Patricia

Levensvragen & Automatisch schrift

Mijn specialismen:


 • Spirituele ontwikkeling
 • Toekomst/ algemeen
 • Persoonlijke ontwikkeling
Offline

232 gesprekken

Wat je van mij mag verwachten

Graag combineer ik mijn automatisch schrift in de vorm van gedichten en het lezen van kaarten. Het liefste gebruik ik engelen kaarten, maar ook de andere kaarten leg ik graag. Ik kan jouw energie goed aanvoelen en de antwoorden die je mag krijgen op dit moment in je leven komen snel en automatisch bij mij binnen. Wil jij ook een mooie en persoonlijke boodschappen dan sta ik graag voor je klaar.

Gaven en methodes:

 • Coaching
 • Life coach
 • Spiritueel coach
 • Opvoedingscoach
 • Engelenkaarten

Communicatie:

 • Sterk aanvoelend en praktisch
 • Via engelen / gidsen
 • Met humor waar mogelijk

Over mij

Bedankt voor je interesse in mij. Ik ben een doorgeefluik vanuit de engelen, werk met automatisch schrift met de boodschappen en warmte. Ik ben een gevoelsmens maar ook praktisch ingesteld. Ik zie mezelf als een echt mensenmens en geniet van warmte, groei en samenwerken om tot ontwikkeling komen. Ik ben jarenlang werkzaam geweest voor de overheid, waar ik ook altijd in contact ben geweest met verschillende mensen en hun hulpvraag.

Mijn werkwijze

De kaarten in combinatie met mijn automatisch schrift, zorgen voor mooie gedichtenen. Passend en altijd met een persoonlijke touch. De boodschappen die worden doorgeven zorgen voor een bijzonder consult. Ik zie mezelf als een liefdevol doorgeefluik vanuit de spirituele wereld en engelen om ons heen. Liefde en ondersteuning is mijn passie en mijn levensopdracht. Tijdens het contact komen woorden in mij op of soms een geheel automatisch schrift gedicht.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 10.00-13.00 & 19.30- 22.30
Dinsdag : 10.00- 15.00
Woensdag : 14.00- 16.00 & 19.30-22.30
Donderdag : 19.30- 22.30
Vrijdag : -
Zaterdag : 16.00- 21.00
Zondag : 11.00-13.00 & 20.00- 23.00

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL US psychic

Direct contact met Patricia

5 beoordelingen

Super mooi gesprek met mooie inzichten! Kreeg er gewoon kippenvel van! Klopte zo erg, voelde me echt begrepen. Echt een aanrader! Dank je wel!


Jeanette - 28 Juli 2020

Patricia, terwijl ik met jou aan het chatten was sprong het licht van het toilet aan, nadat het al dagen stuk was. Ik weet het ongelofelijk of toeval. Maakt verder niks uit. Wat ik je zeggen wil is dat je woorden mij raakte en je gezicht ongelofelijke spijkers op de kop sloegen. Dank!


Meike - 27 Juli 2020

Leuke chat. Het was over voor ik gedag kon zeggen. Dus bij deze dankje Patricia


Kim - 27 Juli 2020

Wauw , wat ben jij bijzonder zeg ! Je hebt alles goed je zei dingen wat je niet kan weten! Dit gesprek met jou gedichten heeft me echt geraakt .. ik ga doen wat je me gevraagd hebt hoop dat het helpt .. liefs s❤️


Samantha - 22 Juni 2020

Speciaal.. engelen boodschappen.. en een prachtig gedicht .. dat hou ik tegen het licht en vindt er al de antwoorden in .. Op de vragen die ik jou nog niet had gesteld... Patricia dank u voor het rustgevende gesprek. 🌺


Pascale - 17 Juni 2020
Direct contact met PatriciaTop