Paragnost Max
Talen :
Nederlandse Paragnost

Paragnost Max verhelderend en open!


Mijn naam is Max en ik ben een heldervoelende spirituele coach en leg Lenormand Kaarten. Vanwege mijn ervaring als paragnost, coach/counselor en ondernemer kan ik er voor je zijn op diverse vlakken. Tijdens het consult gebruik ik mijn heldervoelendheid en daarbij de Lenormand Tarot kaarten. We kijken samen naar hetgeen waar je mee worstelt vanuit het verleden en heden en zo kom je tot de keuzes voor de komende tijd.

Specialisatie
Het begeleiden van mensen die vast zitten in hun privé leven en/of in de liefde. Ben je onzeker en wil je wat zekerder door het leven gaan. Samen kijken wij waar voor jouw de knelpunten zitten. Daarnaast coach en begeleid ik mensen met een eigen onderneming of zakelijk gebied om een stapje verder te komen. Als ondernemer ken ik de klappen van de zweep en zie/voel dan ook waar zaken mis gaan of niet lekker lopen. In tijden van stress en spanningen zien we niet meer waar we heen gaan of willen. De kans is groot dat je het gevoel hebt, dat je als een stuurloos schip door het leven gaat. Samen streven we er naar hier rust en stabiliteit in te vinden. Hopelijk mag ik jou handvaten meegeven om de teugels weer in handen te nemen. Openheid en eerlijkheid duren het langst. Wil jij weer rustig, blij en tevreden in het leven te staan? Wil jij ondersteund en begeleid worden? Tijdens de chat geef ik je praktische tools en tips waar je mee aan de slag kunt.

Coachingstraject
Heb je tijdelijk een stukje ondersteuning en handvatten nodig om weer positief in het leven te staan? Wil je samen met mij kijken hoe jij je levensdoel een nieuwe invulling kan geven? We komen er samen wel uit. Zowel de coachingstrajecten als een eenmalig gesprek zullen je leven een positieve boost geven.

Met welke vraag kun je bij mij terecht?
Heel simpel, iedere vraag die je maar kunt verzinnen, behalve vragen over overledenen. Samen richten wij ons voornamelijk op het NU en wat je er zelf aan kunt veranderen om een prettig leven te creëren. Je krijgt altijd een open en eerlijk antwoord.

Wat heb ik van je nodig?
Heel simpel, een duidelijke vraag. Graag je naam en geboortedatum en we kunnen van start. Heb je ook een foto? Dan graag meezenden. Het zien van jouw foto geeft mij een extra informatie over de gang van zaken. Het gaat erom waar je NU op dit moment in je leven staat en welke keuzes je vanaf dat punt maakt. Heb je een vragen over, werk, relatie, liefde of anders? We gaan samen aan de slag om je te helpen meer helderheid in je leven te krijgen. Tot chats...

Liefs,
Max


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Max

Live Chat

Via e-mail kunt u Max bereiken.

Offline

Klantervaringen

Max is erg goed, kon meteen dingen vertellen die hij niet kon weten. Vanuit de inzichten die hij krijgt geeft hij je advies waar je iets mee kan. En nog een leuk detail: Hij heeft humor! Aanrader


Afke - 21 Oktober 2018

Ik vind max fijn, rustig en begripvol. Ideaal!


Marina - 15 Oktober 2018

Max is een topper! Hij is straight to the point, duidelijk en prettig in de communicatie. Ik beveel hem zeker aan!


Siegrid - 9 Oktober 2018

Max gaf me duidelijke antwoorden en hij heeft een prettige benaderingswijze. Bedankt voor eerlijkheid en je adviezen! Warme groet, Susanne


Susanne - 8 Oktober 2018
Max is een lieve, eerlijke man, oprecht en zuiver medium! Fijn om mee te praten. Hij zegt dingen die hij niet kan weten, ben erg onder de indruk, heel raak telkens! Hij is een topper op deze lijn, zeker aan te bevelen, dankjewel Max!
K. - 8 Oktober 2018

Max vertelde het net zoals het was. Super consult!


Cindy - 4 Oktober 2018

Max heeft een goed inlevingsvermogen. Hij zat er BAM op zonder mij te kennen! Heel straf! Het was een aangenaam vlot gesprek waar ik veel bevestiging en kracht uit haal! 


Sophie - 3 Oktober 2018
Top