Nele

Geeft jou mee richting op een zachte en helende manier

Mijn specialismen:


 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen
 • Spirituele ontwikkeling
Offline

264 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over jouw liefdesleven, jouw relatie of andere belangrijke keuzes in het leven. Ik voel in op jouw situatie, het liefst via een foto maar hoeft niet en daarna komen er vanzelf gevoelens, energieรซn en boodschappen door. Ik stem dan nog even af met engelen/gidsen en gebruik Lenormand. Ik kan je ook een healing geven op afstand of een mooie reading per mail consult! Ik werk zuiver & eerlijk en help jou graag om te groeien.

Gaven en methodes:

 • Helderwetend
 • Heldervoelend
 • Healer
 • Lichtwerker
 • Hsp/hooggevoeligheids coach

Communicatie:

 • Luisterend oor
 • Sterk aanvoelend en praktisch
 • Geven van praktische tips

Iets over mijzelf

Hoi! Fijn dat je even de tijd neemt om mijn profiel door te lezen. Als klein meisje kon ik al dingen voelen/zien/ervaren. Na het heftig crashen bij een burnout is er ontzettend veel getriggerd en veranderd. Ik ben zelf HSP, ben ook yogadocente en energetisch therapeut. Ik ontwikkel mezelf nog steeds, blijf leergierig en volg nog extra opleidingen. Het is zo fijn om mensen op weg te helpen en in balans te brengen. Je opnieuw in je kracht zetten, daarvoor doe ik het graag.

Mijn werkwijze

Via gidsen/engelen, Lenormand en orakel kaarten. Ook beschikbaar voor healing/energetisch werk op afstand. Tijdens energetisch werk kan ik aanvoelen waar blokkades zitten en helpen om die los te laten zodat energie weer vrij kan stromen. Ik geef je graag inzicht en tips bij jouw groei en ontwikkeling. Wanneer ik niet online beschikbaar ben, zend me gerust een mailtje voor een uitgebreide reading, of tips/tricks waarmee je aan de slag kan.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL Mediums online Beglie English speaking psychic US psychic

Direct contact met Nele

28 beoordelingen

Heel lief, warm en begripvol!!


M - 7 Januari 2021

Dankjewel voor het fijne gesprek, de informatie die je kreeg was in lijn met wat ik zelf ook voelde. Nu maar kijken waar het allemaal uiteindelijk bij uit gaat komen. :)


Wouter - 7 Januari 2021

Dank Nele voor je privé bericht en de boeken die je mij aanraadt. Je weet dus maar al te goed in welke situatie ik zit jeetje joh dat is ook toevallig.....leuk is anders....hmmm. Dank voor je inzichten, tips, het fijne gesprek en de healing die je meegaf. Voor jou ook succes in jouw situatie.


Jenny - 4 Januari 2021

Erg fijn gesprek, ze omschrijft dingen mooi en positief. Dingen waar je je in kan vinden en die je helpen. Jammer tijd was op had graag over t laatste meer geweten. Zeker een aanrader! Zegt ook zoals het is en je kan het gelijk plaatsen


S. - 4 Januari 2021

Opnieuw, een heerlijk relaxed gevoel na onze chat. Goede vibes โค


Frida - 2 Januari 2021

Heel erg bedankt voor je e-mail. Het was zeer uitgebreid en fijn om te lezen. Zeer duidelijk. Nu nog hopen dat het uitkomt ๐Ÿ˜ƒ. Ik wens u een heel mooi en vooral gezond 2021!


Kitty - 31 December 2020

Lieve schat, dankjewel. Als ineens alles weer terug bij af lijkt geef jij de energie om het even te parkeren en straks weer plankgas verder te gaan.


Frida - 30 December 2020

Ik vind Nele een ontzettend toegankelijk persoon. Iemand waarbij je meteen voelt dat wat je haar vertelt veilig is en ze is ontzettend goed in het invoelen van personen en situaties.


Sylvia - 30 December 2020

Nele gaf heldere antwoorden en was resoluut in wat ze zag. Fijne en snelle communicatie. Zeker een aanrader.


Sjef - 28 December 2020

Nele weet waarover ze praat, en je merkt dat ze ook echt bekwaam is in wat zij doet. Gaf zeer Zeker een goed gevoel kom zeker terug!!


