Angelique

Helpt je verder met de uitdagingen van iedere dag

Mijn specialismen:


 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen
 • Algemeen
Offline

467 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Ben je heel gevoelig voor de stemming of gevoelens van iemand anders, voel je je leeg gezogen, voel je je onbegrepen, heb je weinig tot geen zelfvertrouwen of geen zelf liefde, loop je in relatie met anderen tegen problemen aan of loop je tegen uitdagingen aan met je kind, dan ben je bij mij aan het goede adres voor een reading. Als je ervoor open staat ben ik natuurlijk ook bereid jou of je kind(eren) te coachen.

Gaven en methodes:

 • Heldervoelend
 • Coaching
 • Fotoreading
 • Paragnost
 • Medium

Communicatie:

 • Direct en duidelijk
 • Ik voel jouw energie
 • Via engelen / gidsen

Iets over mijzelf

Hallo wat ontzettend leuk dat je dit leest. Ik ben een medium/paragnost. En ik vind het super leuk om te gaan chatten met je. Ik heb een achtergrond als nieuwetijdscoach, gezinstherapeute en heb 18 jaar werkervaring in het basisonderwijs. Deze kennis en ervaring helpen mij altijd tijdens het geven van een reading en het coachen van kinderen/volwassenen.

Mijn werkwijze

Als we samen gaan chatten, stem ik me af op jouw energie en mag ik je via mijn Engelen en Gidsen boodschappen doorgeven, dit kan ik ook doen voor je via een foto reading. Je krijgt in beide gevallen handvatten en inzichten van me door, zodat je verder kan komen in de uitdagingen waar je tegenaan loopt op dat moment. Mijn specialisaties zijn: readings geven, nieuwetijdskinderen, HSP (algemeen), persoonlijke/spirituele ontwikkeling, coaching volwassen/kinderen en gezinstherapie.

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Angelique

11 beoordelingen

Heel goed gesprek ! Had dadelijk door waar het om ging , heeft me gerustgesteld en me tools aangeboden die me konden helpen ! Echt een goed gevoel bij , heel eerlijk zonder te kwetsen ! Lieve dame met heel fijne energieke energie !


Nathalie - 6 September 2019

Hoi Angelique, Wat een krachtige en lieve vrouw ben je zeg! Je positieve en liefdevolle energie heeft me goed gedaan. Ik waardeer je tips en handvaten:-). Enorm bedankt voor het mooie gesprek. Ga door met je licht en liefde te laten schijnen. Warme groetjes en een glimlach :-)


Susanne - 6 Augustus 2019

Een bommetje energie en positiviteit, aanrader 🌺.


Tinne - 30 Juli 2019

Wat er gezegd is, is zo waar. Ik ben hier zo blij mee!


Henny - 28 Juli 2019

Nog nooit zo'n heldere reading gehad...kippenvel! Ze is de beste!


Sandy - 27 Juli 2019

Wat een ontmoeting en wat een prachtig inzicht mocht ik van Angelique ontvangen. Zonder enige info voelde ze precies aan waarvoor ik haar spreken wilde en kon mij in een fantastisch gesprek liefdevol uitleggen waar ik op vast liep. Mooier nog is dat ze me een weg op kon coachen die ik zelf nog niet gezien had! Dankbaar.. enorm dankbaar


Ricardo - 12 Juli 2019

Wat een prachtig mens. Ze voelde me gelijk aan en wist precies wat ik nodig had. Ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld als na de chat met Angelique. Ik ga verder met aan mezelf werken met de inzichten die ik heb mee gekregen. Lieve Angelique, heel erg bedankt❤ Ik kom zeker bij je terug🤗


Hakima - 6 Juli 2019

Vond het een zeer prettig en duidelijk gesprek!


IRMA - 16 Juni 2019

Was zeer duidelijk gesprek en fijne antwoorden op mijn vragen!


Pia - 6 Mei 2019

Zeer fijn gesprek gehad.


Cindy - 1 Mei 2019

Wat een ontzettend lieve vrouw, zat er echt even doorheen maar ze wist precies de toon te raken van wat ik nodig had. Ze snapte het voordat ik wat zei. Bijzonder en heel liefdevol. Dank je wel!


Susanne - 25 April 2019
Direct contact met AngeliqueTop