Talen :

Hallo,
Ik ben Yolanda. Ik ben Reiki-master en ik leg voor jou de Tarotkaarten. Ik ben hier om naar jou te luisteren en samen te kijken welke stappen je kunt ondernemen om je beter te voelen of je doel te bereiken. De Tarot geeft je antwoorden en geeft vaak een stukje rust als je zoekende bent. Doordat ik Reiki-master ben voel ik jouw energie goed aan en kan ik mij beter afstemmen op jouw vragen en behoeftes. De ene keer bevestigen de kaarten dat je al op het juiste pad bent, maar soms verrassen de kaarten je. Dit zet misschien alles even op zijn kop, maar soms is dat gewoon even nodig. De kaarten geven je een richting aan, wat je in grote lijnen kunt verwachten. Maar je maakt nog altijd je eigen keuzes, iets waarbij ik je kan ondersteunen.

Specialistatie
Naast het leggen van de Tarot geef ik ook Reiki behandelingen op afstand. Dit kan tijdens de chat of je kunt mij een mail sturen. De energie die je dan ontvangt kan je helpen de balans in jezelf weer te herstellen.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij terecht met al je vragen op het gebied van relaties in welke vorm dan ook, liefde, seksualiteit, werk en financiën. Schaam je niet om iets te vragen, wanneer je je vragen namelijk niet stelt zullen ze ook niet beantwoord worden. Dit is een veilige omgeving waar niets raar of gek is.

Wat heb ik van je nodig?
Het is niet noodzakelijk, maar ik vind het persoonlijk prettig om een foto van je te zien. Verder heb ik je naam en leeftijd nodig. Bij Reiki behandelingen op afstand heb ik een foto, je naam en je geboortedatum nodig. Omdat sommige problemen nu eenmaal moeilijker zijn dan andere zal ik soms een aantal vragen stellen om tot de kern van het probleem te kunnen komen.

Lieve groet,
Yolanda

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Yolanda

Live Chat

Start nu een chat met Yolanda.

Start Chat

Klantervaringen

Mooi en duidelijke uitleg. Top consulte!


Annick - 26 Juli 2017

Yolanda wist echt direct de vinger op de zere plek te leggen! Haar feedback was erg doeltreffend en prettig. Ze gaat me zeker terug "zien"!


Daisy - 18 Juli 2017
Top