Vikash - 28 December 2020

Vond heel fijn om met jou te praten voelde goed en ben super blij met je voorspellingen heb er alle vertrouwen in ! Heel lief je berichtje nog ๐Ÿฅฐ


Angela - 27 December 2020

Het was een heel mooi gesprek met Nele en ze kreeg iets door wat ze helemaal niet kon weten. Dat ik namelijk geduld moest hebben. Ze wist niet eens dat ik al aan het wachten was. Dus heel bijzonder! Echt een hele fijne meid. Zeker een aanrader♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ


Linda - 26 December 2020

Nele heeft mij zeer goed geholpen en achteraf zelfs nog een lief berichtje gestuurd. Dat toont aan dat zij je echt wilt helpen en zelfs na het gesprek nog de tijd voor je neemt. Ze zat ook echt bij het rechte einde met haar waarnemingen en voelde mijn energie haarfijn aan!


Shirl - 22 December 2020

Hallo Lieve Nele, Heel erg bedankt voor dit gesprek. Een gesprek met veel liefde en humor. Nele voelt de juiste dingen aan en typt ook heel snel. Het mij weer een heel stuk geholpen dit verhelderende gesprek. Fijne feestdagen en groetjes van Stofel :-)


Els - 22 December 2020

Nele zag het. Heel mooi gesprek. Mooie fotoreading. Het klopte precies. Heel fijn. Bedankt Nele!!๐Ÿ˜˜


Marion - 21 December 2020

er waren zekers al raakpunten. de toekomst moeten we nog zien natuurlijk maar heb er alle vertrouwen in wat ze me voorspeld heeft ook gaat komen.


Sabine - 21 December 2020

Hey Nele, Verbinding viel weg ja, bedankt voor het kaartje nog. We moeten idd praten want we hebben beide bang ook omdat we zoveel hebben meegemaakt. De klik is er zeker.zijn steun ook . Wat wij samen hebben is uniek. Je voelt het heel goed aan . De rust zal terug komen . Nu moet ik doorzetten . Dank je wel ๐Ÿ™๐Ÿป


Vanessa - 21 December 2020

Nele , is zeer accuraat en verteld zoals het is ze wist alles wauw gewoon zeer onder de indruk ! Dankjewel voor je steun en vertrouwen heb ik ook.. thanks lieverd โค๏ธ


Samantha - 20 December 2020

Dankjewel! Ook voor je privé bericht toen m’n credits op waren. Bijzonder hoe goed je aanvoelt/ziet hoe de situatie en persoon is. Herken alles wat je zegt en ook bedankt voor je snelle en uitgebreide mail ๐Ÿฅฐ


Renรฉe - 17 December 2020

Duidelijke antwoorden op mijn vragen! Zeer tevreden โค


Natalia - 16 December 2020

Goed gesprek gehad blij met je advies en je hulp je bent ook makkelijk om mee te praten heel vertrouwd


Sasha - 16 December 2020

Hahaha, ik had die ene zin met die ๐ŸŒ nog niet gelezen, was ik aan het opwaarderen denk ik. Super!!! Leuke meid ben je.


Frida - 16 December 2020

Heerlijk duidelijk met een beetje humor. X


Frida - 16 December 2020

Lieve schat, Eindelijk een consult bij jou gehad!!๐Ÿ™๐Ÿ™ Nele, jij bent empatisch, invoelend, eerlijk, zuiver en zo puur!!!๐Ÿ˜‡ Je verdiend een dikke vette 10!!!!!! Ik ben trots op jou lieve collega!! Jij bent licht en liefde voor heel veel mensenโค๏ธ Ga zo door meid!!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ You rock Nele!!!๐Ÿ’ช


Liek - 10 December 2020

Lieve schat, Eindelijk een consult bij jou gehad!!๐Ÿ™๐Ÿ™ Nele, jij bent empatisch, invoelend, eerlijk, zuiver en zo puur!!!๐Ÿ˜‡ Je verdiend een dikke vette 10!!!!!! Ik ben trots op jou lieve collega!! Jij bent licht en liefde voor heel veel mensenโค๏ธ Ga zo door meid!!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ You rock Nele!!!๐Ÿ’ช


Liek - 10 December 2020
Nele is een hele lieve en goede consulente, Ze voelt precies wat er speelt! en kan me ook exact vertellen waar het over gaat! Heel bijzonder.
Ze brengt alles op een hele zachte manier maar is wel eerlijk! Ik heb er veel aan gehad en ben er echt door geholpen! Ze stuurt healing mee tijdens het gesprek. Heel fijn! echt een aanrader.
Kamila - 5 December 2020

Nele is een topper, ze is lief, kundig en neemt echt de tijd voor je! Daarnaast voelt ze veel zaken heel goed aan, de toekomst is (en blijft) onzeker maar Nele zorgt ervoor dat je er klaar voor bent :)


Susanne - 27 November 2020

Nele kan zeker goed invoelen in de situatie. Ze geeft mij daarbij net even dat steuntje in de rug. Lieve consulente, prettige gesprekspartner.


Patricia - 13 September 2020
Direct contact met NeleTop