Max

Paragnost Max is verhelderend en open

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Carriere / Financieel
 • Toekomst/ algemeen
Offline

368 gesprekken

Iets over mijzelf

Mijn naam is Max en ik ben een heldervoelende spirituele coach en leg Lenormand Kaarten. Vanwege mijn ervaring als Paragnost, Coach/Counselor en Ondernemer kan ik er voor je zijn op diverse vlakken. Tijdens het consult gebruik ik mijn heldervoelendheid en daarbij de Lenormand Tarot kaarten. We kijken samen naar hetgeen waar je mee worstelt vanuit het verleden en heden en zo kom je tot de keuzes voor de komende tijd.

Gaven en methodes:

 • Heldervoelend
 • Lenormand kaarten
 • Coaching
 • Paragnost
 • Life coach

Communicatie:

 • Direct en duidelijk
 • Ik voel jouw energie
 • Met humor waar mogelijk

Wat je van mij mag verwachten

Heb je vragen over jouw liefdesleven, jouw relatie, werk of andere belangrijke keuzes in het leven. Ik voel in op jouw situatie, het liefst via een foto en daarna komen er vanzelf gevoelens, energieën en boodschappen door. Wanneer deze even niet doorkomen gebruik ik een Tarot- of Lenormand dek dat het meest past bij jouw situatie. Samen vinden wij inzichten die waarmee stap voor stap jouw levenspad leert ontdekken zodat je de beste keuzes kunt maken.

Zo werk ik

Je kunt mij echt alles vragen, geen vraag is mij te gek. Om de energie en antwoorden te laten vloeien werk ik het liefst met een jouw foto en een foto van iemand die bij de vraag betrokken is (wanneer dit het geval is). In het Mediumchat systeem kun jij eenvoudig foto’s uploaden die ik realtime kan zien. Meestel komen er direct inzichten en antwoorden naar boven waarmee jij verder kunt. Ik typ vlot zodat jij nooit lang op een antwoord hoeft te wachten.

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : Avond
Dinsdag : Avond
Woensdag : Avond
Donderdag : Avond
Vrijdag : Avond
Zaterdag : ochtend en middag
Zondag : Wisselend

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Max

Live ChatOffline

9 beoordelingen

Max is de max en hij gaat hier nu mee lachen als hij dit leest. Onder de indruk want ik gaf geen informatie en toch wist hij precies wat er leefde en wat de knelpunten waren. Biedt oplossingen. Zelfs kreeg ik info over hetgeen waarmee ik niet bezig ben. Meer dan de moeite waard. Chapeau.


Patricia - 17 November 2018

Lekker snel antwoord!


Selita - 3 November 2018

Max is erg goed, kon meteen dingen vertellen die hij niet kon weten. Vanuit de inzichten die hij krijgt geeft hij je advies waar je iets mee kan. En nog een leuk detail: Hij heeft humor! Aanrader


Afke - 21 Oktober 2018

Ik vind max fijn, rustig en begripvol. Ideaal!


Marina - 15 Oktober 2018

Max is een topper! Hij is straight to the point, duidelijk en prettig in de communicatie. Ik beveel hem zeker aan!


Siegrid - 9 Oktober 2018

Max gaf me duidelijke antwoorden en hij heeft een prettige benaderingswijze. Bedankt voor eerlijkheid en je adviezen! Warme groet, Susanne


Susanne - 8 Oktober 2018
Max is een lieve, eerlijke man, oprecht en zuiver medium! Fijn om mee te praten. Hij zegt dingen die hij niet kan weten, ben erg onder de indruk, heel raak telkens! Hij is een topper op deze lijn, zeker aan te bevelen, dankjewel Max!
K. - 8 Oktober 2018

Max vertelde het net zoals het was. Super consult!


Cindy - 4 Oktober 2018

Max heeft een goed inlevingsvermogen. Hij zat er BAM op zonder mij te kennen! Heel straf! Het was een aangenaam vlot gesprek waar ik veel bevestiging en kracht uit haal! 


Sophie - 3 Oktober 2018
Direct contact met Max

Live ChatOffline


Top