Heldervoelend Franka
Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Paragnost Franka, een concreet en helder consult voor mens, dier en bedrijf.


Hoi, Ik ben Franka. We lopen allemaal wel eens in een vicieuze cirkel. Of dat nu gaat om je relatie, kinderen, werk, bedrijf of dieren. Je krijgt het niet helder en hebt inzicht nodig in jouw situatie. Met liefde voel ik hier op in. Tijdens ons gesprek krijg je meer inzicht in jouw situatie en op de weg die je mag bewandelen. 

Specialiteit
Bij mij kun je terecht voor een concreet en helder consult. Ik voel in op jouw energie en ervaar beelden en gevoelens. Op die manier weet ik waar een bepaalde situatie naar toe gaat. Welke keuzes jij hebt. Je hebt namelijk altijd keuzevrijheid. In een gesprek laat ik je zien wat er aan de hand is en reik ik je met alle liefde de sleutel aan.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Bedrijfsconsulten en werk
Waarom loopt het team niet lekker? Hoe komt het dat de sales achterblijft? Waarom komt jouw boodschap niet over? Waarom krijg je een bepaald initiatief maar niet van de grond of krijg je medewerkers niet mee? Helder kan ik je advies geven over waar jouw bedrijf heen gaat; welke stappen je mag nemen of juist niet. Waar de angel zit bij stagnatie. Ook kan het zijn dat je twijfelt over het aannemen van een nieuwe medewerker. Door het lezen van de energie van de persoon kan ik je advies geven over het zijn/haar karakter; wat is hij/zij voor een type mens en past hij/zij binnen de organisatie? Twijfel je over je carrière, weet je nog steeds niet wat jouw passie is of waarom je je niet prettig voelt in je huidige werk? We bekijken samen welke weg het beste bij jou past.

Liefde, relaties, kinderen en dieren Ook op het gebied van liefde, relatie, (hooggevoelige) kinderen, dieren help ik je heel graag. Heb je simpelweg een luisterend oor nodig of heb je vragen over je spirituele ontdekkingsreis? Ik nodig je van harte uit om contact met mij op te nemen.

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens een chatgesprek heb ik je naam en leeftijd nodig. Wil je een foto sturen? Dat mag maar hoeft niet. Ik kan goed foto’s lezen van jou of degene(n) over wie jij een vraag hebt. Tot snel.

Hartelijke groet,
Franka 


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Franka

Live Chat

Via e-mail kunt u Franka bereiken.

Offline

Klantervaringen

Franka voelt precies aan wat er speelt. Gaf zelfs dingen aan die ze echt voelde en onmogelijk kon weten. Heel warm en prettig gesprek!


Jolanda - 10 Oktober 2018

Heel fijn en duidelijk. Veel.aan gehad!


Ellen - 15 September 2018

Je krijgt verhelderende antwoorden! Indien je lijdt aan een struisvogelsyndroom wordt je goed aan het denken gezet! Antwoorden allemaal doormiddel van geboortedatum en foto. Top hoor!


V - 20 Juli 2018

Een hele fijne, zachte consulent die weet waar ze t over heeft!


Marina - 17 Juli 2018

Goed consult , veel wat er verteld werd klopt, ook van wat ik weet. Dit alleen met een foto en de leeftijd en weinig doorvragen . Bedankt!


Maria - 13 Juli 2018

Franka is een sprankelend Medium op een hele verhelderende manier, met humor! Dankjewel!


Rachel - 12 Juli 2018

Ze was heel aardig en direct, ik vond het een heel prettig gesprek. Ze gaf me de juiste motivatie en inzicht om mijn eigen beslissing te nemen op een stuk waar ik op dat moment mee bezig was in mijn leven. Haar gaven waren erg goed en zuiver, ze implementeerde haar gave goed in het gesprek. Dankjewel voor de hulp die je me hebt gegeven!


Mario - 4 Juli 2018
Top