Talen :
Nederlandse Lenormand

Paragnost Harma helpt je door inzichten en handvatten te geven zodat jij een fijne toekomst kunt realiseren!


Welkom lief mens,
Mijn naam is Harma. Door middel van mijn heldervoelendheid, helderziendheid, kaartleggen met Lenormand en pendel wil ik je graag een stukje verder helpen op je pad. Ik wil je graag inzichten en antwoorden geven op de vragen die jij aan mij hebt. Stel je tijdens de chat op een positieve manier open voor mij. Ik help je graag verder.

Specialisatie
Door middel van kaartleggen, heldervoelend, helderziend en de pendel help ik je graag verder op je eigen pad. Inzichten aanreiken in situaties waar jij mee zit. Antwoorden op vragen die jij voor mij hebt. Gebruik makend van mijn kwaliteiten en eigen levenservaring wil ik je graag verder helpen.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij terecht met de meeste vragen. Met uitzondering van gezondheid, zwangerschap en de dood. Vragen over jouw toekomst zijn lastig. Jij hebt namelijk je eigen toekomst in de hand. Door de keuzes die je maakt, bepaal jij je toekomst. Ik wil je graag helpen door je inzichten en handvatten te geven zodat jij een fijne toekomst kunt realiseren.

Wat heb ik van je nodig?
Je naam en eventueel een foto van jezelf. Ook de naam en eventueel een foto van de persoon waarover jij een vraag stelt. Ik wil je graag uitnodigen jouw vragen aan mij te stellen.

Liefs,
 


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Harma

Live Chat

Via e-mail kunt u Harma bereiken.

Offline
Top