Talen :

Paragnost Yvonne; in een wereld met talloze vragen is liefde altijd het juiste antwoord!

Dag lieve medereiziger,
Mijn naam is Yvonne. Ik ben een heldervoelend en helderwetend Paragnost.
Al ruim 25 jaar ben ik werkzaam als healer, reader, spiritueel coach en Reikileraar. Tijdens een consult stem ik me af op jouw energie en vibratie om je een dieper inzicht te geven in wat er speelt in jou of in de situatie waarover je vraag gaat. Het consult zal altijd een weg laten zien die respectvol is voor alle betrokkenen en zal nieuwe mogelijkheden en kansen zichtbaar maken. Vanuit het perspectief van Thuis is er altijd een liefdevolle manier om met de vraagstukken en uitdagingen in je leven om te gaan. Zo nodig kan ik direct een healing op afstand geven.
 
Specialisaties
Thema’s afronden:
Ik kan je helpen met het afronden van thema’s die je niet meer dienen. Bij voorbeeld:‘ik ben niet goed genoeg’; ‘ik ben het niet waard’; ‘ik mag er niet zijn’ enzovoort.
Via een heel eenvoudige techniek help ik je om deze oude thema’s af te ronden en een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen waar meer ruimte is voor liefde, vreugde en overvloed.
 
Energetische schoonmaak:
Bij iedere contact vindt er een uitwisseling van energie plaats.
Wanneer jouw energie bij de ander blijft en andersom, raak je jezelf eigenlijk een beetje kwijt.
Met een energetische schoonmaak help ik je om je eigen energie terug te halen en de energie van anderen weer naar hen terug te sturen. Dit kan vooral erg bevrijdend zijn wanneer je een relatie hebt beëindigd en moeite hebt om los te laten, maar kan ook enorm helpend werken om ruimte te scheppen in een bestaande verbinding.   
 
Board of Knowledge:
De Board of Knowledge bestaat uit heilige tekens die je openen naar wie jij in diepste essentie bent en ze brengen alles in je leven naar een hoger en lichter niveau. Dit prachtige instrument kan ik tijdens een consult inzetten voor jou of voor een situatie die wat licht kan gebruiken. Een mooi cadeau om jezelf te geven.
 
Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je bent bij mij van harte welkom met alles waar je vragen over hebt of inzicht of healing voor zoekt. Wanneer je bij voorbeeld een keuze moet maken, kan ik een klankbord zijn en doorvragen, zodat je een goed doordachte beslissing kunt nemen. Bij vragen over relaties of werk kan ik je inzicht of een nieuw perspectief geven. Wanneer je wilt stoppen met roken, kan ik je coach zijn en op je spirituele reis kan ik je gids zijn.  
 
Wat heb ik van je nodig?
Ik heb alleen je naam nodig. Het is ook fijn als je een foto meestuurt, maar dat hoeft niet. Ik kijk er naar uit om je op de chat te ontmoeten.

Lieve groeten,
Yvonne
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Yvonne

Live Chat

Via e-mail kunt u Yvonne bereiken.

Offline

Blogs geschreven door Yvonne

Engeltje op mijn schouder: Moed

Een engeltje op je schouder, hoe overkomt mij dat?

Lees verder >

Een engeltje op mijn schouder

Ze reizen een tijdje mee op mijn schouder en vragen mij om door hun ogen naar mijn leven en het leven om me heen te kijken.

Lees verder >

Klantervaringen

Het was kort maar krachtig, ze vertelde precies wat ik wou weten. Nu heb ik meer hoop gekregen in hun twee. Heel erg bedankt Yvonne!


Nazia - 15 Mei 2017

Het heeft me tot inzicht gegeven!


Nikita - 15 Mei 2017

Yvonne wist meteen wat er speelde zonder informatie te vragen. Ze is eerlijk, oprecht en liefdevol.


Marina - 3 April 2017

fijn gesprek en hoop dat het me helpt


Froukje - 1 Februari 2017

Het gesprek heeft me enorm geholpen,het was het duwtje in mijn rug wat ik nodig had om een beslissing te nemen.


Martien - 26 Januari 2017

De chat met Yvonne was heel bijzonder. Ik voel me niet meer schuldig en ik ben dankbaar voor de hulp van de engelen hierbij. De hoop en geloof in mijn toekomst is beter geworden.


Ursula - 20 Januari 2017

Mijn consult heeft mij innerlijke rust gegeven en hele bruikbare tips mogen ontvangen voor bepaalde situaties die ik onderga..daarnaast heb ik bevestiging gekregen op datgeen wat ik voel.


Sabrina - 11 Januari 2017

Yvonne heeft me echt geholpen. Ik voel me meer zelfzeker en ze heeft me ook een paar healing tips gegeven.


Marcelle - 9 December 2016

Yvonne geeft op een nuchtere, praktische liefdevolle manier inzicht. Ze begrijpt direct waar het over gaat en is to the point. Ook geeft ze concrete tips. Ze straalt rust en vertrouwen uit. Een aanrader om mee te chatten.


Petra - 21 November 2016

Erg persoonlijk gesprek


Joyce - 18 November 2016

Inzicht gegeven in de situatie en het bewustzijn wat ermee te doen.


Mirella - 28 Oktober 2016

ik vond dit consult heel goed yvonne is zeker een aanrader zij krijgt van mij een dikke 10+!


La-Keisha - 23 Oktober 2016

Kort maar goed gesprek. De dingen die werden gezegd klopten helemaal. Dank je wel daarvoor! Zeker een aanrader!


Marcia - 18 Oktober 2016

ik had een chat met yvonne was heel goed ze verwoorde precies de dingen die zo zijn als ik de middelen had om verder te gaan met haar had ik het gedaan maar hier voor alvast bedankt


Bertina - 9 Oktober 2016

WOW Yvonne!....dat half uurtje met je op de chat heeft erg veel gedaan met me, overweldigend en je voelde alles zo goed en zuiver aan! Absoluut voor herhaling vatbaar! En ik ben je helemaal dankbaar voor wat je me gegeven hebt gedurende het gesprek, wat een geweldig gevoel was dat om te ervaren......en dankbaar ben ik je ook dat je het aan mijn liefde hebt gegeven! Waanzinnig!


Bert - 3 Oktober 2016

Top