Talen :

Paragnost Tonny, helpt je met geven van inzichten en laat jou het licht ontdekken aan het eind van de donkere tunnel. 

Hallo,

Mijn naam is Tonny. Van kleins af aan was ik mij bewust dat ik 'anders' was dan de kinderen om mij heen. Vaak voelde ik mij alleen en onbegrepen. Maar toen ik moeder werd vielen er vele puzzelstukjes in elkaar en begreep ik dat ik heldervoeld en helderziend was. Deze gaven ben ik gaan gebruiken om anderen te helpen. Eerst als verpleegkundige, later ook als helderziende.  Als ervaren helderziende, heldervoelende neem ik je bij de hand om inzichten te geven in situaties waar je vragen over hebt. Het pad wat wij bewandelen is vaak zwaar en misschien soms uitzichtloos. Samen gaan we kijken hoe nu verder te moeten. Soms moeten we even stilstaan om alles goed te overzien, zodat we daarna onze weg kunnen vervolgen. Op het moment van stilstaan, ben ik er voor je en kan je handvatten aanreiken om verder te gaan, evt. met behulp van de Lenormand kaarten.

Specialisatie
Met een dosis levenservaring en met mijn helderziende, heldervoelende gaves is het mogelijk problemen en/of blokkades aan te voelen zodra ik met je chat. Tevens ben ik ook een healing medium. Als healer kan ik pijnen verzachten en soms ook wegnemen. Maar ik zal altijd eerst vragen of u bij uw arts bent geweest met uw klachten. 

Dieren en kleine kinderen hebben mijn speciale aandacht. Ze zijn nog puur en onbevangen. Ik heb dan ook een opleiding gevolgd voor dierentolk en baby-fluisteraar. 

Als je in jouw omgeving je niet prettig voelt, kan dat wijzen op 'ongewenst' bezoek. Deze entiteiten houden zich nog vast aan het aardse en samen met jou zullen wij hun naar het Licht brengen. 

Uit mij zelf leg ik geen contact met overledenen. Soms mag er tijdens een gesprek wel iemand doorkomen, die dan vaak een boodschap voor je heeft. Deze mag ik dan doorgeven. Tijdens onze chat zal ik je altijd positieve energie sturen zodat je gesterkt verder kunt gaan op jouw pad. 

Wat heb ik van je nodig? 
Wat ik nodig heb is je naam en van diegene waar jij vragen over hebt. Alle vragen zijn welkom, of het nu over liefde, werk, geld of kinderen of dieren gaat. Maar ook over je eigen spirituele ontwikkeling. Met een lach en soms met een traan zal ik je helpen om antwoorden te krijgen op al jouw vragen. Alle vragen zijn welkom, er bestaan geen stomme vragen. 

Tot snel, tot op de chat.
Namasté
Tonny

Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Direct contact met Tonny

Live Chat

Via e-mail kunt u Tonny bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ja is nu wel duidelijk geworden


Mieke - 10 Maart 2017

Het heeft me geholpen om gebeurtenissen een plek te geven


Sabine - 7 Maart 2017

tonny heeft mij heel goed geholpen. Ik weet wat ik nu zelf kan gaan doen om uit dat donkere gat te komen. Heel erg bedankt Tonny!


Jorieke - 7 Maart 2017

Ze voelde het goed aan was echt een prettige ervaring


Anita - 21 Februari 2017

Tonny was heel begripvol en heeft me toch wat gerust gesteld. Hopelijk komt het allemaal goed. Dat zij zo positief bleef heeft mij toch wat geholpen.


Sonja - 27 Januari 2017

Tonny is een super aangenaam mens om mee te praten, ze heeft moed en is de vriendelijkheid zelve, super welbedankt.


Sandy - 27 December 2016

Het gesprek met Tonny voelde bij mij heel goed, ze begreep gelijk hoe het zat, (zelf ben ik Hsp) dus contact met Tonny was gauw gelegd, helaas kon ik de chat niet verder laten gaan ,ivm prive reden. Heel hartelijk dank voor je uitleg Tonny:-) was voor mij de (nodige) bevestiging (waarbij emoties even de vrije hand kregen)en meeneem naar onze volgende fase.... With all the love of the world. Veel succes Liefs Inge.


Inge - 9 December 2016

Helder inzicht in mijn situatie en dat geeft mij vertrouwen! Positieve en warme antwoorden op mijn vragen gekregen en tips om e.e.a. te verbeteren. Dankjewel lieverd!


Simone - 9 December 2016

Ik kreeg het antwoord op mijn vraag en dat was heel fijn. Een hele aardige dame heeft me geholpen


T - 29 November 2016

Waaw!! Wat deze vrouw al zo snel over mij wist. Pff werd zelfs emotioneel ervan. Helaaas te weinig tijd om verder te gaan.


Audrey - 27 November 2016

Ze had het bij het goede eind stond ervan te kijken. Helaas te weinig tijd maar het heeft mij zeker nieuwsgierig gemaakt naar meer! Tonny voelde voor mij ook heel goed aan ondanks ik geen gave heb.


Ilonka - 18 November 2016

Een vlotte dame en heel correct wat ze zei. Alvast bedankt.


Els - 11 November 2016

Zeer goed.


Denise - 28 Oktober 2016

Ze heeft mij gerust kunnen stellen. Hele fijne dame!


Liek - 27 Oktober 2016

Vond het een fijn gesprek en voelde me heel goed aan. Voelde me vertrouwd bij haar. Zal zeker nog eens een keer met haar in gesprek gaan.


Wiena - 26 Oktober 2016

Ik heb een heel goed consult met Tonny gehad, zij wist mij dingen te vertellen waar ik verder mee kan. Dank je wel Tonny, ik kom zeker terug bij je. Liefs van Annita.


Annita - 17 Oktober 2016

Luchtige vriendelijke do the point gesprek.. duidelijke handvaten krijg je mee


Varsha - 16 Oktober 2016

Antwoord gekregen op elke vraag en stof gekregen om over na te denken. Prima.


Daisy - 27 September 2016

Het was een fijn gesprek. Bedankt Tonny!


Alev - 21 Augustus 2016

een heel lieve vrouw en was heel juist dank u


Jenny - 16 Augustus 2016

Was een fijn gesprek


Ilona - 11 Augustus 2016

Een warme persoon! Dank je wel voor jouw hulp!


Katrien - 22 Juli 2016

Tonny wist dingen te vertellen die ze niet kon weten gaf bevestiging en het was erg fijn met haar te chatten. Zeer liefdevol


Franchina - 14 Juli 2016

Verder in mijn leven en zekerheid gegeven. Ik ben echt een vaste klant van jullie. Super blij met jullie!!! Dikke kus


Chantal - 10 Juli 2016

Duidelijk en zo hartelijk


Martha Maria Geertruida - 2 Juli 2016

Heeft goed geholpen. Tonny is een goed medium.


Desiree - 23 Juni 2016
Top