Miranda

Samen ontdekken hoe jij weer verder kunt

Mijn specialismen:


 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Spirituele ontwikkeling
 • Contact met overledenen
Offline

174 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

De vragen die je aan me kunt stellen zijn eigenlijk eindeloos. Bijvoorbeeld: Ik zit al jaren in een cirkeltje met ziekte, pijntjes en kwaaltjes, waar komt dat vandaan? Zit ik op de goede weg in het moeder zijn/ op m’n werk? Mijn relatie gaat niet goed, wat kan ik doen? De band met mijn ouders gaat niet zoals ik zou willen, wat kan ik daaraan doen? Ik wil van mijn trauma af, kan jij me helpen? Waarom lukt het me maar niet om zwanger te worden? Ik heb een overleden dierbare, welke boodschap heeft hij/zij voor mij? Maar ook vragen over jullie kind zijn mogelijk. Bijvoorbeeld: Ons kind slaapt slecht / is snel boos / verdrietig en we weten niet waarom? Ons kind loopt vast op school, hoe kunnen we hem het beste helpen? We hebben helaas een miskraam gehad, waarom is dit gebeurd? Door op jou (of je kind) af te stemmen, kan ik zuiver en zonder oordeel luisteren naar wat het onderbewuste te vertellen heeft. Soms is er een healing nodig die ik voor je kan doen, maar soms krijg je juist ook praktische tips door om zelf mee verder te kunnen.

Gaven en methodes:

 • Contact met kinderen
 • Reiki
 • Hsp/hooggevoeligheids coach
 • Opvoedingscoach
 • Innerlijk kind

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Aan de hand van een foto krijg ik info
 • Ik voel jouw energie

Over mij

Aan iemand toevertrouwen dat je vastloopt en hulp nodig hebt voor jezelf of je kind, is best intiem en ik kan me voorstellen dat je dat niet zomaar bij iedereen doet. Daarom wil ik je graag meer vertellen over wie ik ben en hoe het komt dat je mij hier op Mediumchat tegenkomt. Ik ben Miranda en oorspronkelijk kinder- en jeugdtherapeut en volwassenen-coach. Ik heb jarenlang in een psychologenpraktijk gewerkt, maar kwam er achter dat er meer is dan alleen het 'reguliere circuit'. Daarom ben ik me verder gaan specialiseren tot spiritueel / energetisch therapeut. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan vanuit de pedagogiek en psychologie, combineer ik dus met de informatie die ik doorkrijg vanuit JOU!

Mijn werkwijze

Als wij met elkaar aan het chatten zijn, kan ik direct op jou afstemmen en aan jou teruggeven wat ik doorkrijg. Ik heb daarvoor geen foto nodig. Indien nodig, kan ik je direct een healing geven. Zowel lichamelijke- als emotionele pijn kunnen hierdoor verlicht worden. Soms is er sprake van een ongewenste entiteit (bijv. een 'aura-lifter'). Als dit zo is, kan ik die direct voor je verwijderen. Ook is het soms nodig dat ik, via jouw energie, in jouw huis 'rondkijk' of er op energetisch vlak iets gereinigd mag worden. Dit kan dan ook meteen. Heb je vragen over bijv. jullie kind of een overleden dierbare, dan is het handig als je een foto bij de hand hebt. Op die manier kan ik op de energie van diegene afstemmen en aan jou doorgeven wat er vertelt moet worden. Maar daarnaast is het ook mogelijk dat er een stuk van jouw Voor alles geldt: je mag erop vertrouwen dat juist datgene naar voren zal komen wat op dit moment voor jou nodig is! En soms is dat iets anders dan dat je in eerste instantie zelf had bedacht. Dat is het mooie van werken vanuit je onderbewuste... Ik help je er graag bij!

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : Ochtend en avond
Dinsdag : Ochtend en avond
Woensdag : Soms
Donderdag : Ochtend en avond
Vrijdag : Soms
Zaterdag : Soms
Zondag : Soms

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Miranda

5 beoordelingen

Heel fijne dame en gesprek. ❤❤❤


Ilse - 9 Augustus 2021

Miranda gaf mij een duidelijk beeld. Ze reageert snel en duidelijk. Erg prettig!!


Esther - 3 Augustus 2021

Waauw! Wat een mooie reading! Wat ben jij goed 💗 Dank u voor het advies ik ga in mijn kracht blijven staan. Je bent hier nieuw, maar je bent een van de beste hier op mediumchat. Namaste


Ellen - 20 Juli 2021

Leuk gesprek, goed advies meegekregen.


Patricia - 12 Juli 2021

Ik ben erg positief over het consult van Miranda. Ze heeft al mijn vragen goed beantwoordt en kon duidelijk aangeven wat ik het beste kan doen. Een aanrader! Ik kom zeker nog eens keer bij haar terug.


Ferdy - 12 Juli 2021
Direct contact met MirandaTop