Talen :
Nederlandse Tarot Engelse Tarot

Paragnost Daisy, leert jou de toekomst te bepalen!


Bedankt dat je even de tijd neemt om mijn verhaal te lezen.

Mijn naam is Daisy. Vanaf jonge leeftijd had magie al een enorme aantrekking op mij. Met 13 jaar kocht ik mijn eerste tarotdeck, hetzelfde
deck wat ik nu met mijn 37 jaar nog gebruik om tot de kern van iemands uitdagingen te komen. Dit met het doel om hen te inspireren tot
zelfontplooiing, (zelf)inzicht en groei.
Ook voel ik al gauw aan welke eventuele traumatische ervaringen de reden zijn van iemands huidige gedrag. Hierdoor kan ik vaak snel en effectief de vinger op de zere plek leggen. Natuurlijk met als doel dat men begrijpt waarom en hoe het mogelijk is dit gedrag los te gaan laten.

Specialistaties
Behalve het leggen van tarotkaarten houd ik me bezig met alle vormen van energie. Emotie is daar slechts eentje van. Ik ben reiki-master en men heeft de ervaring dat energiehealing op afstand vaak een erg goed effect heeft. 

Energie stagneert door emoties als angst en frustratie. Waar ik graag bij help, is een manier creëren met als doel die energie om te zetten naar een positievere trilling of gewoon om de stilstaande energie weer in beweging te zetten. Net wat nodig is. Ik geloof sterk in de vrijheid van keuze die de mens heeft. Dat de kaarten wel een lijn der verwachting kunnen laten zien m.b.t wat zal gebeuren op het moment dat je op deze manier doorgaat. Dit wil niet zeggen dat je je bij deze uitkomst hoeft neer te leggen. Waar ik juist goed in ben, is jou een manier laten zien waarop je de uitkoms van de kaarten kunt beïnvloeden naar een meer positieve uitkomst.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Natuurlijk kun je met al je vragen bij me terecht. Huiselijk geweld, seksueel misbruik, prostitutie, genderdiversiteit, allerlei vormen van
angst, depressie en verslavingen. Maar ook werk, liefde en andere vormen van relaties.

Wat heb ik van je nodig?
Eigenlijk niets. Het is mijn ervaring dat het klikt of niet klikt. Mocht je vraag over een ander gaan is een foto hiervan fijn, maar niet
noodzakelijk. Ik stel soms wat vragen over iets of iemand, niet direct voor je antwoord maar om je even naar die situatie te laten gaan, zodat ik
het makkelijker 'oppik'. Wat ik belangrijk vind, is dat de uitkomst van de kaarten een lijn der verwachtingen is. Meestal klopt dat, want maar weinig mensen wijken af van deze lijn der verwachtingen. Ik vind het niet prettig om je toekomst te 'voorspellen'. Ik geloof namelijk dat je dit zelf creëert. Ook beantwoord ik minder graag vragen als een soort van 'symptoombestrijding'.  Als je toekomst je niet bevalt, gaan we kijken wat voor andere keuzes je zou kunnen maken om tot een ander resultaat te komen.

Warme groet,
Daisy


Offline

Status van Daisy : morgen om 10 uur ben ik weer online!

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Daisy

Live Chat

Via e-mail kunt u Daisy bereiken.

Offline

Blogs geschreven door Daisy

Ik krijg het label ADHD wat nu?!

Het is zowel een zegen als een vloek, vind ik. Da’s fijn denk jij… waar zit die zegen dan?

Lees verder >

Some see a Weed. Some see a Wish...

Weten wat dit woord betekent is geen probleem. Maar pas toen ik het woord begreep en doorleefde werd mijn leven een stuk simpeler.

Lees verder >

Waarom 'the secret' niet werkt

Het is een theorie. Voor mij voelt het als waarheid. Maar aangezien de waarheid niet meer is dan een kwestie van perspectief.

Lees verder >

Power van de Paardenbloem

Mijn liefde voor kruiden is groot. Met name mijn liefde voor de Westerse kruiden die vrijwel iedereen wel kent. Zoals de paardenbloem.

Lees verder >

Klantervaringen

Daisy heeft mij ontzettend goed geholpen, ze is lief en kon ontzettend goede voorbeelden geven. Het was een waardevolle chat en Daisy gaf mij een goed gevoel!


Naomi - 9 Februari 2018

Daisy heeft mij erg op weg geholpe,n ze reageert snel en is straight to the point.  Dankjewel daisy voor je tijd en moeite!


