Talen :
Nederlandse Heldervoelend Engelse Heldervoelend Turkse waarzegster

Paragnost Hürrem ondersteunt je en geeft je meer inzicht bij het nemen van moeilijke beslissingen!

Hallo, fijn dat je even komt kijken wie ik ben. Hürrem is mijn naam, ik heb al meer dan 40 jaar ervaring met de geërfde gaven van mijn overleden oma .Zij is dan ook mijn begeleidende Engel. Ik werk op verschillende manieren, zo kan ik voor jou met mijn gave invoelen om u te helpen blokkades weg te nemen. Ik zie mezelf als een "doorgeefluik" van alles wat mij meegeven word om u beter in het leven te laten staan, en kan helpen bij moeilijke beslissingen en ook om uw terugkomende problemen te doorbreken.

Specialisatie
Door mijn gaven kan ik snel je energie oppakken en op zoek gaan naar blokkades maar ook je aura opschonen. Voor vragen over relaties,maar ook over financiën en op het gebied van werk wil ik je graag helpen. Je mag mij ook zien als een coach die zich helemaal voor jou gaat inzetten. Ik leg de Lenormand kaarten voor u om beter inzicht te kunnen geven over de dingen die u bezighouden.

Met welke vragen kun je bij me terecht
Voor alle vragen kan je bij mij terecht geen vraag is mij te gek, en we kunnen samen de antwoorden vinden op al je vragen, zolang je me maar duidelijk je vraag stelt. Vragen over relatie maar ook voor een luisterend oor zal ik er voor u zijn. Doorbreken van zware energie is ook een van de dingen waar ik me mee bezig houd als het opschonen van uw omgeving. Voel je je moe dan kan je mij ook benaderen en zal ik je weer voorzien van energie.

Wat heb ik van je nodig?
Je echte naam en je geboorte datum heb ik nodig. Voor doorbreken zware energie en opschoning van je omgeving heb ik ook je werkelijke woonplaats nodig. Ik hoop snel van je te horen. Veel licht en liefde op je pad wens ik je toe.

Liefs,
Hürrem


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Hürrem

Live Chat

Via e-mail kunt u Hürrem bereiken.

Offline

Klantervaringen

Wat een fijne reading. En de voorspellingen zijn uit gekomen! Nog meer dan ik voor had kunnen stellen. Heel bijzonder!


Don - 15 Juli 2018
Top