Talen :
Nederlandse Helderwetend

Paragnost Simone, leert jou je eigen werkelijkheid creëren!

Welkom lieve mensen,
Mijn naam is Simone. Ik ben helderwetend en heldervoelend en heb 20 jaar ervaring in het werken met Tarot en Orakelkaarten. Mijn passie is de Wet van de Aantrekkingskracht en mensen leren hoe ze hun eigen werkelijkheid kunnen creëren. Ik ben opgeleid als Pedagoge, Hulpverlener en Voedingsdeskundige. Indien gewenst, kan ik tijdens het consult ook een stukje advies en coaching meegeven.

Specialisatie
Als helderwetend en heldervoelend paragnost geef ik antwoorden via mijn intuïtie en met behulp van de kaarten. Ik gebruik Tarot kaarten en verschillende soorten Orakelkaarten, zoals Engelenkaarten en Medicijnwielkaarten. Tijdens het consult stem ik mij af op jouw energie en komen precies de kaarten naar voren die op dat moment nodig zijn. Ook kan ik zien, d.m.v. jouw energie, wat jij op dit moment aan het creëren bent. Op die manier krijg je een kijkje in je toekomst. Uiteraard geef ik ook advies hoe je dit zou kunnen veranderen om je toekomst zo mooi mogelijk te maken.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Alle vragen zijn welkom, ook een algemeen consult. Voorbeelden van vragen zouden kunnen zijn: Komt er (snel) weer een nieuwe liefde op mijn pad? Hoe zal het mij vergaan op werkgebied? Maar ook vragen over spirituele ontwikkeling, opvoeding, hoogsensitiviteit en levensstijl.

Wat heb ik van je nodig?
Alles is energie, dus je energie voel ik ook via de chat. Wel is het handig om je naam en leeftijd te weten. Verder kan het zijn dat ik vraag naar je sterrenbeeld. Tot snel op de chat!

Liefs
Simone


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Simone

Live Chat

Via e-mail kunt u Simone bereiken.

Offline
Top