Soumaia Cautar - 28 Januari 2018

Daisy is heel prettig om mee te praten en voelt alles zo goed aan. Wat ze zegt klopt helemaal en ik heb al veel steun aan haar adviezen gehad. Super bedankt Daisy! Je bent een topper!


Maureen - 10 Januari 2018

Heel veel dank Daisy! Je hebt me belangrijke inzichten meegegeven en goede adviezen! Liefs, Karin


Karin - 4 December 2017

Doordat het eerlijk en oprecht was. Daarbij was het een positief en stimulerend gesprek om in mijn proces verder te kunnen groeien!


Susanne - 29 November 2017

Het was een superfijn gesprek! Bedankt Daisy, je hebt me niet alleen bevestiging gegeven maar ook goed advies!


Mariana - 26 Oktober 2017

Heb meer duidelijkheid gekregen door daisy!


Stephanie - 16 Oktober 2017

Het consult bevestigde precies wat ik al dacht. Ik voelde me echt beter na de gesprek en begreep alles wat beter. Daisy gaf mij ook wat nuttige tips echt top!


Marleen - 9 September 2017

Ik vond het een heel prettig gesprek, ik wist dat ik op de goede weg zat, toch is de bevestiging erg prettig om te horen. Ik heb weer nieuwe motivatie gekregen door het gesprek op gebied van liefde en werk, dankjewel!


Mario - 24 Augustus 2017

Daisy is echt een aanrader, ze heeft me echt goed geholpen en heeft echt duidelijke antwoorden gegeven! Ik wist echt niet meer wat ik moest doen, maar dankzij Daisy weet ik weer hoe ik mijn volgende stappen moet maken. Ik hoop echt dat het zal goed komen. Dankjewel Daisy


Naaaaz - 20 Augustus 2017

Wat kan jij goed en helder uitleggen! Super leuk gesprek! Erg verhelderend, inspirerend en verfrissend.


Esther - 15 Augustus 2017

Ze sloeg de spijker op zijn kop!


Greta - 4 Augustus 2017

Je hebt me weer een stukje meer inzicht gegeven of iets doen herinneren. Ik ben er nog lang niet maar wie weet vind ik wel dat missende stukje van de puzzel waardoor een blokkade nu eindelijk eens kan 'oplossen' Dank voor al je hulp en steun.Je bent een schat. Liefs, M.


M. - 31 Juli 2017

Ze was heel to the point en meelevend!


Anja - 28 Juli 2017

Ongelooflijk inzicht!


Valerie - 26 Juli 2017

Daisy wist precies de dingen te benoemen die er speelden. Ze gaf bevestiging in wat ik voel en ervaar. Een heel fijn en waardevol gesprek.


Marloes - 23 Juli 2017

Ja, het heeft mij zeker geholpen!


Alisa - 6 Juli 2017

Ze is goed. Ik zal zeker weer bij haar aankloppen.


Pharveen - 4 Juli 2017

In de korte tijd heeft daisy t goed gezien... Geweldig!


Margareth - 4 Juli 2017

Ze gaf me goede hoop, voel mij iets beter nu.


Nancy - 4 Juli 2017

goed


Maria - 19 Juni 2017

Super lieve vrouw, als je het mij vraagt ook de beste consulente!


Anke - 19 Juni 2017

Daisy sloeg de spijker op zijn kop. Wist de situatie perfect te omschrijven en gaf een nauwkeurige karakterbeschrijving. Fijn dat ze ook zei dat hij een goed mens was. Ze is onbevooroordeeld. Bedankt Daisy, je hebt bevestigd dat ik op de goede weg ben.


Judith - 16 Juni 2017

Goede duidelijk antwoorden!


Sonia - 13 Juni 2017

Daisy gaf vlotte en duidelijke antwoorden! Leuk om in zo'n korte tijd, zoveel antwoorden te geven!


Linda - 6 Juni 2017

Net een duidelijk rustgevend consult gehad, kan mijn stress gewoon los laten en het was ook confronterend maar kan mijn zorgen nu plaatsen.


Sasja - 6 Juni 2017

Daisy geeft op een coachende manier antwoord op je vragen. Hierdoor krijg je toch meer inzicht over hoe je dingen anders kunt aanpakken. Meer tips dus. Gewoon fijn zou ik zeggen !


Roos - 31 Mei 2017

Ze voelde echt bij mij goed aan


Saskia - 31 Mei 2017

Daisy is een Top consulente! Slaat telkens de nagel op de kop en weet alles op een juiste en begrijpelijke manier te verwoorden.


