Sofie

  Heldervoelend  
  Astroloog   
  Numeroloog  

Paragnost Sofie helpt je meer inzicht te krijgen in wie je bent en wat er in je omgaat!


Hallo,

Ik ben Sofie en al van jongsaf hoogsensitief, heldervoelend, helderwetend en healer, waardoor ik mensen hun emoties en gevoelens heel goed kan aanvoelen.
Mijn gave als natuurlijk geboren healer heeft zich gedurende mijn leven sterker ontwikkeld en duidelijk gemaakt dat ik hier ben om er iets positief mee te doen en emotionele healing te geven aan wie dit nodig heeft. Astrologie en numerologie helpen mij om een beter inzicht te krijgen wie je bent en wat er in je omgaat.
Mijn werk als healer is vooral je te ondersteunen bij moeilijke emotionele en traumatische gebeurtenissen. Ook kun je bij mij terecht voor een astrologische en een numerologie reading, die je verteld wie je bent, wat je bezig houdt in het leven, welke richting en talenten er zijn, kortom een astrologische reading geeft je inzicht in alle aspecten van jezelf.

Specialiteiten
Helpen om emotionele wonden te helen en positieve energie, kracht en steun te sturen. Ik ben enorm empatisch, begripvol en je kan alles tegen me kwijt. Soms kan het een enorme opluchting zijn je emoties en zorgen van je af te zetten. Graag help ik je terug een evenwicht en rust te vinden in minder makkelijke situaties. 
Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig en wil je een beter inzicht krijgen in jezelf door middel van je geboortedatum/ numerologie en eventueel een complete astrologische chart reading te ervaren. 

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Inzicht in wie je bent, welke kanten van jezelf het sterkst zijn en wie weet nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Alle (levens)vragen die voor jou belangrijk zijn of net dat extra beetje emotionele en neutrale steun en luisterend oor dat je nodig hebt. Menselijk begrip is zo belangrijk en een chat sessie kan zo helend werken.
Een astrologie chart of numerologie chart.

Wat heb ik van je nodig?
Je geboortedatum en voornaam, zijn al heel wat om mee aan de slag te gaan. Om te aan te voelen met wie ik te maken heb. Wil je een numerologie reading dan kan dat ook via je geboortedatum en ook al een stukje astrologie. Een uitgebreide astrologie chart en bespreking kan ook door middel van je geboortedatum, -plaats en geboortedatum. Wil je helemaal niets kwijt over jezelf en gewoon je vraag stellen of vertellen wat je wilt? Dan is dat ook goed, ik ben een en al oor.
Tot binnenkort.

Love in your heart and soul,
Sofie 
 

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : onbekend
Dinsdag : onbekend
Woensdag : onbekend
Donderdag : onbekend
Vrijdag : onbekend
Zaterdag : onbekend
Zondag : onbekend


Gaven* Direct contact met Sofie

Live Chat

Via e-mail kunt u Sofie bereiken.

Offline
Top