Heldervoelend Yolanda
Talen :
Nederlandse Heldervoelend Engelse Heldervoelend

Hallo,
Ik ben Yolanda. Ik ben Reiki-master en ik leg voor jou de Tarotkaarten. Ik ben hier om naar jou te luisteren en samen te kijken welke stappen je kunt ondernemen om je beter te voelen of je doel te bereiken. De Tarot geeft je antwoorden en geeft vaak een stukje rust als je zoekende bent. Doordat ik Reiki-master ben voel ik jouw energie goed aan en kan ik mij beter afstemmen op jouw vragen en behoeftes. De ene keer bevestigen de kaarten dat je al op het juiste pad bent, maar soms verrassen de kaarten je. Dit zet misschien alles even op zijn kop, maar soms is dat gewoon even nodig. De kaarten geven je een richting aan, wat je in grote lijnen kunt verwachten. Maar je maakt nog altijd je eigen keuzes, iets waarbij ik je kan ondersteunen.

Specialistatie
Naast het leggen van de Tarot geef ik ook Reiki behandelingen op afstand. Dit kan tijdens de chat of je kunt mij een mail sturen. De energie die je dan ontvangt kan je helpen de balans in jezelf weer te herstellen.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij terecht met al je vragen op het gebied van relaties in welke vorm dan ook, liefde, seksualiteit, werk en financiën. Schaam je niet om iets te vragen, wanneer je je vragen namelijk niet stelt zullen ze ook niet beantwoord worden. Dit is een veilige omgeving waar niets raar of gek is.

Wat heb ik van je nodig?
Het is niet noodzakelijk, maar ik vind het persoonlijk prettig om een foto van je te zien. Verder heb ik je naam en leeftijd nodig. Bij Reiki behandelingen op afstand heb ik een foto, je naam en je geboortedatum nodig. Omdat sommige problemen nu eenmaal moeilijker zijn dan andere zal ik soms een aantal vragen stellen om tot de kern van het probleem te kunnen komen.

Lieve groet,
Yolanda


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Yolanda

Live Chat

Via e-mail kunt u Yolanda bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ik ben heel erg fijn te woord gestaan en ben prima geholpen met de antwoorden van Yolanda, het was erg makkelijk om met haar te praten en vragen te stellen.


Christian - 4 April 2018

Inzicht gegeven en weer een sprankje hoop!


Cindy - 1 April 2018

Was erg tevreden over haar, zeer medelevend. 


Willemien - 23 November 2017

Was een fijne gesprek en ik werd wel echt geholpen, het is nu duidelijk.


Iris - 27 Oktober 2017

Een leuk en goed gesprek1


Alain - 15 Oktober 2017

Goed, heel duidelijke antwoorden op korte tijd! Dank u Yolanda!


Dennis - 26 September 2017

Mooie lezing, helder en duidelijk. Yolanda bedank voor de heldere lezing.


Nancy - 25 September 2017

Ze gaf precies de juiste antwoorden. Best een beetje eng maar ook super fijn!!


Yasmine - 30 Augustus 2017

Heel duidelijk en eerlijk.


Mieke - 28 Augustus 2017

Yolanda legt veel kaarten tijdens de sessie en zegr ook dingen die echt zo zijn of geloofwaardig overkomen hoe iemand zich voelt, ze geeft ook wel goede raad.Bedankt!


Nathalie - 28 Augustus 2017

Ik heb duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. Daarbij werd ook aangegeven wat ik dacht maar niet heb gezegd. Het gesprek was heel zuiver.


Pris - 24 Augustus 2017

Ik denk dat je met haar gesproken moet hebben, om dat blije gevoel te ervaren, mede dankzij haar info. Ik vond haar super!


V - 7 Augustus 2017

Ze was eerlijk en oprecht!


Shanti - 4 Augustus 2017

Mooi en duidelijke uitleg. Top consulte!


Annick - 26 Juli 2017

Yolanda wist echt direct de vinger op de zere plek te leggen! Haar feedback was erg doeltreffend en prettig. Ze gaat me zeker terug "zien"!


Daisy - 18 Juli 2017

Top