Heldervoelend Desi
Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Paragnost en angst Coach Desi helpt je op weg naar jouw levensgeluk!


Hallo allemaal mijn naam is Desi! Mijn hele leven heb ik mensen en situaties al sterk aangevoeld. Ik doe graag fotoreading en tijdens het chatten ontstaat een automatisch schrift. Mijn leven bestond ooit vooral uit allerlei angsten. Dit heb ik het hoofd weten te bieden o.a met behulp van een BATC erkende opleiding tot angst coach. Alles komt erop neer dat je je situatie even vanaf een ander perspectief kan bekijken. Hierdoor vind je vaak de oplossing of de weg uit je probleem. Intussen mocht ik al veel mensen hierin begeleiden en ik hoop ook jou te mogen begeleiden en ondersteunen in het vinden van je levensgeluk.

Specialisaties
Geen consult is hetzelfde, ook de manier waarop ik werk gaat eigenlijk per consult verschillend. Vaak ontstaat al vaak automatisch schrift of ga ik via de Lenormand kaarten te werken. Vanuit mijn heldervoelendheid voel ik al snel aan wat bij jou of bij iemand in je omgeving speelt. Ik werk behalve vanuit opleiding vooral ook vanuit levenservaring. Ik begrijp op veel fronten daadwerkelijk waar je het over hebt. 

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je mag me alles vragen. Ik ben niet bevooroordeeld en ik zal zeker naar eer en geweten antwoorden. Ik ben echter geen orakel wat alles maar weet. Mocht ik echt het antwoord op je vraag niet mogen ontvangen op wat voor manier dan ook. Dan zeg ik dit gewoon. Ik geef graag handvatten, wat tips wat je zou kunnen doen om situaties wat sneller in een positieve flow te laten komen. Of je hier wat mee doet is natuurlijk aan jou. Schroom nooit om me te zeggen dat je dit niet hoeft, of geen zin hebt om wat met mijn advies te doen. Je moet doen wat goed voelt, niet wat een ander je zegt. Blijf altijd bij jezelf.

Wat heb ik van je nodig?
Een foto vind ik altijd erg fijn. Van jou of degene waar het om gaat. Maar dit is geen must. Het lukt ook prima op andere manieren. Gewoon een open eerlijke communicatie is meer dan voldoende. Tot snel!

Liefs Desi


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Desi

Live Chat

Via e-mail kunt u Desi bereiken.

Offline

Klantervaringen

Het heeft mij zeker deugd gedaan om met Desi te spreken! Ze heeft me weer wat moed gegeven!


Sarah - 16 Oktober 2018

Ze is zoooo lief! Voelde gelijk een klik met haar en ze is zo eerlijk en geeft fijn advies. Een engel op aarde!


Lamarche - 9 Oktober 2018
Top