Nanda

Duidelijke en heldere inzichten

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Break-up / relatieproblemen
 • Carriere / Financieel
Offline

320 gesprekken

Wat jij kunt verwachten

Heb je vragen over jouw liefdesleven, jouw relatie of andere belangrijke keuzes in het leven. Ik voel in op jouw situatie, het liefst via een foto en daarna komen er vanzelf beelden, gevoelens, energieën en boodschappen door. Wanneer deze even niet doorkomen gebruik ik een tarot- of lenormand dek dat het meest past bij jouw situatie. Samen vinden wij inzichten die waarmee stap voor stap jouw levenspad leert ontdekken zodat je de beste keuzes kunt maken.

Gaven en methodes:

 • Helderziend
 • Heldervoelend
 • Lenormand kaarten
 • Fotoreading
 • Medium

Communicatie:

 • Ik typ snel
 • Gedetailleerd
 • Ik voel jouw energie

Iets over mijzelf

Bedankt voor je interesse in mij. Ik ben een medium. Al zo lang als ik weet heb ik paranormale gaven. Al op jonge leeftijd zag ik toekomstbeelden bij mensen. Ik weet, ik zie en ik voel. Sinds 20 jaar help ik anderen met mijn gaven bij het vinden van antwoorden en inzichten. In deze jaren heb ik bij diverse bellijnen gezeten en op verschillende paranormale beurzen gestaan.

Mijn werkwijze

Je kunt mij echt alles vragen, geen vraag is mij te gek. Om de energie en antwoorden te laten vloeien werk ik het liefst met een jouw foto en een foto van iemand die bij de vraag betrokken is (wanneer dit het geval is). In het Mediumchat systeem kun jij eenvoudig foto’s uploaden die ik realtime kan zien. Meestel komen er direct inzichten en antwoorden naar boven waarmee jij verder kunt. Ik typ vlot zodat jij nooit lang op een antwoord hoeft te wachten.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Nanda

9 beoordelingen

Nanda super bedankt echt super blij 🙃 toppertje duizend sterren 🌟 waard


V - 11 Oktober 2021

Bedankt voor het gesprek 😊


Manon - 4 Oktober 2021

Heel fijn gesprek ! Veel kracht er door gekregen.


Robin - 4 Oktober 2021

Zag alles erg duidelijk, was fijn gesprek, dankjewel.


Caroline - 21 September 2021

Fijne reading van Nanda gehad. Het klopte precies wat zij mij vertelde. Ik heb er het volste vertrouwen in. Ik raad Nanda zeer zeker aan, ze is super goed!! Dankjewel Nanda ❤️


Anita - 29 Augustus 2021

Dank je wel voor je gesprek met mij. Je kan heel goed zaken aanvoelen. Ik zal de hoop niet opgeven. Nogmaals bedankt!


Heike - 27 Augustus 2021

Dank je wel Nanda voor het gesprek. Ik had credits bij gekocht want ik wilde nog even verder met je praten maar je was in gesprek 😉 Dank je voor je het gesprek en verduidelijking van alles. Ik zou nog graag wat willen weten over die ene man dit jaar maar de tind was te snel voorbij. Dank je wel je bent een fijne vrouw en het was een fijn gesprek🥰😍


Dianne - 13 Augustus 2021

Super lief, humor en heb echt heel veel kunnen vragen en goede tips gehad!!


Maaike - 28 Juli 2021

Geeft niet alleen een toekomstperspectief, maar voelt ook heel goed aan hoe een persoon is en hoe die in elkaar steekt. Dat klopte helemaal. Ze geeft mij daarom de hoop en vertrouwen. Bedankt lieve Nanda. Tot de volgende keer.


Pascale - 25 Juli 2021
Direct contact met NandaTop