en kundig medium. Snelle dialoog met diepgaande inzichten en adviezen. Komt snel ‘ to the point’ en datgene wat ze zegt, klopt allemaal. Daarnaast heel spontaan in haar communicatie


G - 1 Januari 2022

Heel prettig om te chatten met Sabine, ze voelt het goed aan! Zeer zeker een aanrader.


M - 28 December 2021


Top