Talen :

Paragnost Ingrid, brengt je dichter bij je eigen gevoel!


Hallo, Welkom!
Ik ben Ingrid en ik ben hooggevoelig en heldervoelend. Ik heb al veel meegemaakt in mijn leven wat een enorme les voor mij is geweest. Vaak voelde ik me anders, onbegrepen en ik vond mezelf niet goed genoeg. Ik ben erachter dat ik een High Sensitive Person ben en dat is wat mij heeft tegengehouden in mijn persoonlijke groei. Ook luisterde ik niet naar mijn gevoel maar ik beredeneerde het weg. Gelukkig weet ik dit nu en sta in mijn kracht om van het leven te genieten. Ik wil jou ook graag helpen! 

Specialisatie
Ik ben HSP coach en kan je leren hoe wat het belangrijkste is om met je gevoeligheid om te gaan. Ook vragen over de Liefde en Romantiek wil ik je graag bij helpen. Ter ondersteuning maak ik gebruik van een pendel en Engelenkaarten.

Met welke vragen kun je bij me terecht?
Alles waar je tegen aan loopt met betrekking tot HSP. Als je problemen hebt in je relatie, op het werk of in de omgang met vrienden en familie, dan kan ik je handvatten bieden om dit voor je te verbeteren. Of als je steun nodig hebt op welk gebied dan ook. Ik ben begripvol en nodig je uit om je hart te luchten. Niets is vreemd.

Wat heb ik van je nodig?
Je naam en geboortedatum. Verder je vertrouwen en bereidheid om samen te kijken hoe jij verder kan.

Tot chats!
Ingrid
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Ingrid

Live Chat

Via e-mail kunt u Ingrid bereiken.

Offline
Top