Heidi - 9 Mei 2017

nou de dingen die ik vroeg aan haar klopte echt met hoek dacht erover . ze zei precies wat ik wilde horen stond er versteld van!


Alexi - 9 Mei 2017

Ik heb een heel fijn gesprek met Daisy gehad! Ik zat met twijfels, vragen....bedankt voor dit verhelderend gesprek Daisy! je hebt me terug wat 'kracht' gegeven ! groetjes van I.


Isabel - 9 Mei 2017

Het was een heel fijn en verhelderend gesprek. Ik ben nog steeds overdonderd door de dingen die Daisy gezegd heeft, want het klopte allemaal. Heel erg bedankt!


Stéphanie - 6 Mei 2017

Alvast bedankt Lieve Daisy, je bent een warme en lieve vrouw. Zelfs buiten je tijd ben je ermee bezig. Ik praat graag met je en je voorspellingen komen zeker uit. Ik heb er vertrouwen in. Je hebt al zoveel moois voor me voorspelt. Heel erg bedankt hiervoor. Ik zou je zeker aan iedereen aanbevelen. En ik hoop je nog vaak te mogen spreken. Van mij uit is er een band die we inmiddels wel hebben opgebouwd. Stijn


Stijn - 1 Mei 2017

ik heb een antwoord gekregen waar ik verder mee kan!


Anja - 20 April 2017

Ze heeft me goed geholpen en ze wist precies hoe het zat en met haar blog heeft ze me proberen te helpen de dingen anders te zien.


Anouk - 14 Maart 2017

Prettig persoon


Christa - 14 Maart 2017

Ik heb een bevestiging gekregen via het consult met Daisy. De energie was ook super. ik heb er een mooi , warm en liefdevole ervaring mee opgedaan. Helaas een beetje kort Liefde volle groetjes Nathalie


Nathalie - 10 Maart 2017

Helemaal super!


Shirley - 7 Maart 2017

Een geweldige chat, ik heb zoveel uitleg en nieuwe inzichten gekregen! Zoveel nieuwe hoop, al is t op een andere manier als ik gedacht had :-) Prachtig! Hier kan ik echt iets mee, dank je wel Daisy x


Nathalie - 11 Februari 2017

ik vond het zo'n leuk gesprek met mijn naamgnoot!!! elke vraag die ik had was beantwoord; uitgebreid en duidelijk!! Daisy is een echte aanrader!!!


Daisy - 8 Februari 2017

Ze legt inderdaad de vinger heel snel op de zere plek. Het gesprek en mijn vraag heeft mij nu al een stuk inzicht gegeven en hoe nu even verder. Ben er tevreden over Daisy. Dankjewel!!


Lisette - 8 Februari 2017

Daisy is mijn favoriet. Heel leuk gevoel bij haar. Dave heeft echt rake dingen gezegd alleen heel jammer dat de verbinding verbroken werd en ik hem daarna niet meer kunnen aanspreken heb.


Evy - 8 Februari 2017

De consults op mediumchat zijn zo ontzettend waardevol. Ze hebben mij een stuk bevestiging en inzicht gegeven. Daar ben ik ontzettend blij mee en geeft mij een stuk rust! Heel erg fijn!


Annabel - 6 Februari 2017

Gewoon geweldig


Jennie - 1 Februari 2017

Super snel en vond het een fijn kort gesprek wat mij zeker wijzer heeft gemaakt mijn dank voor dit gratis consult.


Ilse - 24 Januari 2017

Daisy heeft me goed geholpen. Dankjewel


PEGGY - 23 Januari 2017

Zeer deugddoend gesprek. Hartstikke bedankt! Lfs.


Ilse - 17 Januari 2017

Enorm een waardevol geschenk voor mij waar ik wat mee kan en ga doen.


Kitty - 17 Januari 2017

Ondanks dat ik niet veel credits had heeft zij mij goed kunnen helpen en de spijker op de kop weten te slaan. Momenteel sta ik "stil" maar heb dankzij Daisy inzicht gekregen waardoor. Nu vooral erg gemotiveerd om de stilstand te gaan doorbreken en mijn leven weer in beweging te brengen. Bedankt!


Femke - 17 Januari 2017

Daisy gaf mij een fijn gevoel. Ik ben heel blij met het gesprek. Voor mijn gevoel heb ik nu meer duidelijkheid over de situatie en ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat uitpakken.


