Nestalis

Helpt jou met heldere en duidelijke inzichten op alle v

Mijn specialismen:


  • Liefdes- en relatievragen
  • Toekomst/ algemeen
  • Algemeen
Offline

681 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Voor al jou vragen over bijvoorbeeld liefde, carriere , relatiebreuk of het universum kan je bij mij terecht. Ik doe dit aan de hand van mijn derde oog , ook gebruik ik tarotkaarten en de pendel als hulp middel. Doormiddel van een gesprek zullen we jou problemen aandacht geven en tot een duidelijk inzicht komen.

Gaven en methodes:

Communicatie:


Over mij

Bedankt voor je interesse in mij. Ik heet Nestalis een medium met een scherpe derde oog, Ik kan doormiddel van foto's en namen doorkrijgen wat er aan de hand is. Hiermee help ik mensen graag om verder te komen in het leven. Als je klaar bent voor een eerlijk antwoord dan ben je bij mij op het juiste adres. Jou geluk staat centraal voor mij.

Mijn werkwijze

Je kunt mij echt alles vragen, geen vraag is mij te gek. Om de energie en antwoorden te laten stromen werk ik het liefst met een jouw foto en een foto van iemand die bij de vraag betrokken is (wanneer dit het geval is). In het Mediumchat systeem kun jij eenvoudig foto’s uploaden die ik realtime kan zien. Meestal komen er direct inzichten en antwoorden naar boven waarmee jij verder kunt. Ik typ vlot zodat jij nooit lang op een antwoord hoeft te wachten.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Nestalis

39 beoordelingen

Een prachtig e-mail consult gehad! Super bedankt hiervoor. Ik voel me een stuk rustiger en meer op mijn gemak, als ik updates heb over de situatie kom ik zeker weer terug!!


Celine - 23 Juli 2021

Je bent en blijft een heel goed medium en hebt mij weer verder geholpen met je inzichten en advies. Ontzettend bedankt πŸ’‹


Claudia - 11 Juli 2021

Ik heb net een heel fijn gesprek gehad met Nestalis. Hij geeft me wel vertrouwen met de dingen die hij aanvoelt. Fijne consulent.


Patricia - 11 Juli 2021

❀


Veerle - 8 Juli 2021

1 woord te goed!


Nvr - 25 Juni 2021

Top!


Sharon - 16 Juni 2021

Beste Nestalis, Wauw wat ben jij in point met wat je voelt! πŸ‘πŸΎHij heeft me gebeld én heb hem gezien. Wat jij zaterdag hebt gevoeld daar heb ik afgelopen zondag bevestiging van gekregen! 😊 Hij zei dat hij elke dag aan me denkt, hij dingen goed wilt doen en aanpakken en niet van half werk houdt, hij heeft idd in real life dingen nog duidelijker toegelicht. Zijn gevoel voor mij heeft hij ook weer bevestigd! Bedankt voor je inzichten. 🌹😍


Priscilla - 16 Juni 2021

Ik heb een mooi e-mail consult mogen ontvangen. Hij zei wat ik diep vanbinnen al voelde. Hij heeft me echt hoop en bevestiging gegeven. Sinds dit consult voel ik me opgeluchter en kijk uit naar de toekomst. Ik hoop dat zijn voorspelling uitkomt. Bedankt!


Wendy - 10 Juni 2021

Bedankt voelde goed jammer dat het zo kort was.


Laila - 10 Juni 2021

Topper!


Annemarie - 8 Juni 2021

wauw deze man is geweldig ! wist precies dingen te benoemen .. echt een topper 😡


Samantha - 30 Mei 2021

hoop dat hij goed zit. tijd gaat uitwijzen verder snel en prettig in chat.


Marina - 29 Mei 2021

Alles wat hij vertelt klopt, inmiddels zijn de eerste voorspellingen tot me grote verbazing uitgekomem! Ik kijk uit naar de volgende!! Hoop nog na bericht te krijgen voor tips voor morgen hoop zo dat de rest ook komt πŸ₯° dankje nestalis


S. - 25 Mei 2021

Dit is mijn eerste gesprek met deze consulent. Ik heb geen nieuwe dingen gehoord maar wel bevestiging van wat ik eerder heb gehoord en ook van wat ik zelf denk aangaande de persoon waar ik mijn vragen over heb. In die zin is het dus erg treffend! Hij voelt het goed aan. Het helpt om te relativeren.


