Sabina

  Heldervoelend  
  Helderziend  
  Helderhorend  

Paragnost en Healer Sabina reikt jou de handvaten aan op weer in je kracht te komen!


Hallo lief mens,

Mijn naam is Sabina ik ben heldervoelend, helderziend en helderhorend. Ook doe ik aan reiki en healing op afstand. Mijn passie is mensen ondersteunen en begeleiden door handvaten aan te reiken die je gelijk kan gaan gebruiken om weer in je kracht te komen. Een troebel beeld weer helder krijgen en je leven te leven zoals jij dat graag wilt.

Specialisatie
Readingen met behulp van tarrotkaarten en hulp van het universum om boodschappen door te krijgen. Ik geef healing op afstand en lees jouw foto. Ik ben een luisterend oor waarin jij centraal staat. Ik lees tussen de regels, want daar liggen vaak de echte vragen verborgen. Blokkade's opheffen en duidelijke antwoorden op vragen geven zodat jij de regie weer in handen kan nemen.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kan met alle vragen bij mij terecht, zowel in de liefde ,geld, zakelijke aspecten en stress. Er bestaan geen domme vragen enkel antwoorden om wijzer te worden.

Wat heb ik van je nodig?
Vertrouwen en openheid, staan voorop. Het liefst een naam en leeftijd. Een foto is ook altijd welkom al hoeft dat niet perse de informatie komt toch wel door. En een klik van allebeide kanten mocht die er niet zijn aarzel dan niet omdat te zeggen. Dan kunt je beter bij een collega terecht. We willen allebei het beste resultaat en een zuiver consult geven eerlijkheid staat daar bij centraal. Jij bent goed zoals je bent. Tot snel lief mens.

Warme groet,
Sabina

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag : onbekend
Woensdag : onbekend
Donderdag : onbekend
Vrijdag : onbekend
Zaterdag : onbekend
Zondag : onbekend


Gaven* Direct contact met Sabina

Live Chat

Via e-mail kunt u Sabina bereiken.

Offline

Klantervaringen

Fijn gesprek met soms verrassende dingen die naar voren kwamen.


Karin - 18 Oktober 2018
Top