Niky - 6 Januari 2017

Ik heb antwoord gekregen op mijn vraag en inzicht in mijn gevoelens. Dank je wel Daisy!


Rita - 31 December 2016

Ze er duidelijk en echt begaan met de mensen. Ook heldere dingen gezegd en ook zeker dingen die mij bekend klonk!


Yvonne - 28 December 2016

Fijne chat, laten we zien of 2017 inderdaad beter wordt


Bas - 22 December 2016

Was een bevestiging van wat ik eigenlijk al wel wist... Dank je wel Daisy!


Natascha - 14 December 2016

Goed gesprek, fijn om ook even uit de kaarten te vernemen hoe het ervoor staat. Ze herkende en erkende de situatie en gaf tips hoe ermee om te gaan. Daisy is een heel fijn en eerlijk persoon, aanrader!


Monique - 14 December 2016

Daisy is een aanrader! Toppie!! :) Heftig consult, emotioneel moest ik er ff van bekomen omdat rake dingen werden gezegd; zaken die niemand weet, alleen ik, wat ik als 4-jarige heb ervaren. Ik heb de raad opgevolgd ivm de blog, alleen worstel ik ermee om dit in praktijk te zetten. :)


Nancy - 13 December 2016

Gaf duidelijkheid over dingen die ik al vermoede.


Annie - 9 December 2016

Daisy geeft duidelijke antwoorden en na het consult had ik veel minder twijfels. Ze geeft goed advies en voelt de dingen heel goed aan.


Marcelle - 9 December 2016

Echt top! Spot on en heeft me precies geholpen zoals dat nodig was. Door haar hulp ben ik mijn gesprek op de juiste manier uitgestoken en heeft dit perfect uitgepakt. Ik weet niet wat er anders was gebeurd. Dankjewel!


Annoniem - 9 December 2016

Fijn gesprek en zeer verhelderend. Goede voorbeelden en handvaten. Ik ben weer een stapje verder. Dank


Monique - 9 December 2016

Daisy heeft me echt geholpen ze wist heel goed wat er speelde. Ik weet nu wat ik moet doen echt een aanrader.


Anita - 9 December 2016

Daisy had het helemaal bij het rechte eind, zonder dat ik info heb gegeven. Heel bijzonder en zeer vriendelijk!


Kay - 23 November 2016

Daisy was heel helder en duidelijk en ik geloofde het ook echt omdat ze bevestigde wat ik eigenlijk al lang voel maar misschien nog ontken.. Nu nog kijken of ik de moed vind om knopen door te hakken.


Miet - 22 November 2016

Ik heb van Daisy een eerlijk en helder antwoord gekregen. Een ondersteuning voor een betere toekomst. Veel dank.


Ursula - 19 November 2016

Duidelijke en juiste antwoorden gekregen. Aanrader!


Kim - 18 November 2016

Daisy wist dingen zonder dat ik het hoefde te zeggen, heb met weinig informatie van mijn kant heel veel informatie mogen ontvangen van haar. Een cadeautje! Heel speciaal!


Rinskje - 18 November 2016

Daisy is echt top, heeft geen of weinig gegevens nodig en slaat de nagel op de kop. Echt een aanrader "super "


François - 14 November 2016

kort maar krachtig


Angelina - 14 November 2016

Het was prefect gesprek, maar wel jammer genoeg dat het heel kort tijd is. omdat ik doof ben om lang zinsbouw te denken. Die medium geeft me goed gevoel, bedankt.


Franky - 11 November 2016

Heeft me wel rust gegeven. Maar nu hopen dat het uit komt


Rob - 7 November 2016

Heel goed gevoel over deze chat en eigenlijk een bevestiging van wat ik al wist. De manier van antwoorden geeft mij meer vertrouwen en kracht erg fijn!


Kelly - 7 November 2016

Dit consult bracht bevestiging en duiding. Oprechte dank!


Veerle - 7 November 2016

Het heeft me geholpen om weer een stap verder te komen en mn boekje bijna te sluiten.


Kim - 4 November 2016

Wist heel goed de situatie in te schatten, sterk consult en dankje voor je raad x


Elena - 1 November 2016

Dank je wel, voor de wijze en raken woorden.


Miranda - 26 Oktober 2016

Een fijn gesprek met een mooi en warm persoon die op mijn levenspad mijn leegte heeft gevult.


Freek - 26 Oktober 2016

Ongelofelijk. Zelf weinig uitleg gegeven, maar ze zag het heel duidelijk...


Nadine - 24 Oktober 2016
Top