Martine - 25 Mei 2021

Te goed πŸ‘Œ


Claudia - 24 Mei 2021

Wat geweldig! Het klopte helemaal Nestalis! Echt fantastisch! Bedankt ❀️


Sharon - 22 Mei 2021

Dank je wel Nestalis voor je reading. Je komt overeen met mijn gevoel, heel fijn. Diep van binnen weet ik het al en het is altijd fijn om bevestiging te krijgen. Ik ben heel benieuwd hoe het aankomende maandag uitpakt, vol vertrouwen stap ik erin! Super bedankt!! ❀️


Anita - 22 Mei 2021

Ik kom nog even bedanken voor het mooie e-mailconsult. Alle vragen werden beantwoord en het ziet er ook nog eens allemaal heel positief uit, dat verhuizen binnen Frankrijk. Ook hartelijk dank voor de tips, vooral hoe nu om te gaan met mijn man. Ik zal aan je woorden denken als ik weer "de fout " inga, en de energie hoog proberen te houden. Onzettend BEDANKT en liefs, Annemiek


Anne - 18 Mei 2021

Kort maar krachtig; duidelijk antwoord gehad, blij mee! Dank je wel!πŸ™‚


Patricia - 13 Mei 2021

In 1 woord geweldig!!!


M - 13 Mei 2021

Hij is heel goed


Sharina - 12 Mei 2021

Zeer goed hoop nog over de laatste dingen te horen. Magnifique!


S. - 11 Mei 2021

Nestalis is een topper. Hij voelt, zonder dat je zelf wat aangeeft, exact aan wat de situatie is. Geeft hele nauwkeurige informatie die ik nog niet gedeeld had en komt met een helder advies. Kortom een aanrader. Ik kom zeker terug bij hem.


F - 10 Mei 2021

Aanrader ♥️


Ellen - 8 Mei 2021

Nestalis zat er direct op. Hij kon al direct vertellen wie je was en wat je zoal doet of zelfs van plan bent om te doen. Inderdaad zonder zelf iets te zeggen! Daarnaast ook hele scherpe details die verder niemand kon weten. Ik ben onder de indruk!


Danny - 7 Mei 2021

Bedankt !! :)


Steef - 7 Mei 2021

Dank je wel weer voor de rust die je mij geeft! Heb echt vertrouwen in wat je zegt en voelt πŸ¦‹


Lynn - 6 Mei 2021

In 1 woord geweldig 🀩 😘


Claudia - 5 Mei 2021

Heel fijn gesprek! Zonder dat ik veel details gaf, heeft hij me kunnen helpen en kon hij de situatie goed aanvoelen. Dankjewel voor dit gesprek!


Doriana - 4 Mei 2021

In een woord wauw wat een fijne man en wat is hij goed. Ik hoefde niet eens een vraag te stellen, hij gaf t antwoord al uit zichzelf net of hij in mn hoofd of hart kon kijken. Er wacht me een hele mooie toekomst. Dank je wel en ik laat t weten als t zover is 😍


Dianne - 2 Mei 2021

Top! Voelt meteen alles aan en kan goed de persoon omschrijven. Goeie voorspelling die ik afwacht en hoop dat het uitkomt. Vele dank!


Hannelore - 2 Mei 2021

Wauwww hoop op na bericht zo goedd! Aanrader


Sarah - 2 Mei 2021

Wauw! De vorige reviews zijn zeker niet gelogen. Geweldig, ook ik hoefde niks te zeggen van tevoren of het was al raak. Kan er voorlopig weer even tegenaan, maar kom zeker bij je terug Nestalis. Onwijs bedankt!


Carola - 1 Mei 2021

komt zonder een vraag te stellen al met een rake juiste opmerking, Nestalis voelt super goed aan, is duidelijk en stelt gerust. Beheerst zijn gave prima mijn dank is groot


Angela - 28 April 2021

Ziet erg veel en geeft veel info en details zonder van alles te vragen. Heeft mijn gevoel bevestigd. Zeer goed!


Adrie - 27 April 2021

Dank je wel Nestalis, was echt een heel gedetailleerd consult, dingen die zo kloppend waren. Je hebt me echt rust gegeven 🌸


Lynn - 27 April 2021

Een hele fijne en scherpe reading, Nestalis geeft je precies helder door wat er speelt en hoe je beste mee om mag gaan. Geeft snel, gedetailleed en geduldig antwoord.


Kati - 26 April 2021

Dankjewel Nestalis. Jij ziet en voelt volledig hoe ik het ervaar en door jouw details krijg ik nog eens de bevestiging dat mijn gevoel klopt. Jouw gedetailleerde voorspelling geeft mij hoop en loopt in dezelfde lijn van een collega helderziende van jou. Maar jij geeft meer details mee. Ik ben hoopvol.


Veerle - 26 April 2021

Top !!! Dank u wel, credits waren veel te snel op. Dank u wel voor inzichten. Je bewees meteen je gave door details meteen op de chat te verduidelijken. Geen vraaggesprek, maar boodschappen van.. Tot snel πŸ’—


Ellen - 17 April 2021
Direct contact met NestalisTop