Heldervoelend Patrice
Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Paragnost Patrice helpt jou je hart te volgen!

Mijn naam is Patrice, als kind zijnde voelde en zag ik vele gebeurtenissen. Met mijn  heldervoelende, helderwetende en helderziende gave mag ik jouw helpen. Dit doe ik aan de hand van mijn gidsen, aartsengelen en de  Lenormand kaarten.

Specialiteiten
Zielsverbindingen, karmische relaties, tweelingzielen.
Healingen mag ik geven, ik ben reiki master, meerdere healingen die er gegeven mogen worden. Ervaringsdeskundig, in het begeleiden, naar je zelf. Spiegelopdrachten, is 1 van mijn specialiteiten, die ik vaak als advies mee geef, investering in je zelf.


Met welke vragen kun je bij mij terecht? 
Liefde, zoals krijgen wij nog contact? Zien wij elkaar weer? Hoe staat hij tegenover mij? Tijdsaanduidingen, kunnen symbolisch naar voren toe komen.

Ik ben er om jouw hart de juiste inzichten mee te geven, ik zal je begeleiden vanuit mijn eigen hart.

Lieve groet,
patriceOffline

Status van Patrice : Paragnost Patrice Dag lief mens Mijn naam is Patrice, als kind zijnde voelde ik vaak al gebeurtenissen aankomen. Met mijn helder voelende en helderziende gave, mag ik jouw helpen in dit proces. Doormiddel van mijn gidsen en kaarten de Lenormand. Specialiteiten: Zielsverbindingen, karmische relaties, Liefde algemeen, Tweelingzielen. de vragen hiernaast zijn vaak. Krijgen wij nog contact. of hoe staat de persoon tegenover mij. Spiritualiteit: ervaringsdeskundig, in de spiegelopdrachten dat is 1 van mijn specialiteiten, ik geef en spiegel opdracht vaak als advies mee, daar me inversteer je in jouw zelf. In het doolhof van ons denken. Ik ben er om jouw de juiste inzichten en handvaten mee te geven, in wat voor situatie dan ook. Ik zal je begeleiden tijdens het proces vanuit mijn hart. Ik probeer regelmatig online te komen, binnenkort dan ook een duidelijke agenda zichtbaar op mijn profiel. Ik zeg altijd, Volg je hart want dat klopt :-) Liefs Patrice

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Patrice

Live Chat

Via e-mail kunt u Patrice bereiken.

Offline

Klantervaringen

Patrice was heel snel en duidelijk met haar boodschap en advies. Heeft rust gegeven, nogmaals dank!


Debby - 11 Oktober 2018
Top