Richard

Geeft je raad om sterker, krachtiger het leven te leven

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Spirituele ontwikkeling
 • Persoonlijke ontwikkeling
Offline

182 gesprekken

Wat je van mij mag verwachten

Je mag van mij een frisse blik verwachten over de situatie die je bezig houdt. Daarbij maak ik gebruik van mijn gaven, o.a. het voelen van energie.Ook maak ik gebruik van Engelenkaarten. Je mag van mij de steun verwachten bij het nemen van makkelijke en moeilijke beslissingen. Daar waar nodig zal ik je laten nadenken over mogelijke wegen die samen ontdekt worden c.q. zichtbaar gemaakt worden.

Gaven en methodes:

 • Heldervoelend
 • Healer
 • Lichtwerker
 • Engelenkaarten
 • Energetische therapie

Communicatie:

 • Sterk aanvoelend en praktisch
 • Voor een goed gesprek
 • Met humor waar mogelijk

Iets over mijzelf

Dank je voor de interesse in mij. Ik ben een gevoelsmens die heel nuchter omgaat met spirituele zaken en ik ben gevoelig van aard. Al meer dan 25 jaar help ik mensen met de meest uiteenlopende situaties waar aandacht gevraagd wordt. Die aandacht ga ik je geven vanuit mijn coachende achtergrond en opgebouwde levenservaringen. Daarbij combineer ik serieuze zaken met een sausje humor en kan daardoor ook goed relativeren. Het leven heeft mij al aardig wat bagage meegegeven om te gebruiken.

Mijn manier van werken

Je mag me alles vragen. Als ik het weet of voel dan krijg je antwoord. Eerlijkheid en transparantie duren het langst. Een foto uploaden graag, dat werkt prettig. Mijn antwoorden ontstaan door enerzijds energetisch af te stemmen, het gebruik van de Engelenkaarten, het gebruiken van mij intuïtie (andersdenkend vooral) en vanuit mijn coachende achtergrond, 4 werelden die ik heel graag combineer om jou te kunnen helpen.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 25 mei avond
Dinsdag : 26 mei avond
Woensdag : 27 mei avond
Donderdag : 28 mei avond
Vrijdag : 29 mei avond
Zaterdag : 30 mei avond
Zondag : 31 mei variabel, avond

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Richard

4 beoordelingen

Open, inzicht, ervaring eerlijke integriteit


Tjeerd - 27 April 2020

Ik heb even gewacht voor mijn beoordeling!!! Want Richard wat ben ik dankbaar en jij bent uniek ps zeer confronterend ook. Wat Richard bijzonder maakt is zijn manier van werken ... hij laat jou zelf alles beantwoorden ... gaf je steeds een duwtje in de goede richting. Hij heeft zoveel veranderd! Ik weet eigenlijk niet voor wat ik hem moet bedanken ... ik denk of ik hoop dat Richard het begrijp als ik zeg mijn mini versie is jou dankbaar voor de hulp voor mijn volwassen Versie. Geweldig ben jij :)


V - 23 April 2020

Dit consult was echt heel bijzonder en hoopgevend. Richard heeft wel een speciale aanpak.


Annelies - 18 April 2020

Richard heeft een bijzondere aanpak en gave en komt gemakkelijk en zonder vooroordeel tot de kern. Bijzonder gesprek, die veel verheldering bracht. Alvast bedankt Richard en je hoort me nog wel. :)


Annelies - 18 April 2020


Top