Natasja

helpt je om weer in je eigen kracht te staan

Mijn specialismen:


 • Spirituele ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen
 • Toekomst/ algemeen
Offline

108 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Specialisatie: Ik gebruik tijdens een consult een combi van al mijn gaven, waardoor ik samen met mijn gids en de kosmos jouw meer inzichten kan geven over jezelf en waar je nu op dit moment in het leven staat. Dit wordt ook een stuk van mij overgenomen door automatisch schrift. Daar hoort bij inzicht over het verleden, heden en toekomst, zo nodig stuur ik je een Healing en maak ik gebruik van mijn Zigeunerkaarten. Ik heb ook een cursus emotie-management gedaan waardoor ik je ook kan helpen om bewuster met je emoties om te gaan en je kan begeleiden je eigen blokkades die in de loop van je leven ontstaan zijn op te heven. Met welke vragen kun je bij mij terecht: Je kunt met al je levens vragen bij mij terecht, geen een vraag is vreemd of gek. Of het nu gaat over de liefde, relatie, werk, eigenontwikkeling. Stel je vraag en ik zal te allen tijde een eerlijk antwoord geven en je helpen om weer zich te krijgen op de vragen waar jij op dit moment mee loopt of jouw bezig houd. Ik kan je een healing op afstand sturen waardoor je weer meer rust ervaart en blokkades kunnen worden doorbroken en energie weer vrijer kan gaan stromen.

Gaven en methodes:

 • Heldervoelend
 • Automatisch schrift
 • Healer
 • Zigeuner kaarten
 • Transmedium

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Via engelen / gidsen
 • Geven van praktische tips

Over mij

Welkom lief mens hier op MediumChat. Ik ben Natasja , ik ben Heldervoelend, helderhorend, helderziend en hoog gevoelig. Ik ben met deze gave geboren en sinds een jaar of 15 ben ik mij er bewust van geworden dat ik hiermee mensen zoals jij kan helpen. Vanaf jongs af aan voel ik mij verbonden met de kosmos en spiritualiteit. Tevens ben ik ervaringsdeskundige op diverse gebieden Healer , magnetiseur, kundalini-reiki master en werk daarom ook graag met deze mooie energie├źn. Verder werk ik graag met tarotkaarten, waaronder de zigeuner voorspellingskaarten en Engelen tarot. Automatisch schrift.

Mijn werkwijze

Wat heb ik van je nodig: Ik voel vaak de energie goed aan vanaf het moment dat je begint met schrijven. Toch is het erg prettig als je mij je naam stuurt en eventueel je geboortedatum. Verder werk ik met automatisch schrift. Stel je zoveel mogelijk open en samen komen wij tot een mooi inzicht waar jij weer verder mee kunt. Liefdevolle groet, Natasja Slagzin: Natasja geeft jouw vanuit haar hart en ziel inzicht en helderheid.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met NatasjaTop