Bart

๐ŸŒˆ Geeft inzicht en beantwoordt al jouw levensvragen

Mijn specialismen:


 • Rouwverwerking
 • Liefdes- en relatievragen
 • Carriere / Financieel
Offline

472 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Alles is energie. Wil je een luisterend oor voor als je een geliefde, dierbare of werk hebt verloren? Wil je hulp om je energieniveau te verhogen? Hoe je om kunt gaan met je gevoeligheid en/of overprikkeld zijn in je werksituatie of privรฉ? Of hoe je pad van liefde verloopt? Als paragnost en healer help ik jou om je leven ten volle te leven en wat je daarin beperkt te helpen omarmen. Jij mag er zijn met alles wat er is, precies zoals je bent.

Gaven en methodes:

 • Healer
 • Pendelen
 • Kaartlegger
 • Paragnost
 • Spiritueel coach

Communicatie:

 • Luisterend oor
 • Warm en hartelijk
 • Met humor waar mogelijk

Over mij

Welkom! Mijn naam is Bart. Na een moment van vastlopen in mijn leven ben ik mijn hart gaan volgen en ben ik steeds meer mijn gevoeligheid gaan omarmen in plaats van het als 'zwak' te zien. Gesteund door de zichtbare en de onzichtbare wereld ervaar ik meer rust en kracht om op mijn innerlijke wijsheid te vertrouwen. Mijn specialisaties zijn zielsverwantschap, re-integratie, rouwverwerking, van beperking naar versterking en leven / werken vanuit je hart. Ik help je graag verder op weg!

Mijn manier van werken

Als je de chat binnenkomt, stem ik me af op je energie en voel ik in op je vraag. Je kunt bij mij ook je verhaal kwijt. Voor antwoorden en inzichten in jezelf, in de liefde, in je werk gebruik ik tarotkaarten, inzichtkaarten en engelenkaarten. Met of zonder pendel kan ik je ook healings geven en je vitaliteit verhogen. Je mag er om vragen als je dat wilt. Een foto en geboortedatum van jou of de ander kan helpen. Geen vraag is mij te gek!

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 1-3 19:00-23:00
Dinsdag : 2-3 niet aanwezig
Woensdag : 3-3 niet aanwezig
Donderdag : 4-3 avond
Vrijdag : 5-3
Zaterdag : hele dag variabel
Zondag : variabel

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Bart

23 beoordelingen

Fijn om je eigen gevoel aan te geven en feed back te krijgen!


Marleen - 25 Februari 2021

Lieve Bart, Van jou word ik altijd vrolijk! je bent enorm aardig en ook altijd eerlijk. Lief dat je je zin na de chat nog even aan me wilde doorgeven! Ik kom zeker bij je terug x


Susan - 12 Februari 2021

Perfect.Ik kom zeker weer terug bij Bart. Dankjewel lieve Bart voor je mooie reading en tot snel๐Ÿฅฐ


Farnoosh - 2 Februari 2021

Wat een verschrikkelijk fijne man is Bart. Wat een inlevingsvermogen en vertelde al zoveel wat juist was voordat ik mijn 1e vraag gesteld had. Een aanrader voor een goede reading. Hoort nu tot mijn favorieten


Pascale - 2 Februari 2021

zeer tevreden over Bart.


Anne - 31 Januari 2021

Bijzonder helder en treffend gesprek. Wat een gave heeft Bart. Heel erg fijn en prettig ๐Ÿ™๐Ÿผ


Viv - 2 Januari 2021

Ik voelde me begrepen door Bart en hij gaf ook goeie oplossingen aan. Echt fijn. Het gesprek was plots gedaan en heb hem niet kunnen bedanken.


Martine - 2 Januari 2021

Dank Bart! Was een mooi helder gesprek en je ziet en voelt dingen feilloos aan! Echt heel bijzonder wat jij kan ๐Ÿ™๐Ÿป


B. - 2 Januari 2021

Bart, heerlijke chat en wat ging het te snel...heb hier heel veel aan. Ik wil je graag bedanken en ga je zeker nog opzoeken!!


Katinka - 29 December 2020

Voelt de situatie heel goed aan, bijzonder gesprek!


Dominique - 27 December 2020

Fijn gesprek met Bart. Luistert oprecht naar uw vragen. Vriendelijk en geeft een geruststellend gevoel.


Kristel - 22 December 2020

Bart is heel open en direct maar geeft me ook rust. Er werden dingen gezegd waar we het niet eens over hebben gehad. Hij voelt goed mijn energie en waarin ik vast loop en geeft me weer wat meer kracht en positiviteit. Kortom een heel fijn gesprek. Dank daarvoor Bart


Jolanda - 20 December 2020

Bart is ijzersterk in oppikken wat er speelt. Spot on! Mooie inzichten en dan ook vooral op eigen proces gericht. Daarnaast duidelijk in wat hij ziet gebeuren vanuit daar in de nabije toekomst. Was erg helder en fijn!


Susanne - 19 December 2020

Ik heb een hele mooie reading van Bart mogen krijgen. Wat voelt hij goed aan, vanaf het begin wist hij al de situatie te vertellen en het voelde alsof hij van de zijlijn mijn leven ziet. Dankjewel Bart voor je gave, je bent voor mij een heldere ster die mij richting gaf.


Monique - 16 December 2020

Zo fijn om weer met Bart te kunnen praten. En wat is hij toch supersnel in het krijgen van inzichten. Een half woord geeft een heel antwoord. En ook al weet ik het allemaal wel, ik kan toch even mijn twijfels kwijt, dat voelt gewoon oké. Een absolute topper!


Patricia - 15 December 2020

Bart voelt het gigantisch goed aan. Ik stelde nog geeneens een vraag en hij begon al zaken op te sommen over mezelf en de persoon waar ik iets wou over vragen... Haha :) Hij wist me ook nog iets moois mee te geven van een overleden dierbare. Bart, dankjewel voor deze warme oprechte babbel! Liefs, Nele


Nele - 8 December 2020

Leuke maar wel bruikbare inzichten gekregen


Evi - 23 November 2020

Bart gaf ontzettend veel info waar ik heel veel in herkende en wat me enorm helpt. Ik heb zelden zo'n zuivere Reading gehad. Dank je wel Bart! Lieve groet, Iris


Iris - 21 November 2020

Wauw... nog voor ik iets had uitgetypt stonden de antwoorden er al. Dat is echt bijzonder. Er zijn een paar heel goede mediums bij mediumchat, die er met kop en schouders bovenuit steken. Ik voeg Bart aan mijn favorieten toe, voor mij hoort hij er ook bij. En hij is ook een fijne gesprekspartner, wat een lieve man.


Patricia - 25 Oktober 2020

Fijn gesprek.


Ellen - 11 Oktober 2020

Zeer vriendelijk man, voel me er goed bij wat hij gedaan heeft


Kiki - 30 Mei 2020

Hele goede, lieve man die je heel goed kan helpen! Bedankt Bart!


Maaike - 25 December 2019

Bart gaf mooie inzichten door en bevestigingen. Zeer veel details kwamen er ook bij.


Danny - 17 December 2019
Direct contact met BartTop