Natasja Antoinetta

  Helderziend  
  Helderwetend  
  Heldervoelend  

Paragnoste Natasja Antoinetta, helpt je bij het vinden van de juiste richting op je levenspad!

Hallo welkom!
Mijn naam is Natasja Antoinetta. Ik ben een helderziend, helderwetend en heldervoelend healer en paragnoste. In mijn praktijk werk ik als energetisch therapeute, (kinder)coach, docente en paragnost. Ik help je graag om meer inzicht te krijgen in je eigen proces en je relaties. Tijdens het consult maak ik gebruik van mijn helderheid en kaarten en stem ik af op jouw energie. Ik kijk naar het verleden, heden en de komende tijd zoals die er op dat moment uit ziet. Als je wil kan ik dieper in de processen van jezelf en je relaties kijken met een zielenproces-legging. Om zo meer inzicht te krijgen in welke stappen te nemen en om de juiste richting op je levenspad te vinden.

Specialisatie
In deze bijzondere tijd van transformatie zien we ook dat de relatie veranderingen ondergaat. Als therapeut krijg ik hier dagelijks steeds meer vragen over. Dit komt vooral omdat de nieuwe relaties, parallel lopen aan de levensprocessen waarin mensen zitten. En die zijn door de nieuwe energie ook enorm aan het veranderen.

Omdat de ziel allerlei lessen wil leren die verborgen liggen in het spel van het leven heb je om deze lessen te kunnen ervaren, medespelers nodig. Medespelers zoals partners, vrienden en familie die je wijzen op de gevoelens en inzichten er in je verborgen liggen. Het spel bestaat uit eenvoudige spelregels. Maar de kunst is om deze te leren kennen en de inzichten die je nodig hebt om heel te worden eruit te halen. En daar wil ik je graag bij helpen, om met meer inzicht, plezier en swing je levenspad te kunnen volgen. 

In mijn praktijk begeleid ik volwassenen en kinderen bij mentale, emotionele en sociale hulpvragen, door middel van regressie, innerlijke reizen, energetische en creatieve therapie. Om zo belemmerende ervaringen om te zetten en daarmee blokkades op te heffen. 

Ook begeleiding ik Hsp en paranormale kinderen en volwassenen om beter in balans te komen. Om op een goede manier om te leren gaan met hun kwaliteiten en deze om te zetten naar de gave die het is. Door zichzelf beter te leren begrijpen, kunnen ze zich ook beter bewegen in een wereld die ze soms zo kan overvallen. En door eigen gevoelens en emoties te (her)kennen, kunnen ze beter leren om gaan met de dagelijkse gebeurtenissen op werk, school of in relaties. 

Met welke vragen kan je bij mij terecht?
Met vragen over werk, liefde, (nieuwetijds)relaties kan je bij mij altijd terecht. Maar ook met vragen over Hsp, spirituele ontwikkeling en het transformatieproces en zijn symptomen help ik je graag verder.

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens een chatgesprek heb ik je naam, leeftijd en een duidelijke vraag nodig.  

Lieve groet,
Natasja AntoinettaOffline

Status van Natasja Antoinetta : Lieve mensen ik ben van 28 juli tot 7 aug een weekje met vakantie. Warme groet Natasja Antoinetta

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag : Variabel
Woensdag : Variabel
Donderdag : Variabel
Vrijdag : Variabel
Zaterdag :
Zondag :


Gaven* Direct contact met Natasja Antoinetta

Live Chat

Via e-mail kunt u Natasja Antoinetta bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ja. Er is een stukje onzekerheid weg genomen. Voel nu meer dat ik op het goede pad ben.


Joke - 21 September 2018

Helder antwoord op vragen zonder er om heen te draaien.


Karin - 25 Juli 2018

Ze was heel snel en duidelijk in haar antwoorden ik heb er veel aan gehad ik ga zeker nog eens een gesprek met haar aan.


Liliane - 1 Juni 2018

Fijn en heldere antwoorden!!


Leonie - 11 Mei 2018

Wauw Natasja was super goed en heeft mij goed geholpen. Ook goed advies gekregen. Zag gelijk wat er aan de hand was. Echt aanrader!!


Diana - 26 Januari 2018

Super snel en verhelderend!


Ellen - 25 November 2017

zeer goed zou zeker nog eens willen praten ben heel goed geholpen en veel steun gehad dank u wel Jenny Vliegen


Jenny - 29 Juni 2017

Ze was duidelijk en gaf antwoord op de vraag.


Angeli - 10 April 2017
Top