Astrid

Astrid helpt je verder met onzekerheid in relaties

Mijn specialismen:


 • Break-up / relatieproblemen
 • Liefdes- en relatievragen
 • Toekomst/ algemeen
Offline

316 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Iedereen is zichzelf weleens kwijt, ziet door de bomen het bos niet meer of is erg onzeker.. Je kunt van mij verwachten dat ik je help om alles weer op de rails te krijgen, en ik goed lees wat jij schrijft. Ik tik heel snel een inzicht of advies, en probeer voor jou de situatie in een ander perspectief te plaatsen waardoor jij je beter gaat voelen en wat zekerder zult worden.

Gaven en methodes:

 • I-Tjing
 • Medium
 • Relatie coach
 • Spiritueel coach
 • Narcisme

Communicatie:

 • Direct en duidelijk
 • Ik typ snel
 • Ik geef adviezen

Over mij

Mijn naam is Astrid. Doordat ik gespecialiseerd ben in relatieproblemen en het maken van keuze daarin, kan ik je goed verder helpen! Hetzelfde geldt voor problemen met relaties met familie, collega's, buren, vriendinnen, kortom, alle soorten relaties die je maar kunt hebben. Ik heb er ook allemaal mee te maken gehad, en de I Tjing (mijn passie) helpt mij keer op keer wanneer het nodig is. Dat wil ik jou graag bieden!

Mijn werkwijze

Zie het videofilmpje op mijn profiel. Daarin zie je hoe ik te werk ga :-)

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 24-02: 11.30-13.00 15.30-16.30
Dinsdag : 25-02: 11.30-12.30 en 14.30-17.00
Woensdag : 19-02: afwezig
Donderdag : vaste oppasdag <3
Vrijdag : 21-02 12.30-13.30
Zaterdag : 22-02: afwezig
Zondag : 23-02: 11.30-12.30 verder variabel

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Astrid

10 beoordelingen

Wow wat een helder en direct consult. Astrid zit er boven op en is heel eerlijk. Als je een eerlijk antwoord zoekt en iemand die niet om de hete brij heen draait moet je bij Astrid zijn. Weer met twee benen op de grond maar wel op een positieve manier. Ik hou ervan.


Sandra - 5 Februari 2020

Vaak willen we alleen maar horen, wat we willen horen! Wat n verademing dit gesprek ... to the point ... eerlijk en handvaten om het aan te pakken! Kan het iedereen aanraden om Astrid te consulteren ..... beetje zelfreflectie brengt je nl ergens ... wat voor gevolg hebben jou angsten/gedrag ! Dus kun niet je tegen n beetje kritische noot dan zou ik haar ZEER ZEKER benaderen πŸ˜‚ Bedankt Astrid .... voor de opsteker ☺️😘


Melanie - 23 November 2019

Astrid is een lieve vrouw waar ik regelmatig contact mee heb. Ze geeft mooie en wijze inzichten. Met vriendelijke groet.


J. - 10 November 2019

Zeer goed geholpen allemaal op 1 lijn weet nu wat me te doen staat ben blij dat ze er zijn voor me en andere mensen Gr Mary


Mary - 8 Oktober 2019

Ik heb wel vaker een Reading gehad en bij Astrid liep het gesprek gewoon fijn. Ze kwam zelf met dingen zonder dat ik daartoe aanleiding gaf die wel bleken te kloppen. De dingen die ze aangaf maakten zaken voor mij ineens duidelijk. Ik heb er erg veel aan gehad!


Iris - 21 September 2019

Het contact heeft meer duidelijkheid gegeven over de vragen die ik had voor de komende tijd. Daarbij verbazingwekkend een extra, waar ik niet om had gevraagd, maar zo verhelderend en kloppend, echt dank je wel!


Marjolein - 11 September 2019

Het was een heel fijn gesprek


Danielle - 6 September 2019

Draait niet om de problemen heen en geeft direct antwoord! Wat mogelijk even slikken is, maar na relativeren precies als een puzzel in elkaar valt! Dank voor uw duidelijkheid


V - 26 Augustus 2019

Verhelderend.


Ellen - 15 Juli 2019

Super! De consulente was super vriendelijk en was meteen mee met hetgeen dat ik nodig had om te weten! Zeker een aanrader!


Tiziana - 10 Juli 2019
Direct contact met AstridTop